Jump to content

Shining

Grobodan

Recommended Posts

Samo se ti zajebavaj, ali ima na Halmstadu delova koji su čist hard rock. Drugo je što ti imaš suicidal black atmosferu u glavi dok slušaš, ali govoreći strogo o rifovima...

Imam suicidal black atmosferu kad procitam ovako nesto :) Koji bre delovi? To sto pise na A5 digibuku ne mora uvek da bude istinito.

Imam suicidal black atmosferu kad procitam ovako nesto :) Koji bre delovi? To sto pise na A5 digibuku ne mora uvek da bude istinito.

To je nalepnica na limited to 69 copies, A5 digibooku po kome je Kvarfoth pisao i drkao na Gaahlovu fotku - "javla hardrock with suicidal BM atmosphere" (naravno, Gojko ga ima i moze se nabbaviti preko Sinoda)

Edited by Grobodan

Pusti recimo Låt Oss Ta Allt Från Varandra sa Halmstada, pa mi reci šta čuješ. Staviš Bon Jovija umesto Kvarfortha i može na MTV da ide komotno.

Edited by Gojko

Pusti recimo Låt Oss Ta Allt Från Varandra sa Halmstada, pa mi reci šta čuješ. Staviš Bon Jovija umesto Kvarfortha i može na MTV da ide komotno.

Album ima kilo doomish delova, pa i intro druge pesme da spadne pod neki prog (mene ono, konkretno na Opeth podseca), a na "Lat..", pa pesma ima black riff, u globalu sav metal i da stavish pod hard rock, ali ovako konkretno, ja to bash u Shiningu ne chujem, pa ni u tim melodicnijim delovima. A za JBJa ne razumem, a i licno mi je uzasan primer posto ga ne podnosim :)

Ko to kaže? :) Kakva glupost. Nema veze sa Burzumom.

mislim da sam ja to rekao na temi negdje al nisam siguran..

da li si ti slusao shining i burzum uopste?

i sta je bilo sad, najavljen koncert, i svi su se odjednom sjatili na temu da pljuju po tome sto se ovaj kida, drogira, guzi sa muskima il sta vec. koga boli kurac za tim?

kaze shining hard rock. o jebote dragi bog :D

Edited by cotoha

E jebem vas sve što jedva čekate da pogrešno protumačite sve što se kaže. Rekao sam lepo da na Halmstadu ima rifova koji su čist hard rock, a ko to ne čuje, baš me zabole. Dolazim sa mesarskim nožem na koncert da vam objasnim.

Inače, sinoć slušah drugi album opet i jeste, ima delova koji vuku na Burzum, ali su baš baš "few and far between" da bi se reklo da Shining nastavlja Burzum ideju.

Je l' sad u redu? :)

Realno Ameri su nasledili Burzumov duh, i teshko da Shining moze muzichki da se poredi sa Burzumovom nemaju istu stvaralchku sliku uglavi uopshte. Burzum ako bolje pogledash nije puno eksperimentisao, vec je samo imao ambijentalne deonice i neki rifovi su mu bili dosta(da nekazem previshe Jesus Tod) psihodelichni.

Najekstremniji bend danasnjice? GTFO

ko je ovo napisao?