fatdzo Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Steta, u Bosni nisu svirali nit These Fevered Times nit Tranquil, koje su obje trebale ici prema setlistu... Jbg, Johnu vrisnuo glas jos na tonskoj... Kad bi samo znao kolko su se oni razvalili posle certa u BG-u, razumeo bi zasto mu je pukao glas . Momci su stvarno na leba da ih mazes, hoce i da popricaju i da ti pomognu, stvarno sam odusevljen njima i kao osobama i kao muzicarima. Quote
*Nameless* Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 (edited) Upravo to stari! Napili smo mi Johna, Lonestara i Paula prije nastupa.. Johnu pukao glas jos na tonskoj i ja ga rekao izlijecit (al odrase For the Soul.. na njoj!! uh..), a ove ekipe sto je doslo iz Zenice ponijeli sest litara domace rakije kojom smo ih ubili, izasli na stage mortus... Al su likcine nevjerojatne, ostali smo pit nas par do nekih 3-4 ujutro, htjeli s nama na after party, al nisu mogli zbog Johna.. Frajer bukvalno nije mogao govorit.. Sutra u Zagrebu odsvirali, al koncert nije bio niti blizu ko u Sarajevu kak sam cuo od ekipe.. Lonestar je carcina najveca! Edited August 31, 2009 by *Nameless* Quote
Amphitritê Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=6440334&blogId=518996080 1 Quote
Grobodan Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Uzeh ja da preslusam malo ovaj bend i iznenadih se skroz - sta trazi bre ovo ovde? Prevashodno po meni melodeath, moze se tema slobodno mrdnuti na DM podforum. Za sad mi je favorit Hidden hands sa all star ekipom I zao mi sto propustih cert, nisam bio u BGu ali da sam znao da je bend ovako dobar iscimao bih se da dodjem. 2 Quote
将軍 Bleskimon Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 sta trazi bre ovo ovde? Ja bih rekao da su Deliver Us i Undoing Ruin baš onako metalcore albumi. Quote
azal Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 da su svedjani bili bi melodeath, posto su amerikanci i imaju hardcore proslost onda su metalcore iako im poslednjih nekoliko albuma nemaju veze sa hardcore-om. cudna su pravila heavy metal grupacija. Quote
Grobodan Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 Taj rad, ja HC samo nalazim u ranim radovima, kasnije se polako gubi. Quote
azal Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 ima u tekstovima idalje veze sa starom pricom, ali to je to generalno. cist melodeath sviraju sad, not a lame breakdown in sight Quote
Baal Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 (edited) iako im poslednjih nekoliko albuma nemaju veze sa hardcore-om. A činjenica je da im je publika 99% hardcoreovaca i možda se nađe neki melodeather, iako su tih poslednjih par izdanja su čist melodeath. Edited December 16, 2009 by trenje Quote
*Nameless* Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 (edited) Ne bih se složio sa zadnja dva posta, no da su DH metal bend, isto kao i svi metalcore i deathcore bendovi, to smatram, da. Melodeath je kod njih samo forma. Metalcore, odnosno bolje rečeno hc/punk u ovom slučaju su najčešće ritmovi (što bi između ostalog, u kombinaciji s melodic deathom, dalo tu osnovu za metalcore, jelte), sam koncept i ideja benda je usko vezana za hardcore, što se može osjetit u tekstovima, odnosno ideologijom i pričom kojom su prožeti. S druge strane, način pristupu tekstovima je opet "metalski". Prema tome, kad sve rezimirate DH su, najbolje rečeno, kombinacija mdm-a i metalcorea(nwoahm-a). E da, bend ne pati od breakdown-sindroma. Edited December 23, 2009 by *Nameless* Quote
syndrome-RS Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Novi album izlazi u februaru 2011. http://www.metalinjection.net/tv/view/6027/darkest-hour-discuss-their-next-release 1 Quote
azal Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 bilo bi kul da bi svratili opet. nisam uopste fan benda ovako ali uzivo bas peglaju dobro Quote
streetspirit Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 jel' to oni sviraju 6.2.2011. u Budimpesti ? ! + Protest the Hero etc ? Quote
streetspirit Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Ok, hvala. Znaci, buraz i ja idemo. O Gospode hvala ti. Quote
streetspirit Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Oce li neko ici na koncert? Il' bar da dobijemo neki dobar savet kako da se organizujemo za koncert, kupovina karata, smestaj i sl. ? Koncert je u klubu Dürer Kert, ako sam dobro razumeo, cena 23 eura. Quote
necko Posted January 13, 2011 Author Report Posted January 13, 2011 nova pesma! http://www.noisecreep.com/2011/01/13/darkest-hour-savor-the-kill-song-premiere/ Quote
azal Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 jel peter wichers bese producira? cuje se uticaj malo Quote
syndrome-RS Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 nova pesma! http://www.noisecreep.com/2011/01/13/darkest-hour-savor-the-kill-song-premiere/ Kako ce album da bude dobar!!!! Quote
streetspirit Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 Fino zvuci, mada vise mi zvuce kao Dark Tranquility. Al' dobro, trebace malko vremena da se naviknem. Nadam se da ce ostatak albuma biti uobicajeno brzi. I nadam se da ipak necemo 6.2. slusati previse novih pesama Quote
necko Posted February 1, 2011 Author Report Posted February 1, 2011 (edited) još jedna nova pesma klik Edited February 1, 2011 by necko Quote
streetspirit Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 (edited) Sirovo. Fenomenalno Edited February 2, 2011 by streetspirit Quote
syndrome-RS Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Moze, moze!!!! Samo neka ovako nastave!! Quote
Grobodan Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Sad mi stigao novi album, na prvo mi se čini OK ali sam totalno umoran pa ne znam koliko mi je sud pouzdan Quote
Recommended Posts