Svart Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Ja bih cak mogao i da istrpim nekoliko novih Satyricon pesama zbog svega ovog ostalog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Nove Satyricon pesme su upravo ono što je oduvalo sve prisutne u ZG prošlog decembra... Najjači koncert ikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 SHINING @ HELLFLAME SEPTEMBER 09 bedak sto smo ispusili za koncert vracena karta danas >.> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Данас сам се лепо исмејао кад сам видео те слике на спејсу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 a to si radio zato sto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Зато што делују као да су на народњачкој забави/журци, а не на блек метал концерту? (Осим исечених руку. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 'mama, mamice, ovde sam. ne mogu sad da pricam, tezgarim. da, da, jeste, jeste. i ja tebe volim mama.' 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 8, 2009 Author Report Share Posted September 8, 2009 Hvala za drugu fotku, koristiće mi za podjebavanje Gojka u večnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Kako bih ga posred face opalio, peder. Mars iz ove muzike! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 8, 2009 Author Report Share Posted September 8, 2009 Stvarno, baš sam skontao da mi je band bio skroz OK dok nisam video kakva je pevač nakaza i umobolnik... prosto mi je uspeo ogaditi muziku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Музика је оно што је битно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 I muzika je cisti prosjek. Pogotovo ova zadnja faza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Pfs, ja bas i ne vidim zasto se toliko skandalizujete oko toga. Da ste pocetkom '90-tih gledali Dead-ove slike i slusali price o njegovim nastupima, jel' bi vam i on ogadio Mayhem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Мени је Maniac огадио тај бенд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 8, 2009 Author Report Share Posted September 8, 2009 Pfs, ja bas i ne vidim zasto se toliko skandalizujete oko toga. Da ste pocetkom '90-tih gledali Dead-ove slike i slusali price o njegovim nastupima, jel' bi vam i on ogadio Mayhem? Ne, to je kult, ovo je pederisanje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Dead je bio takav, nije glumio, i ja to postujem. Da je glumio sad bi nosao skupocjene kosulje na Wackenu, a ne lezao u grobu. Ova picketina glumi, kladim se da mu je sve u pinki fazonu, suicidal kurac, onda se ubij moronu vise. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Pa ok, to stoji, ali sta, stvari koje on izvodi na stejdzu bi bile manje odvratne kad bi on bio ozbiljan u tome? Sve je to provokacija, na jedan ili drugi nacin, i uklapa se u tu blekersku "fuck-off" ideologiju. Uostalom, poenta njegove price i jeste u tome da hoce da ga svi mrze, zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Jedno je provocirati, drugo je izigravati budalu. On ne provocira, on glumi, i to prilicno lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 8, 2009 Author Report Share Posted September 8, 2009 To je demagogija, onda može da izađe neko uz publike i da mu se posere u usta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Znajuci njega... Mozda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Hvala za drugu fotku, koristiće mi za podjebavanje Gojka u večnosti. "Cursed In Eternity" Šalu na stranu, zabole me kurac apsolutno. I dalje mi je žao što nije bilo koncerta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 To je demagogija, onda može da izađe neko uz publike i da mu se posere u usta. Obzirom sto sve trpa u usta, necije govno bi bilo preveliki kult za njega. Al rispekta za bend, ovaj zadnji album me oduvao. Bez prenemaganja i placipickanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 (edited) ljudi,ovo je trenutno jedan od najboljih BM bendova danasnjice,i to objektivno gledano.BM je uvijek isao na shock fazon,od Venoma,Bathoryja,Mayhema...do DB i njih danas. objektivno je i da su im albumi,kako prvi i ovi zadnji jako kvalitetno uradjeni,bez pretjeranog furanja klisea,sa originalnim i unikatnim momentima,bez pretjeranog kurcenja sa produkcijama,spotovima itd.muzika im je u fokusu,tek drugi dolazi imidz,a bez imidza i nema pravog BM.to dal' je nekom pjevac pozer,bubnjar gey... nema veze sa tim da je sajning trenutno u LS djelu BM lige. tako da ako se kome ogadio bend zbog nekog pozerisanja treba da se zapita dal' on slusa muziku radi mjuze ili radi neceg sto je kvlt tj. kul u "metal" vodama,tj dal' je on pozer ili zaljubljenik u muziku.jedino postujem ako je nekome npr previse solo gitare na zadnjem albumu,a pravi BM nema toliko solaza i nesto tipa toga,jer bi to pokazalo da mu mjuza smeta,a ne pozerisanje,ma kako ja smatrao takvu izjavu pogresnom. Edited September 8, 2009 by Δ.Δ.Δавид 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Ništa od onog novog ( još novijeg ) albuma ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 13, 2009 Author Report Share Posted September 13, 2009 Izasla su jos 3 albuma otkad ti nisi bio na forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts