RNA Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Znaci, ako zelite solidan druga/treca liga thrash metal bend, bolje je da cujete prvih nekoliko albuma od Hades, nego da se zamajavate sa Gothic Slam ili ne znam ni ja sa kim. "Resisting Success" je keva! Quote
М Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Skini se sa Gothis Slam-a vishe Ti bash volish Tekija zar ne Tu mi je negde Resisting Succes, davno sam ga slushao, sad cu da ga nadjem/odslusham pa nesto da kenjam. Imam i mislim If At First Don't Succeed, tako nesto. Quote
RNA Posted February 18, 2007 Author Report Posted February 18, 2007 Da, to im je drugi album. Pa, volim Tekija, sto ga ne bih vol'o, skroz je moj stil pevanja. Quote
М Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Jao pile mamino. Jel valja ovaj If At First...? Quote
RNA Posted February 18, 2007 Author Report Posted February 18, 2007 Valja. Mislim da valjaju i oni kasniji albumi, ali njih bas nikako da nabavim i preslusam. Nisam cuo reci pohvale za njih, bar ne kad su ih poredili sa ranim radovima. Quote
М Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Zanima li te $avior$elf? Mislim da ga imam tu negde. Quote
RNA Posted February 19, 2007 Author Report Posted February 19, 2007 To je onaj sto na omotu ima ruku uperenu nadole? Pa, mogao bih ga poslusati barem. Za njega sam bas i citao recenziju u Metal maniacs koja je pocinjala sa: "Ah, expectations..." Quote
М Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 To je onaj sto na omotu ima ruku uperenu nadole? Pa, mogao bih ga poslusati barem. Za njega sam bas i citao recenziju u Metal maniacs koja je pocinjala sa: "Ah, expectations..." Ne, to je onaj za koji je omot onaj sav ljubichast, i recimo da ima neki grob u obliku krsta. Chim navrnem na hard, cemo se dogovorimo kako da dobijesh fajlove. Quote
RNA Posted February 19, 2007 Author Report Posted February 19, 2007 Fajlove? Misljah da imas audio, pa da ti ga pozajmim. Nema veze, nacicu vec nekako. Ne volim da slusam muziku sa kompa. Imam stotine albuma u mp3 formatu koje takao nisam. Quote
lemmy sixx Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Ima neko link za album Damnation?Nigde nemogu naci. Quote
Divlji Tigar Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 "Resisting Success" je dobar album, ostale nisam slušao. Quote
Ајлин Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Ima neko link za album Damnation?Nigde ne mogu naci. Ako nisi našao: http://www.filefactory.com/file/ahcf0bb/n/2001_-_Damnation_rar Quote
Recommended Posts