Jump to content

Recommended Posts

Posted
ko je ovo napisao?
090823.jpg

Trenutno najextremniji Experimental/Suicidal Black Metal bend u Evropi i svetu Šwedski SHINING, predvođen manijakalnim Kvarforth-om, dolazi u Srbiju 23.Avgusta u sklopu svoje Istočno Evropske turneje.

Shining je nastao 1996.godine i slobodno se može reći da su nastavili tamo gde je Burzum stao, naravno pomerivši granicu extremnog. Bend je uspeo da spoji nespojivo, spojivši u svojoj muzici black, doom i jazz i samim tim napraviti eksperimentalni black. Predvođeni ekscentričnim Kvarforth-om, poznatim po veoma upečatljivim live nastupima , fanovi black metal-a , a i svih formi extremnog metala imaće priliku da se uvere 23.avgusta zašto je Shining najekstremniji black metal bend na svetu.

Predgrupe će biti objavljene naknadno ( bice 3 predgrupe minimum ) .

http://www.myspace.com/shininghalmstad

Prodaja karata krece 10. Februara po ceni od 1000 dinara ( na dan koncerta 1200) .

Posted

Mozda Maniac bude na koncertu da se zapisava sa Niklasom javicu ako bude potvrdjeno... znace se uskoro .....

• 2 months later...
Posted

Wtf?

SHINING is currently seeking a suitable label to release its recently completed sixth studio album, "VI / Klagopsalmer". The CD was recorded at The Slaughterhouse studios with producer Rickard Bengtsson and is expected to be issued in late 2009 or early 2010.

Posted (edited)

Ma najmanje me u celoj priči brine koji će label da bude.

EDIT: Sve je u redu, objavljen je koncert na zvaničnoj myspace stranici benda :da:

Edited by Gojko
Posted
Rekao sam lepo da na Halmstadu ima rifova koji su čist hard rock, a ko to ne čuje, baš me zabole.

Ne samo rifova, imas tu i solaze koje su cist hard rock, kao u prvoj pesmi npr. Pustao sam tu pesmu ortaku koji je u hard rock fazonu i uopste ne slusa black metal i lik se odusevio, u fazonu:"U jbt, kako covek dere gitaru"...

Sto se albuma tice - slazem se, samo neka oni njega objave, pa za koga god... :da:

Posted (edited)

Skinem ja taj Shining, tako taj album iz 2007-e poslednji i sav usicen ga palim. Slusam tako ja, slusam , slusam , slusam..... WTF? ljudi pricaju da oni eksperimentishu ali da su ovolko progresivni i imaju onako dobre jazz prelaze i gde je brate ovde u celoj ovoj prichi Black metal sa suicidnim elementima. I tog trenutka ja shvatim, ja neslusham Shining nego Shining!

l_109bd1497fce319c04a4f49e7ef4b3af.jpg

i njihov album Grindstone. Inache bio sam siguran da su iz Norveshke a ne iz Svedske.

Edited by Lunar
Posted

Finally we've got some news from the SHINING camp ! The band will return to the studio after their actual tour to re-record some part of the album.

The band members are not satisfy with the actual final result... What will be the next step?...

Ovo je od 6.marta. vest

• 2 weeks later...
Posted

Pre neki dan mi stigao neki paket promo diskova i izmedju ostalog 'ladno dobijem onaj split Shining/Funeral Dirge, "The Sinister Alliance" iz 2007. Hehe, jebem li ga otkud to da mi sad stigne, ali ne bunim se... ;)

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Opet premalo blacka. Ne sviđa mi se kuda su krenuli.

Mada, prilično sam oduševljen što sam razumeo clean deo u Plågoande :)

Edited by Gojk O)))
Posted

Jel neko chuo neshto od onih albuma koji su izashli u 2008oj na kojim gostuje Kvarforth ( Amfetamin, Øl, mørke og depresjon, S.U.I.Z.I.D) ?

Najvishe me interesuje nashta lichi taj Den Saakaldte, pa ako je neko chuo da kaze utiske. :)

Posted
Najvishe me interesuje nashta lichi taj Den Saakaldte, pa ako je neko chuo da kaze utiske. :)

Sjajan album taj "Ol, Morke...", veruj mi. Stvarno me je prijatno iznenadio, depresivan ali i sa puno ne-metal upliva, jazz-a ponajvise, jako cudno i super zvuci. :meshuggah:

Posted

Cool, downloudovacu oba albuma. ( tako jest kako ja vidim taj Ol, Morke je zapravo demo, a ovaj sto je skoro izasao iz 2009e je tek prvi LP).

Inache zaboravih da kazem, meni se dopadaju ove dve nove, i prilichno me iznenadi clean na drugoj. :D