Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da je metal savrsen svi bi ga slusali.. Takodje velika populacija koja zaradjuje na muzici i misli da zna dosta o istoj, otisla bi u penziju.. Ne vidim kome se to isplati :) :)

Pink je jednostavno ime, izgadjen brend, i uvek ce biti (na zalost ili radost).

Ljudi ce platiti koliko god treba ako dobro izreklamiras svoj proizvod..

a kako ti ovo zvuci? da li bi se slozio?

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Da je linux savrsen svi bi ga koristili.. Takodje velika populacija koja zaradjuje na racunarima i misli da zna dosta o istim, otisla bi u penziju.. Ne vidim kome se to isplati :) :)

Windows je jednostavno ime, izgadjen brend, i uvek ce biti (na zalost ili radost).

Ljudi ce platiti koliko god treba ako dobro izreklamiras svoj proizvod..

Linux i jeste skoro savršen OS, jedina mana mu je to što ima manje programa za njega nego za Win.

Prve dve i osnovne prednosti su mu to što je stabilan i što ima otvoren kod, a to što je win. popularniji... da ti ja sad nebi pričao tu celu priču raspitaj se malo kako je win. prihvaćen kao ˝glavni˝ OS u svetu odnosno tada dos, pošto win. još nije bio ni zamišljen, a kamoli ostvaren.

Posted
Linux i jeste skoro savršen OS, jedina mana mu je to što ima manje programa za njega nego za Win.

Prve dve i osnovne prednosti su mu to što je stabilan i što ima otvoren kod, a to što je win. popularniji... da ti ja sad nebi pričao tu celu priču raspitaj se malo kako je win. prihvaćen kao ˝glavni˝ OS u svetu odnosno tada dos, pošto win. još nije bio ni zamišljen, a kamoli ostvaren.

Cutanje je zlato...pogotovu u tvom slucaju, na zadatu temu.

P.S. Nemoj da te pale kojekak'i 'strucnjaci' po Balkanu i ostalim sirotinjskim lokacijama. Ako razumes, shvatices...

Posted
Jebeni 1337 linux s3k74shi.

Na koju god temu da kliknem samo serete i promovisete svoju sektu.

Nema sta-vrlo argumentovane izjave

Objasni ti nama,posto ocigledno ne znamo ono sto ti znas,sto smo sekta i sto je linux tako los OS? :evotigana:

Verujem da si potkovaniji od svih nas ali sta je covek rekao a da nije tacno?

Otvoren kod jeste prednost(da nije tako Sun ne bi ni stavljao svoj Solaris pod GLP i to kako stvari stoje ce biti GPL3),a linux generalno jeste stabilniji od Windoze...

Meni licno je prilicno fascinantna cinjenica da je 90% modernog hardvera podrzano out-of-the box u linux kernelu i pored cinjenice,da te iste drajvere ne pisu zvanicni proizvodjaci(sem nekolicine)koji ne nude nikavu podrsku u vidu drajvera,vec linux kernel developeri....

Dosta slicno je i sa BSD-om npr

Generalno prednost linux-a je sto jeftino(besplatno)moze da se dobije pouzdana i sigurna alternativa(a necu ulaziti u to zasto je sigurniji i zbog cega,ali sigurniji-jeste)koja u dosta toga moze komplet da zameni Windows

Ako je linux djubre od OS-a treba onda covek da se zapita sto onda negde 50% svetskih servera pogoni Apache+linux kombinacija :)

Dakle web server gde se trazi robustan i stabilan OS :rolleyes:

Naravno svaki OS ima prednosti i mane,ali da mi neko sere da je Windows najbolji(ili obrnuto neki *nix) to vec nece moci :razz:

Posted
Otvoren kod jeste prednost(da nije tako Sun ne bi ni stavljao svoj Solaris pod GLP i to kako stvari stoje ce biti GPL3),a linux generalno jeste stabilniji od Windoze...

otvoren kod je prednost samo ako postoji rigorozna hijerarhija u smislu da se zna ko donosi odluke o tome sta ce biti ubaceno, a sta nece. na primer imas firefox koji je opensource, ali iza koga stoji prava korporacija i gde se solidno para (da, da, PARA) odvaja na testiranjae (oko 40% ukupne sume razvoja softvera ide na testiranje, na primer), gde se tacno zna na sta se trose resursi i vreme, itd. sloboda je MANA ako nema kontrole i upravljackog mehanizma kroz dobar sw menadzment.

zbog te "slobode" se linux distribucije cepaju, odvajaju i tako se rasipa dragoncen resurs - manhours. na primer, ubuntu je postao veoma popularna distribucija ne zato sto su besplatno slali diskove, nego zato sto je to jedna od retkih distribucija gde se odluke donose trzisnom logikom, ide se na pojedostavljenje za korisnika, itd, itd (zato tr00 linuxasi i ne vole ubuntu, jer je "mnogo prost" i nije za prave znalce :)).

from freedom came chaos. ;-)

Meni licno je prilicno fascinantna cinjenica da je 90% modernog hardvera podrzano out-of-the box u linux kernelu i pored cinjenice,da te iste drajvere ne pisu zvanicni proizvodjaci(sem nekolicine)koji ne nude nikavu podrsku u vidu drajvera,vec linux kernel developeri....

linux svojom "out of the box" podrskom ne mozeda prismrdi cinjenici da svaki, ali svaki hardver (uz mizeran i zanemarljiv procenat izuzetaka) biva podrzan od strane windowsa kroz drajvere koje proizvodjaci harvera pisu prvo za win, pa tek onda za sve ostalo. ti drajveri se instaliraju na next-next-next, i cao. takodje, korisnici windowsa ne znaju sta je kompajliranje programa, kompajliranje kernela, itd, itd. ljudi koji zele da koriste racunare za neki posao, obicno ne zele da gube vreme na nesto na sta ne moraju, i ne zele da placaju IT sluzbu da im instalira programe. ;)

Generalno prednost linux-a je sto jeftino(besplatno)moze da se dobije pouzdana i sigurna alternativa(a necu ulaziti u to zasto je sigurniji i zbog cega,ali sigurniji-jeste)koja u dosta toga moze komplet da zameni Windows

problem linuxa je sto nije desktop friendly i sto njegovo koriscenje i instalacija zahtevaju nesto vise od puke pismenosti korisnika. posto je vecina korisnika (TRZITE!) sa pravom nezainteresovano da se bavi racunarima u sitna crevca, to je i ciljna publika linuxa drugacija od ciljne publike windowsa. shodno tome i raspodela trzista. sto je najbolje, windows postoji u varijantama u kojima ga koriste vrlo, vrlo profi ljudi. na primer, skoro sam imao posla sa nekom firmom koja je nesto kao ogranak cisco-a za srbiju. sta mislis da li je njihova mreza pod linuxom ili pod win-om? ;-) razocaraces se, ali pici windows samo tako. doduse, vecina ljudi koji tamo rade imaju po dve masine (linux i win) za radnim stolom...

Ako je linux djubre od OS-a

ako neko kaze da je linux djubre od OS-a ti mu reci da ne sere, i ako se buni - mozemo zajedno da ga istamburamo. ;-) daleko od toga da je linux djubre, i to moze da tvrdi samo neupucen covek, isto kao sto a priori po windowsu pljuju oni koji ili ne znaju o cemu pricaju ili zele da se bave nekim pseudo-socijalizmom i pricom "sloboda, besplatno, zle korporacije, ua monopolisti, ua kapitalisti, dole globalizacija i novi svetski poredak". :) :) :)

treba onda covek da se zapita sto onda negde 50% svetskih servera pogoni Apache+linux kombinacija

zato sto je dzabe i zato sto dobro radi. ;)

sa druge strane, raspitaj se koliko je win zastupljen na trzistu servera i ko ga sve koristi, pa ces videti da kompanije koje vrte i te kako goleme pare sasvim sigurno i lagodno koriste windows. a te kompanije zaposljavaju ljude koji su mnogo veci strucnjaci od mene i tebe, i od tih sistema zavisi mnogo vise para nego sto je nama frka da li ce neko da mi provali u sistem i obrise severina.avi. ;)

Naravno svaki OS ima prednosti i mane,ali da mi neko sere da je Windows najbolji(ili obrnuto neki *nix) to vec nece moci

kvalifikacija "najbolji OS" je totalno glupa i kad cujem da to neko izjavi, instant mi se ide u wc. :udri:

Posted (edited)

:) Znao sam da cete poceti da floodujete pejstovanjem vec pripremljenih l337 elaborata.I nemam nameru da ih proucavam jer me jednostavno boli kurac, ali siguran sam da ti je imaginos pojasnio neke stvari.

Ono sto me nervira je to sto sam na tri teme koje sam posetio video grupu l337 h4x0ra kako seru po windowsu i pokusavaju da regrutuju korisnike bas kako sto to sekte rade. To sve ste lepo i profesionalno uradili ovde, svaka cast :)http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=34252

Ali kao sto vidis ljude boli kurac. Ako ti se toliko svidja linux koristi ga, reklamiraj ga na prikladnim mestima i ostavi izbor ljudima, nemoj da im nabijas u grlo.

Moje iskustvo sa linuxom ne smem ni da pricam jer znam da imas pripremljene odgovore o tome kako sam trebao da koristim [ime distribucije ovde].I windows i linux su govno ali windows je govno koje je obicnom korisnku desktop racunara mnogo korisnije uz mnogo manju zajebanciju.

Edited by voodoo84
Posted (edited)
Znao sam da cete poceti da floodujete pejstovanjem vec pripremljenih l337 elaborata.I nemam nameru da ih proucavam jer me jednostavno boli kurac, ali siguran sam da ti je imaginos pojasnio neke stvari.

Ono sto me nervira je to sto sam na tri teme koje sam posetio video grupu l337 h4x0ra kako seru po windowsu i pokusavaju da regrutuju korisnike bas kako sto to sekte rade. To sve ste lepo i profesionalno uradili ovde, svaka cast icon_smile.gif http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=34252

Ali kao sto vidis ljude boli kurac. Ako ti se toliko svidja linux koristi ga, reklamiraj ga na prikladnim mestima i ostavi izbor ljudima, nemoj da im nabijas u grlo.

Treba samo da se zapitam koliko imas godina posle ovoga :razz:

Mogu da se kladim da si najobicniji usranko koji jos ni u srednju nije krenuo,pa verovatno zato nije stavio datum rodjenja u profil(u koji sam morao da virnem,cisto da potvrdim sa kim imam posla),nije smelo,plasi se dete :)

I umesto da kazes neki argumet krenuo si u vredjanje sagovornika-tipicno za deriste

Naravno suvisno je napominjati da nemas blage veze o cemu se ovde uopste prica :)

Moje iskustvo sa linuxom ne smem ni da pricam jer znam da imas pripremljene odgovore o tome kako sam trebao da koristim [ime distribucije ovde]

A gde si ti to video linux?Na TV-u? :mhihi:

.I windows i linux su govno ali windows je govno koje je obicnom korisnku desktop racunara mnogo korisnije uz mnogo manju zajebanciju.

Joj care sta bi mi bez tebe,ovo je za medalju

Na imaginos-ov post cu odgovoriti sutra :da:

Edited by voodoo84
Posted (edited)
Treba samo da se zapitam koliko imas godina posle ovoga :razz:

Mogu da se kladim da si najobicniji usranko koji jos ni u srednju nije krenuo,pa verovatno zato nije stavio datum rodjenja u profil(u koji sam morao da virnem,cisto da potvrdim sa kim imam posla),nije smelo,plasi se dete :)

I umesto da kazes neki argumet krenuo si u vredjanje sagovornika-tipicno za deriste

Naravno suvisno je napominjati da nemas blage veze o cemu se ovde uopste prica :)

Imam 20 godina al sam nezreo i mnogo psujem :)

Ne znam samo koji su mi argumenti potrebni da bih vam rekao da ne namecete linux ljudima na svakoj temi ovog podforuma. Hmm... bice da je dosta jedna recenica

A gde si ti to video linux?Na TV-u?

Ne! Ali posto ti znas sve ocigledno, ti ces znati da mi objasnis sta mi se desilo. Kupio sam racunar u list-u on je dosao sa preinstaliranom ubuntu-om. Posto nisam imao sta da radim na racunaru (da se igram sa konzolom???) morao sam da se konektujem. Ali zamisli nesrecu imam usb adsl modem :gasp:. Nazovem tehnicku podrsku da ih pitam kako da instaliram taj modem na linuxu i oni me lepo odjebu uz odgovor da to nije moguce. Ok, odem kod ortaka, tamo kopam i nadjem neke drajvere i gomilu sranja koje sam poskidao sa sve uputstvom i 2312312388 linija komandi. Prebacim u mp3 plejer da bi preneo na svoj racunar. Kada sam utako plejer u usb linux je samo rekao nesto tipa "Sta je ovo koji kurac koje picke materine?$%#@??". Ok, uzmem da slusam neku muziku "TREBAJU TI DRAJVERI ZA AUDIO IMA NA INTERNETU !!!#@#!" Tu sam vec spremio svoj piratski xp (FREE AS IN STOLEN BEER) ali hteo sam jos malo da pogledam sta ima na linuxu. Otvaram program za programom, oni koji ne bodu oci, nisu ni hteli da se pokrenu jer, zamisli, ima bagova kao i u win-u. I dok se otvarao jedan program, odlucio sam da prebacim sa beryla na onaj default window manager (ne vidim shvrhu toga da mi prskaju vatrometi svaki put kad kliknem na neko dugme) i sve je stalo.

Kad sam restartovao pisalo je samo nesto tipa "failed to boot system". Sutradan takodje pa sam lepo ubacio xp. Format - install - Gotovo, i evo me sad serem po netu kao sto vidis.

Koga god sam pitao da li zna sta se desilo sa linuxom rekao mi je nesto tipa:

[00:12] <d00c4>jbg... to je ubuntu... na slack-u se to ne bi desilo nikad... ;)

I sva ta trauma zbog toga sto su ga neki fanatici nahvalili u tri kurca pa sam odlucio da probam

Zamisli da se ovo desi nekom klincu od 13 god koji kupi komp zbog igrica! Sta onda??

Edited by voodoo84
Posted
Imam 20 godina al sam nezreo i mnogo psujem :)

Ne znam samo koji su mi argumenti potrebni da bih vam rekao da ne namecete linux ljudima na svakoj temi ovog podforuma. Hmm... bice da je dosta jedna recenica

Hahaha

Jadni Windows korisnici-osecaju se ugrozneni od nekoliko ljudi na celom ovom forumu koji koriste linux ili nesto drugo

Prava smo pretnja vasoj dominaciji :)

Ali zamisli nesrecu imam usb adsl modem :gasp:. Nazovem tehnicku podrsku da ih pitam kako da instaliram taj modem na linuxu i oni me lepo odjebu uz odgovor da to nije moguce.

Naravno da nije moguce

I to ne zato sto USB modem na radi pod linux vec zato sto oni(i svi ostali provajderi)ne daju tehnicku podrsku za linux-to je njima na cast :)

Ok, odem kod ortaka, tamo kopam i nadjem neke drajvere i gomilu sranja koje sam poskidao sa sve uputstvom i 2312312388 linija komandi.

Ja,ja

Ma sa bilion komandi :)

Drajveri za USB modem se instaliraju sa nekoliko komandi u terminalu

Da si se malo bolje raspitao,mogao si kod provajdera za trazis modem sa ethernet prikljuckom koji radi out-of-the-box i da tako izbegnes ove za tebe tako velike napore :)

Prebacim u mp3 plejer da bi preneo na svoj racunar. Kada sam utako plejer u usb linux je samo rekao nesto tipa "Sta je ovo koji kurac koje picke materine?$%#@??".

Prepoznavanje USB stickova,mp3 player-a,digitalaca i sl ide na Ubuntu-u bez ikavih problema

Treba covek da se zapita o cemu ti uopste pricas :)

Mozda nisi ni svestan da imas Ipod(a i njega prepoznaje odmah :) ),ali da bi nesto prebacio na njega(ili rezervisao jedan deo kao storage)potreban je poseban softver i u slucaju da koristis i Windows :)

TREBAJU TI DRAJVERI ZA AUDIO IMA NA INTERNETU !!!#@#!"

Naravno da imaju ne internetu - potrebno je skinuti kodeke,sto se radi preko Synaptica

Ceo proces se svodi na par klikova-ali izgleda da je to za tebe bilo previse :)

Evo sta izbacuje google na prvo mesto kada se ukuca Ubuntu guide,evo ti da se ne mucis vise :)

http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu:Feisty

Otvaram program za programom, oni koji ne bodu oci, nisu ni hteli da se pokrenu jer, zamisli, ima bagova kao i u win-u.

Ja sam koristio Ubuntu pre nekog vremena i ne secam se da mi se ijedan program srusio

Kako ti se ruse aplikacije-covek bi pomislio da imas problema sa hardverom :mhihi:

I dok se otvarao jedan program, odlucio sam da prebacim sa beryla na onaj default window manager (ne vidim shvrhu toga da mi prskaju vatrometi svaki put kad kliknem na neko dugme) i sve je stalo.

Kad sam restartovao pisalo je samo nesto tipa "failed to boot system".

Nehotice si sjebao X server koliko mi se cini,mada tesko mi je izvlacim zakljucke iz ovih tvojih skrabotina :)

To bi bilo kako kada bi otisao u npr C:\Windows\system 32 i obrisao nesto malo,pa se kao posle cudis sto nece da ti podize sistem :lol:

Zamisli da se ovo desi nekom klincu od 13 god koji kupi komp zbog igrica! Sta onda??

Taj klinac bi ostao na XP-u :D

Ko je jos stavljao linux da bi se igrao :) ,mada moze i to nije da ne moze :cool:

Posted

Ali hocemo jos nesto da cujemo :)

Umesto provlacenja par slicica,jebanja matere,i 12345 linija koda, i 123-e konstatacije da je linux sranje

To smo vece culi-nismo debili poput tebe da ne znam koliko puta treba da ponavljas :)

Posted

1. Neka koristi ko sta hoce, svaki os vise-manje sluzi svrsi.

2. Linux je mnogo bolji os od Windows-a, to je naucna cinjenica.

3. Ovo je tema o Visti.

4. Za dodatne informacije na temu operativnih sistema konsultovati tacku 2.

:razz:

Posted (edited)

Sta ces,Nikola....

Dete je toliko zaslepljeno svojim linux neuspehom pa je ocigledno resilo da to ovde natrlja na nos ljudima koji linux koriste u sreci i veselju :)

Primetio sam ja to i na drugim forumima,nije to izolovan slucaj :) -najvise isti pljuju oni koji su zastali kod podesavanja hardvera na istom(najcesece modema i graficke),pa posto sami nisu uspeli da nameste nista(bilo zbog svoje nesposobnosti,(ne)srece ili lenjosti i/ili kombinacije ovih faktora :) ) dosli su do zakljucka da je linux bezveze,da je to nikakav OS i da softver nije nizasta :mhihi:

I onda ti dodje tako lik(dete)koji meni tvrdi da je Fedora sranje,a ja sam tu Fedoru koristio skoro dve godine i to na dve razlicite masine,sve radi super-i jos je to pride distro koji je poznat po odlicnoj detekciji hardvera-meni je po instalaciji Fedore 5,6 ili 7 koje sam koristio ostalo jedino da namestim rezoluciju monitora u Display podesavanjima(sve sa misem,bez upotrebe tastature :) ) -sve ostalo je radilo out-of-the-box,a softverski modem sam namestio za jedno 15min posto sam skinuo drajvere

I to sada treba recimo da uporedim sa instalacijom XP-a za koga ti treba naramak diskova sa drajverima i gomila restarta posle instalacije svakog da bi osposobio svoj hardver,a tek da ne pominjem instaliranje dodatnih programa po istom tom prinicpu

Plus treba malo da odete ne neki IT forum,nadjete sekciju Win problemi i da malo krenete da citate

cisto da budemo malo pravedni

Sta se tu nece sve naci-te "ne vidi mi SATA disk" te "iskace mi BSOD" "ej izbacuje mi Explorer has caused errror..." i sl.

Slicno sto sam pricao za Fedoru vazi i za Knoppix pa pocinjem da se pitam da li je sve ovo sto nam lik servira najobicnija zvaka :)

Edited by Full_Metal_Yakuza
Posted

U redu, priznajem, sve je bila zajebancija. Fedora je uspela da bootuje i slike su lazne. Uradio sam ih u GIMP-u samo zato da bih vama servirao lazi. Pobedio si... OK?

Posted

P.S. Nemoj da te pale kojekak'i 'strucnjaci' po Balkanu i ostalim sirotinjskim lokacijama. Ako razumes, shvatices...

Da li si ikad koristio Linux?!

Posted (edited)

S' kim ti mislis da imas posla? Kao hardverski i softverski inzenjer tijekom proteklih skoro tri decenije imao sam tu (ne)priliku da razvijam hardver i softver na nekoliko desetina platformi. Fair enough?

Ne bih da tupim javno o tome, so feel free to inquire in person via PM?

Dodao bih samo da ove kategoricke rasprave, cast nekolicini poput Imaginosa (what's new), izgledaju prilicno detinjasto. Kako neki rekose, ne postoji univerzalni a-priori, hebe kevu, No 1, OS u vasioni. Svaki ima svoju svrhu, prednosti i mane. Usudio bih se dodati da vecina drugara ovde nije imala priliku ni probati mnostvo tih resenja. Nasi drugari (moji zemljaci) Ameri recimo koriste vrlo 'nekonvencionalna' resenja za svoj vojni, kosmicki i druge programe. Isto tako nasa bratja Rusi. I ini.

Nemam trenutno ni vremena ni volje da elaboriram, ali ako postoji ozbiljno interesovanje oko stvari relevantnih za OS dizajn, mozda da otvorimo posebnu temu? Tu bi mogli da diskutujemo o raznoraznim pristupima o upravljanju memo(i)rijskim prostorom i slicno. Kapiram da je lako cut-and-paste neki link na tu temu, ali koliko vas uopste kapira kako racunar radi? Prvo u hardverskom pogledu a potom u softverskom.

P.S. Nemam nameru da se krijem, saljem rezime zainteresovanima na P.M.

Voli vas vas bata :pivopije:

Edited by Dersu Uzala
  • 2 weeks later...
Posted
It's been several months since the Windows Vista launch and IT organizations are reporting a more streamlined desktop environment and greater security, management control, and better self-healing capabilities. The results, they say, are higher service levels and a better experience for end users. A big part of this is due to your feedback and the diligent work to consistently reduce the effort required for roll-out preparation. To familiarize yourself with Windows Vista deployment requirements, check out the latest deployment guides and tools. We also have significantly increased the availability of Windows Vista-compatible applications in addition to ensuring that we offer the right guidance through the "Application Compatibility Toolkit" for you to test-drive Windows Vista in your environment right now. There is peace of mind in knowing that ongoing improvements are available dynamically through Windows Update and we also have announced what is coming in Windows Vista SP1 to help you to better plan and continue with your ongoing pilots. The first thing to note is that Windows update is taking care of important incremental fixes and while SP1 delivers enhancements to compatibility and reliability, it will not contain new features. It is built and tested to enable smooth transitions for applications from Windows Vista RTM to Windows Vista SP1. If you want more information on the latest Windows Updates, here are two Knowledge Base articles that address reliability and compatibility: KB 938194, KB 938979.
vec se najavljuje prvi service pack za vistu (!?)... druzina iz redmonda je oborila licni rekord... :-)

spisak "manjih" problema koji su reseni u dva gore pomenuta update-a:

This update resolves the following issues:

• The screen may go blank when you try to upgrade the video driver.

• The computer stops responding, and you receive a "Display driver stopped responding and has recovered" error message. You can restart the computer only by pressing the computer's power button.

• The computer stops responding or restarts unexpectedly when you play video games or perform desktop operations.

• The Diagnostic Policy Service (DPS) stops responding when the computer is under heavy load or when very little memory is available. This problem prevents diagnostics from working.

• The screen goes blank after an external display device that is connected to the computer is turned off. For example, this problem may occur when a projector is turned off during a presentation.

• There are stability issues with some graphics processing units (GPUs). These issues could cause GPUs to stop responding (hang).

• Visual appearance issues occur when you play graphics-intensive games.

• You experience poor playback quality when you play HD DVD disks or Blu-ray disks on a large monitor.

• Applications that load the Netcfgx.dll component exit unexpectedly.

• Windows Calendar exits unexpectedly after you create a new appointment, create a new task, and then restart the computer.

• Internet Connection Sharing stops responding after you upgrade a computer that is running Microsoft Windows XP to Windows Vista and then restart the computer.

• The Printer Spooler service stops unexpectedly.

• You receive a "Stop 0x0000009F" error when you put the computer to sleep while a Point-to-Point Protocol (PPP) connection is active.

This update resolves the following issues on a Windows Vista-based computer:

• You experience a long delay when you try to exit the Photos screen saver.

• A memory leak occurs when you use the Windows Energy screen saver.

• If User Account Control is disabled on the computer, you cannot install a network printer successfully. This problem occurs if the network printer is hosted by a Windows XP-based or a Windows Server 2003-based computer.

• When you write data to an AVI file by using the AVIStreamWrite function, the file header of the AVI file is corrupted.

• When you copy or move a large file, the "estimated time remaining" takes a long time to be calculated and displayed.

• After you resume the computer from hibernation, it takes a long time to display the logon screen.

• When you synchronize an offline file to a server, the offline file is corrupted.

• If you edit an image file that uses the RAW image format, data loss occurs in the image file.

• After you resume the computer from hibernation, the computer loses its default gateway address.

• Poor memory management performance occurs.

dobra tehnicka podrska? ili jos jedna beta koja se prodaje po ceni finalne verzije?

a za NT je nekada moglo da se kaze i da je stabilan i pouzdan OS...

Posted

Не, заиста ми не пада на памет да прелазим на Vistu док год не будем морао тј. док год не будем присиљен да то учиним.

Заиста ми не пада на памет да 1GB рама трошим (бацам, да будем искрен и прецизан) на OS и да бар 70-80% свих осталих ресурса прогута Vista.

Не, стварно не долази у обзир, толико дарежљив нисам - према Microsoftu, нарочито.

Тај систем, то није за мене, не треба ми, након XP-a моглу су слободно да нестану, да се угасе, банкротирају.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...