М Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Bend iz Nemachke. Veoma zanimljiv thrash, Metal Arhiva kaze da je i spid, ap cemo reci da ima i spida malo. Imam i preporuchujem The 1st Ep EP i Dead End album. Pesme su mi veoma zanimljive, pogotovo sa ovog EP-a, ima stvar se zove Reeling On The Edge i Truth Lies In The Hands Of Judas koja ima veoma jak refren. E sad nazalost nisam nasao neki gejspejs il slichno, pa mogu samo da vas prosledim na stranicu na Metal Arhivama. Quote
RNA Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Neko me je skoro cimao da li sam slusao njih i moram reci odmah da nisam, pa ne mogu ni sotavljati komentare. Ionako sam zatrpan muzikom, pa ako naleti - naleti. Quote
М Posted February 18, 2007 Author Report Posted February 18, 2007 Uchini sve da "naleti", vredi. Quote
RNA Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Ne trudim se nesto mnogo u poslednje vreme, uglavnom popunjavam rupe u diskografijama bendova cijih gomilu izdanja vec imam. Quote
Angelystor Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Od samog benda, lepo je cuti "Dawn for the Living", mjuza je imho ne bas cist thrash..thrash/heavy..zvuce veoma british...a meni licno su mnogo zanimljivji dva albuma koja su izdali kasnije pod imenom Capricorn gde je vec chistiji heavy sa tu i tamo thrash riffom..solid Quote
М Posted February 19, 2007 Author Report Posted February 19, 2007 Super je Dawn Of The Living, refren je glavna atrakcija pesme. Reeling On The Edge je skroz uvrnuta sa onim pochetkom. Quote
dr.lecter Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Bend iz Nemachke. Veoma zanimljiv thrash, Metal Arhiva kaze da je i spid, ap cemo reci da ima i spida malo. I sta kaze Metal arhiva thrash ili spid??? Znas forum je mjesto dje ljudi razmjenjuju misljena i svoje dozivljaje, ovde konkretno iz svijeta muzike posto je ovo muzicki forum. Koja je poenta prenositi info sa drugih sajtova? Quote
RNA Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Нарочито што је и то нечије субјективно виђење. Quote
М Posted April 4, 2007 Author Report Posted April 4, 2007 Pa eto, da me drugi ne bi kinjili da je spid a ne thrash, pa sam udovoljio obema stranama, a to shto sam naveo da arhive kazu tako je zato shto je to, kao shto je Bosko rekao, neko napisao, i da neko misli suprotno od mene. Gde ja to nisam izjavio moje utiske o albumima koje imam, osim onog posta gde govorim Bosku da nabavi materijal benda. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Ja sam ga skinuo misleci da je neki grind Ono ok bend nista spec.Malo me zraci vokal ali ok...Za ljubitelje old skul trasha vredi imati. Quote
Angelystor Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 sto ne pomisli da je heavy? Judas priest ovo ono... Quote
dr.lecter Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Niko nikog nece kinjiti,prenosi samo svoj eutiske i to je to, Imam samo jedan album na ploci sto je prava sramota jer Grinder je bendcina,muzika u stilu Paradoxa i Vandette nikako kao traljavci Kreator;Sodom... Quote
RNA Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Као Paradox? Опа, сад морам да узмем да преслушам. Срам ме било, само сам узео од ортака мп3, али шта ћу кад до сада нисам налетао на њихове плоче. У ствари, јесам једном, али нисам успео да их добијем. Quote
dr.lecter Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Malo su blazi od Paradoxa ali dosta kvalitetna svirka...ako budes sledeci put naletio na njihove albume znas sta ti je cinjeti Quote
RNA Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Или ако ти будеш налетео на њих за мале паре... Quote
RNA Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ево, пошто је доца извршио своју свету дужност и прибавио ми албум "Dead End", могу само да потврдим квалитет овог бенда. Класичан мелодични немачки треш, онакакв каквог га сви волимо. Сада ми иде аукција за један њихов ЕП из 1990. па ћемо ваљда видети и то какво је. Quote
Jabba the Hutt Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 E vidis ove nisam imao priliku da cujem, imas neki link gde moze da se cuje neka pesma??? Quote
RNA Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Имам плочу, знаш да не скидам музику с нета. Quote
Jabba the Hutt Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ma znam, nego reko' da ne znas mozda dal' imaju sajt ili myspace, nesto nemam zelju da guglujem bend koji se zove "Grinder", verovatno cu da dobijem jedno 50ak linkova za Double Anal Penetrator i slicne bisere Quote
RNA Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Вероватно има негде, али немају страницу на мајспејсу, па ћеш морати сам то да потражиш негде. Quote
Thrashformers Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 http://peb.pl/albumy-rock-and-metal/111147...rash-metal.html evo ti link jednog poljskog foruma sa kojeg mozesh da skinehs pun kurac nekih stvari a izmedju ostalog i Grinder....Imash od hip-hopa,preko filmske muzike do metala svashta neshto.Imash tu da skinehs i Amebix,Geisha Goner,I.N.C.,D.B.C...... Quote
hypnos Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 kako rastura pjesma dawn for the living, one solaze... strasan bend,poslusao sam album dawn for the living Quote
kiki Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 (edited) ja ih ne gotivim... vokal me najvise odbija i previse je komplexna mjuza u smeru koji ne volim.. Edited August 16, 2009 by kiki Quote
Thrashformers Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Ovaj bend zvuchi kao da nije nemachka shkola,totalno je drugachiji od vecine tadashnjih bendova u Nemachkoj,a vokal mi odgovara,nije nishta posebno ali je meni skroz ok.... Quote
hypnos Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 da u pravu si ,meni isto vokal odg ali totalno drugi thrash Quote
Recommended Posts