azal Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 ima dobrih stvari, poslednja "ino the grey" mi je najbolja, pa onda "bitter" DH su mi kao metalcore verzija Dark Tranquillity-a. Uvek snimaju slicne albume i imaju bas verne fanova koji obazavaju to sto rade iako je meni sve to prilicno mlako, jednoliko i dosadnjikavo. ali ide se na koncert definitivno! Quote
ZheX Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 odlican album, sigurno ce mi biti u top 5 albuma ove godine.. The Tides mi se najvishe svidja, bash hitcina. jedva cekam cert! Quote
*Nameless* Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 Isssstimater, ja sto ga vise slusam, vise ne mogu vjerovat kako je perfektan... Jao glavnog riffa na Blessed Infection! Krv! I refren vozi samo tako... Niko kao oni... Sad jos jedva cekam tekstove samo... Quote
*Nameless* Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Zasad sam jedva nasao samo jedan tekst od pjesama s novog albuma! No God: There's no salvation In a world where you worship proven fiction And no redemption for a life of servitude You bow and you heed Unhallowed command Your only care is the money we gain It's the same place A hollow escape A palace of concrete and glass Keep waiting, keep waiting For no god To release you No god To make you fall on your knees There's blood on these pages And the war inside your head Is with yourself Through the ages, through every form of "Hell" It's the same face A hollow escape A palace of concrete and glass Keep waiting, keep waiting For no god To consume you No god To be your burden No god To use you No god There is only illusion The usurper of life It'll bleed every last drop And it'll suck all the breath out of you And leave you forsaken There's no god To release you There's no god To make you fall down to your knees There's no god To consume you There's no god To be your burden There's no god... There's no god... There's no god... ...There is only illusion... Čupaj žile, isusatiboga koje savrsenstvo u mojim ocima, nema dalje... skinuo sam diskografiju sinoc i jutros u skoli dva puta obrnuo na mp3-ju undoing ruin. svidja mi se za sad, danas cu malo detaljnije da ga proucim, a sl. dana i ostatak diskografije. Nemoj slusat albume bez tekstova. Za njih ti je potreban potpuni ugodjaj da to shvatis Quote
Jeremy Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 (edited) Sad jos jedva cekam tekstove samo... ne kenjaj da ga ne razumesh dok peva? ma neeeeee Edited June 23, 2009 by Jeremy Quote
*Nameless* Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 (edited) Heh iskreno, nije toliko nerazumljiv i razumijem dijelom i ovako... Al oni su takvi, da kad ih prvi put slusas, trebas imat tekstove tu radi punog ugodjaja... Nesto je poput pljuge uz kafu/pivo No God je cista perfekcija za pocetak. Tematike je slicne kao npr. No Closer Than A Stranger, Mark Of Judas, For The Soul of the Saviour, etc. Perfekcija kakvu, po meni, niko drugi nema... Nesto sto je Death svojevremeno bio i sto je i dalje (povuci cu paralelu ove pjesme sa Crystal Mountainom, bit je ista). U osnovi im se tekstovi svode na osobna misljenja i stavove sa mnogo emocije u svemu tome, tekstovi koji imaju svoje znacenje ali se kod njih prije svega daje citatelju na njegovo da ih tumaci kako on zeli, uz ponudjenu osnovu... No God sama, po mom tumacenju ne ide direktno protiv Boga kao takvog, vec protiv Boga kao imena iz svih svetih knjiga i onoga sto on predstavlja u svijetu, tacnije tekst sam ide protiv organizirane religije... Rijeci "No God" su tu vise u trecem planu ("God" ne pretstavlja samog Boga vec sve ono sto ga pretstavlja u danasnje doba), bit svega su Crkva/Dzamija/Sinagoga kao ustanove te ono sto vodje propagiraju u svrhu postizanja osobnih ciljeva, a u drugom planu je sama fikcija price Boga koja je veo iza kojeg se ovi kriju... Jbg. moje tumacenje... Al sam se nasrao... PS. ne bih da ovo sad predje u suvisle rasprave o religiji i postojanju Boga, jer ce Lex u suprotnom sve pobrisati, sto i treba. ALI - mislim da je samo tumacenje pjesama dozvoljeno (bar je tako na cmar-net forumu i rock-planet forumu), jer ne pretstavlja spam... Edited June 23, 2009 by *Nameless* Quote
Baal Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Fin je nov album, jedva čekam svirku iako ih ne slušam toliko puno, verujem da će biti do jaja. Quote
Vuk Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Meni ovo novo (a vala i staro) dosadnooooo. Onda dodjem na forum, pa vidim kako ih nameless hvali, pa pustim ponovo, pa se opet smorim. Onda opet dodjem na forum i vidim - nameless opet hvali, chovek sad pricha da neka pesma ima koljachki rif, ja se mislim: " 'Ajde, mozda sam neshto ponovo propustio" i pustim ponovo. I opet mi smor No, vishe mi se nece dogoditi zajeb, definitivno nemaju nishta shto meni moze paznju da privuche. Quote
*Nameless* Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 (edited) Ma poslusaj ti njih opet :) Salu na stranu, jbg, nemre svakom ni lec... Isto kao sto ja, mozda nekad i nisam bas najobjektivniji po pitanju njih... Nekad pretjeram... malo... :) Edited June 24, 2009 by *Nameless* Quote
Lunar Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Super mi je novi album, malo mi je slabiji od proslog ali moze bez problema da se slusha. Quote
*Nameless* Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Meni u rangu sa svim dosadasnjim - dakle savrsen. Samo da oce jos tekstovi procurit... Btw. dosao im novi merch, sad sam razgledao po spejsu... Quote
*Nameless* Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Evo mi i "The Tides" u sigu. Nesto najgenijalnije snimljeno u metalu ove godine, bez daljnjeg... Solo je orgazam, definitivno je Mike Carrigan dobra zamjena za Kris Norrisa... Savrseno su nastavili i bez njega. To je to Quote
ZheX Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 ja se potpuno najezim kad slusham solo na The Tides, neverovatno dobro odsvirano. Quote
:matija Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Uzeo sam da slusam konacno ovaj iz 2007., posto mi se undoing ruin bas dosta svideo. I za sada je zanimljiv, cini mi se da ce mi na kraju biti zanimljiviji od ur-a. Quote
streetspirit Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 (edited) 'ebi ga, slusao sam ga i slusao, sve iz postovanja prema Undoing Ruin-u, al' meni ovaj zadnji se nista ne dopada. Niti produkcija (narocito zvuk gitare), niti aranzmani pesama, cak nema ni delova pesama koji mi se svidjaju (gitare su mi bezveze, bubnjar neinventivan)..al' dobro, to sam samo ja..nadam se da 22.08. nece svirati mlogo pesama sa zadjneg. Bice krvi u svakom slucaju Edited July 6, 2009 by streetspirit Quote
Amphitritê Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 (edited) Slusam ih skoro dva sata... neverovatno je, koliko je ovaj bend dobar! Edit: ubijaju! Edited July 12, 2009 by Montenegrina Quote
Sadomator Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Slazem se. Uz Sarcofago, Incantation, Mercyful Fate, Deeds Of Flesh najbolji bend ikad, nema sumnje. Quote
*Nameless* Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Slusam ih skoro dva sata... neverovatno je, koliko je ovaj bend dobar! Edit: ubijaju! :-))))) Dec maj grl Slazem se. Uz Sarcofago, Incantation, Mercyful Fate, Deeds Of Flesh najbolji bend ikad, nema sumnje. Deedsi i Incantation fakat stoje. Sarcofago - nula bodova. M. Fate? Neka hvala, radije bih King Diamonda :-) I daj, ne spamaj po topicu jeote Quote
:matija Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Preslusao sam hidden hands, posto idem unazad. Mislim da mi je bolji i od deliver us i od undoing ruin. Quote
Amphitritê Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 :-))))) Dec maj grl Dec maj gaj 1 Quote
Recommended Posts