Dr Alex Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Earth - Extra-Capsular Extraction DEFINITIVNO!!!! + Boris - Feedbacker/Amplifier Worship Quote
swing 2002 gtl Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 khanate - things viral. Quote
PerditaDurango Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Planet aids-Apokalyptik aids Dvadeset osam minuta cistog zla. Quote
coil.worm Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Recimo da bi neko ko zeli nesto vise da cuje da preslusha "Isolativionism" kompilacije. Po meni, predominance - hindernburg Quote
Dr Alex Posted February 18, 2007 Author Report Posted February 18, 2007 Planet aids-Apokalyptik aids Dvadeset osam minuta cistog zla. U right! Ali za mene je to vise noise i ne mogu da slusam , ali Bunkur su super Quote
doombringer Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Recimo da bi neko ko zeli nesto vise da cuje da preslusha "Isolativionism" kompilacije. Po meni, predominance - hindernburg Slusao ja tu kompilaciju i cini mi se da je bila vise u dark ambient fazonu nego drone, a Predominance je project band lika iz Longing For Dawn (kanadski funeral doom bend) i takodje je vise dark ambient nego drone (bar ovo sto sam ja slusao - 3 albuma), vise me potseca njihova mjuza na In Slaughter Natives ili Der Blutharsch nego na Sunn O))) ili Nadja. Ja glasam za Nothing - The Grey Subaudible ili Methadrone – Retrogression!!! Quote
Dr Alex Posted February 18, 2007 Author Report Posted February 18, 2007 Ja glasam za Nothing - The Grey Subaudible ili Methadrone – Retrogression!!! Nothing nije drone, druze moj, to je cist dark ambient. Nothing je ZAKON!!! Quote
DragonHeart Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 ..Sunn 0))-Black One To je onaj bend cija je muzika opisivana kao buka usisivaca Quote
Bride Of Darkness Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 To je onaj bend cija je muzika opisivana kao buka usisivaca Meni je bilo najjače kad sam čitala recenziju u BV-u, mislim da je br.12, kad je Danilo dao 5, a Max 1. Quote
Recommended Posts