Jump to content

Recommended Posts

Posted

U pravu si, ja sam objasnio šta mislim o albumu i zašto, dok si ti samo rekao da je savršen i da je kandidat za album godine. Izvini što smaram, ne znam šta mi bi.

Možeš da mi ga popušiš.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

'Ajde sad realno reci u čemu je problem, da ne palamudimo kao žene ovde.

Edited by Lou
  • Upvote 1
Posted

I, zamisli, "Ratings have been disabled for this video". :D Šta me boli kurac ko će šta da misli, ako su metalci zbog ovoga narkomani, Denzel Vošington je vojnik. Spot je dobar. :da:

• Upvote 1
Posted

To je necenzurisana verzija, a Niklas je rekao da će se spot najverovatnije pojaviti cenzurisan ako ga budu ubacili na singl.

Posted

spotom su me samo pridobili vishe... a i pesma razvaljuje... nisam josh slushao album nisam neki preveliki fan samo uzivam da ih pustim ponekad...

• Downvote 1
Posted (edited)

Meni malo to kontradiktorno, promovises samoubistvo, samopovredjivanje, unistavanje zivota i drz ne daj, a ovamo furas muzicku karijeru, album svake dve godine, angazujes se oko necega, volja za zivotom i osecaj smisla su itekako potrebni za to.

Mnogo mu je tesko jadnome.

A i to pravljenje predstave, nestao Kvarforth, kao ubio se, pa ispalo da je on u stvari misteriozni novi pevac, pa secenje, tuca na nastupima i ostalo... Pozeraj malo.

Al' ono dobar mijetal, doduse.

Edited by Demon Seed
  • Upvote 1
Posted

Meni malo to kontradiktorno, promovises samoubistvo, samopovredjivanje, unistavanje zivota i drz ne daj, a ovamo furas muzicku karijeru, album svake dve godine, angazujes se oko necega, volja za zivotom i osecaj smisla su itekako potrebni za to.

a blekeri nikad ne skidaju korps pejnt?