SkullKrusheR Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 (edited) meni se ovo jako svidja. vishe volim ovakav nemachki thrash u fazonu paradoxa, nego npr. kreator i sodom. pristavljam rapid... @edit: nakon par preslushanih pesama zakljuchujem da me album dead end dosta podseca na flotsam & jetsam iz no place for disgrace perioda. Edited August 17, 2009 by SkullKrusheR Quote
kiki Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Ovaj bend zvuchi kao da nije nemachka shkola,totalno je drugachiji od vecine tadashnjih bendova u Nemachkoj,a vokal mi odgovara,nije nishta posebno ali je meni skroz ok.... tu je problem Quote
SkullKrusheR Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 meni su bash zato dobri. ovaj dead end album je predrkancija. ide rame uz rame sa ranim pradoxom. Quote
excel fan Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 meni su bash zato dobri. ovaj dead end album je predrkancija. ide rame uz rame sa ranim pradoxom. Nisi ni malo pogrešio kada si ih uporedio sa Flotsam and Jetsam,kad se pojavio album,u svim svetskim metal časopisima su tako i okarakterisali njihovu muziku!Meni je Dead end jedan od najboljih evropskih thrash albuma i nalazi mi se na svim want listima,nažalost disk košta preko 100 dolara,čekam reizdanje! Quote
Recommended Posts