necko Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 metalcore/death metal bend iz Danske dakle za sad imaju 2 albuma: Black Nails and Bloody Wrists [2004] Midnight Tornado [2006] ako vam se svidjaju Heaven Shall Burn i Caliban obavezno poslusajte ovaj bend www.myspace.com/aswefight www.aswefight.com www.purevolume.com/aswefight na majspejs strani imate linkove za download 4 pesme u "Sounds Like" sekciji strane Quote
Geozee Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Ala budzimo metalcore scenu... nisam cuo ove... moracu da vidim kaki su Quote
necko Posted February 15, 2007 Author Report Posted February 15, 2007 pa naravno poslusaj pesmu Bringing It All Together Quote
Geozee Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 JAVOL! Sad cu da se bacim u skidanje! Quote
Out Of Time Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 nemaju veze sa heaven shall burnom a josh manje sa calibanom... as we fight su thrashery pre svega pa tek onda bilo shta drugo... ako si hteo da opisujesh onda prvo slayera pa onda malko svedske pa tek onda hc rifinga... svakako jedan od najboljih evropskih bednova koji shije 95% svih usa bendova sa kojima bi ih neko poredio... poshteno/zajebano/brzo/ljudski odsvirano/isprljano carevi... Quote
necko Posted March 3, 2007 Author Report Posted March 3, 2007 a jbg, eto ispravio si me slazem se sa ovim tvojim opisom Quote
Little Butcher Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Jebeno zlo od benda! Po meni najbolji " Black Nails and Bloody Wrists " Zombie Autopilot - zaboravio si album iz 2002 : The Darkness Of Apocalypse Has Fallen Before Us Quote
Out Of Time Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Darkness Of Apocalypse Has Fallen Before Us je MCD, ne album Quote
Little Butcher Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Darkness Of Apocalypse Has Fallen Before Us je MCD, ne album Imas pravo, ali to ne znaci da ga ne treba spomenuti! Quote
Lhabia Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Nista posebno, vokal je neubedljiv... Vise no dobra im je pesma I Bury My Head in My Hands...ali to je to, mada nisam vise od tog albuma cula... Quote
xVAKZx Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 U poslednje vreme Danci bas znaju da iznenade dobrim metalcore i hardcore bendovima. Za sada najbolji danski bend za mene je Barcode,ali u vrhu su i As We Fight. Quote
pazusna jama Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 likovi jebu keve...ne gotivim u sustini metalcore,al pored carnal forge ovo mi je jedini dobar bend.... Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 kakav debilan naziv za bend. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Mora da postoji na netu neki sajt za kreatovanje imena metalcore bendova,to je jedino objasnjenje za navalu tolikih generic naziva:) Quote
necko Posted November 4, 2007 Author Report Posted November 4, 2007 kreatovanje http://www.bandnamemaker.com/ http://www.1728.com/bandname.htm Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Evo mojih rezultata * Chaos Grape * Asking Puppet * Azure Spring * Grody Fact * Juicy Trust * Nauseous Glove * Full Glowing * Overdose Of The Independent Passion * Street Of The Willing Brass * Beta Jugs Da se kladimo da cemo bar 5 bendova sa ove liste videti u narednih godinu dana? Quote
pazusna jama Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 kakav debilan naziv za bend. debilan naziv za bend?DEBILAN NAZIV ZA BEND? druze.opasno si se zaebo.... Quote
Rob Swire Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 mislim da nije, stavise ime je jos malo pa retardirano, al to nije tema. molim vas nastavite. ps. svi znaju da je najbolji danski band mnemic Quote
darthmoog Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 A king diamond i fate kompanija Quote
necko Posted May 19, 2009 Author Report Posted May 19, 2009 http://www.myspace.com/aswefight ceo novi album okačen ima na mediaportalu, ali fali 5. pesma i imam osećaj da je webrip... Quote
*Nameless* Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Damn, imaju prejebena dva albuma, a novi si ne zelim skidat ak nije citav sasvim... Midnight Tornado je kult europskog metalcorea i modernih metal genreova generalno :-) Quote
*Nameless* Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 http://www.mediafire.com/?xc2jafgiyhj Meet Your Maker (2009) Quote
Recommended Posts