М Posted June 13, 2007 Author Report Posted June 13, 2007 Metal Revolution je po meni najbolje njihovo dostignuce/album. Quote
RNA Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Не смем то исто да тврдим, пошто касније албуме знам само по појединим песмама, али је сам по себи одличан. Quote
thrash forever Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Neke teme zamiru a to se ne sme dozvoliti... meni lično Worlds Neuroses bio toliko dobar album da mi nisu potrebni ostali, uvek sam slušao samo ovaj, a zašto, ostaje i meni nejasno, valjda pesme imju neki čudan sastav i prizvuk. Quote
Thrashformers Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 E slozio bih se sa tobom,taj album je stvarno dobar,s tim shto sam ja prvo chuo Metal Revolution i zbog njega sam i pocheo da slusham Living Death Quote
thrash forever Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 samo za generacije posle tita: thrash forever! http://www.youtube.com/watch?v=QvF6xaRlqiI Quote
Recommended Posts