Geozee Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 E ovi kidaju... Evo sta ja imam od njih... 2000 - Asunder 2002 - Whatever It May Take 2004 - Antigone 2006 - Deaf To Our Prayers A izdali su i split cd sa Calibanom: Caliban-Heaven Shall Burn - The Split Program Heaven Shall Burn Vs. Caliban Misljenja? Quote
niking Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 (edited) e, ovo je vec sranje... I'm staying out of this one odoh da skidam novi Bloc Party Ti si opet promenio nick? Edited February 15, 2007 by niking Quote
necko Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 do jaja su, odlican bend imam to sto imas, a imam i prvi od dva splita Caliban/HSB Quote
Geozee Posted February 15, 2007 Author Report Posted February 15, 2007 e, ovo je vec sranje... I'm staying out of this one] Ti si opet promenio nick? Aha... ortaci me zajebavali za ovaj pre... @zero cool - e jebiga... probaj da nabavis i ovaj drugi... VRH JE!!! Quote
ZheX Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 HSB je odlican bend!!!Album Antigone je vrh vrhova.Kada cujem The Weapon They Fear ili Architects Of The Apocalypse dodje mi da poginem Uh shto bih voleo da ih vidim uzivo....Kakvo bi to kidanje bilo Quote
Geozee Posted February 16, 2007 Author Report Posted February 16, 2007 Aha! Odslusaj pesmu Downfall Of Christ! Kakva pesma! Quote
necko Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 aaa meni mi dodje da poginem kad cujem Mybestfriend.com a naravno i The Weapon They Fear Quote
ZheX Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Aha! Odslusaj pesmu Downfall Of Christ! Kakva pesma! ladno nemam tu pesmu, a mislio sam da imam sve od HSB-a.Sad cu da je skinem. Quote
Zen Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 J asam ihh slucajno skinula preko e-mule i totalno se odusevila!!!! Momci kidaju samo tako osim nabrojanih imam i In battle 1998 i In battle there is no law 2002 Quote
Out Of Time Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 vrh bend, ali poslednji me razocharao jer je golem pad u odnosu na antigone... inache, obozavam ovu felu germanskih bendova... gledo ih uzivo na wackenu... pao sam na dupe od svirke... intense i jebeno vruce... plus sva ona prashina... poslednji neaera i album feast for the crows-a (sace da izadje, samo shto nije, al mozete ga naci) su ushili heaven shall burn zadnji lagano... Quote
Geozee Posted March 4, 2007 Author Report Posted March 4, 2007 GLEDO SI HEAVEN SHALL BURN?! PICKOOOO! Quote
ZheX Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Stvarno mi je krivo shto im nov album nije kao prethodni koji je carski.Najbolja pesma sa novog albuma mi je Mybestfriend.Com. Quote
necko Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Mybestfriend.Com kida, pored nje sa novog albuma Stay The Course je dobra Quote
ZheX Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Koliko spot za The Weapon They Fear dize moral!!!!! Quote
necko Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Koliko spot za The Weapon They Fear dize moral!!!!! uh uh uh MOSH!!! Quote
Geozee Posted March 13, 2007 Author Report Posted March 13, 2007 Nisam gledao, ali odma se bacam na skidanje! Quote
dr NIK@ Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 zakon bend! jedno vreme mi nesto nisu isli u glavu (tj nisam im bas dao priliku), ali ih u poslednje vreme poprilicno slusam... rifovi su im totalno jebacki... rezhu ko ludi, a vokal je STRASNO mocan... imam i dva njihova kompletna live video snimka, od kojih je jedan sa nekog dvd-a koji je isao uz zadnji album (koliko se secam)... i tu moze da se potvrdi da je vokal zaista mocan! btw, jos jedan od pravih metalcore bendova... P.S. ne znam zasto vam je toliko losiji ovaj poslednji... ja bas mislim da su se poprilicno dobro odrzali. Quote
Metal Bloodshed Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Gde mogu da skinem neku njihovu pesmu? Quote
dr NIK@ Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 pa ja predlazem DC++... ima par odlicnih hub-ova na kojima skoro sve zivo da se nadje... mada moze i emule. e sad ako te bas mrzi da skidas tako, probaj na ove linkove: Caliban vs. Heaven Shall Burn - The split programm I (2001) Heaven Shall Burn - Antigone (2004) Heaven Shall Burn - Deaf To Our Prayers (2006) Heaven Shall Burn vs. Caliban - The Split Program II (2005) prva 3 su ti sa mediaportal.ru za koje nemoj da me pitas kako se skida sa njih jer nemam pojma. nikad sa njega nisam uspeo da skinem nesto, jer sam uvek dobijao onu recenicu crvene boje u kojoj ti kazu da u tom momentu valjda nema mesta/slotova/protoka/sta god za skidanje od strane ljudi koji su van rusije. poslednji je sa rapidshare-a tako da sa njim ne bi trebao da imas problema. ako ti kojim slucajem za neki od rar-ova zatrazi lozinku, ubaci ovo: www.mediaportal.ru za sve ostalo se obrati p2p-u, mada bi ti ja preporucio da se svemu obratis p2p-u, sem ovog sa rapidshare. poz. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Ovaj Heaven Shall Burn mnogo dobar bend nema sta!Ne mogu da verujem da je ovoliko dobar ! Quote
Recommended Posts