Talvi Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Oću i ja da to recenziram, dobaci kad bude gotovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 licno ne volim da kacim preprodukciju jer dosta toga najcesce bude promijenjeno u finalnom proizvodu (ako se ko sjeca preprodukcije za st. anger,kirkove i bobove stvari pa sta je posle bilo),ali kako imam/o ideja kao pljeve,najvjerovatnije cemo poceti sa tom preprodukcijom u vidu dema i fri daunloada.ono 3 pjesme introi,outroi inteludi,kurci palci i kao imas ozbiljno izdanje.uglavnom nije tolika zajebancija,interesantno ce biti sto su u bendu neki veterani domace metal scene,metal je,ali o onom surf rocku se nisam salio muzika je manje-vise gotova,da se nabace soundscape-ovi,solaze i da se otpjeva to,kontam bice ako ne sad prije rokova,onda posle,znaci najkasnije do pola jula. Zvuči jako zanimljivo, a i brzo će to, ukoliko se naravno stisnete pa odradite Dobaci mi to kad bude gotovo, zainteresovan sam da čujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 otvaram temu na demo bendove i kacim na net a bude gotovo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 jes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Oću i ja da to recenziram, dobaci kad bude gotovo. Ja hoću samo da čujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 kako naslozih hajp,profesionalac covek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Don't go Morbid Angel on us. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 kako naslozih hajp,profesionalac covek. Ko da ti je Lejdi Gaga stric! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 kako naslozih hajp,profesionalac covek. daj picko link za novog Blagoja 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 E stvarno, kako se zove projekat uopšte? BLA666OYE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 ne trenutno je ime Verne,posto se poklapa sa estetikom i svim tripom barem prva dva izdanja,bubnjar nije nesto narocito odusevljen imenom,pa moguce da cemo mijenjati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Verne kao Žil Vern? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 jes'.evo da se ne hajpuje vise i da ne duljimo spam,par rifova svezanih i koliko toliko sredjeno da moze da da kakav-takav utisak o cemu ce tu da se radi: http://www.megaupload.com/?d=EQ4GARMJ zadnji rif traje u pm jer se sklepa neka lead dionica pa da ima krugova da ne vrtim svako malo pjesmu i cekam dok naleti rif. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Taman sam krenuo da napišem da sam očekivao više masti, kad upade rif na 1:20 i varijacija na isti. Meni ovo ne zvuči loše, možda su bubnjevi malo tanki (doboš), ali rekao si da nije gotovo, pa nije zamerka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Zanimljivo, zivo me interesuje kakav ce vokal da legne na ovo, malo mi vuce na metalcore, ali nije strasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 (edited) pa kucan je bubanj,daleko je ovo od iole ozbiljnije produkcije,klasicna preprodukcija guitar rig,impulsi i ez drummer i t racks 3.nemam prostora na hardovima da instaliram superrior ili nesto ozbiljnije,a bogami ni zivaca da skidam.sta ce ti bolje za preprodukciju. DS: to zbog pank dijela na pocetku? edit: sta znam,kontam bice dranje neko,i najzanimljiviji dio sto ce za sad tekstovi biti na srpskom.ovo je mozda i najbrzi dio svega,ostalo je kao i onaj rif na kraju,slanina i loj,koja harmonija uz podjekoju surf-rock upadicu. Edited June 8, 2011 by BLAGOJE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 http://www.last.fm/music/Verne/+listeners Valja ovo, samo rokaj i samo niski štimovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 drop A,dje ces nize.mozda zato ljude asocira na metalcore,sta znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 (edited) DS: to zbog pank dijela na pocetku? drop A,dje ces nize.mozda zato ljude asocira na metalcore,sta znam. Moguce da je i zbog stima, cela pesma mi ima takav groove i osecaj, sta ga znam. Na kojoj gitari sviras ovo? E, da, i zbog cega se bend zove Verne? Edited June 8, 2011 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 (edited) ltd dv8-r,koji,nazalost,najvjerovatnije ide. edit:posto je sve u nekom pomorskom tripu nekako mi doslo logicno,a i inace medju mojim omiljenim piscima. Edited June 8, 2011 by BLAGOJE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 ltd dv8-r,koji,nazalost,najvjerovatnije ide. Gde ide?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 U KURAC... AMSG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 pa kucan je bubanj ... ostalo je kao i onaj rif na kraju,slanina i loj,koja harmonija uz podjekoju surf-rock upadicu. To mi se i učinilo za bubanj. Mast podržavam. posto je sve u nekom pomorskom tripu nekako mi doslo logicno,a i inace medju mojim omiljenim piscima. Zato su tebe Ahab toliko oduševili, sad je jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 A voli i Mastodon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 pa taj rad,leviathan,call of the mastodon,ahab,sve dje imas muzicki ekvivalent morske oluje uz dovoljno slanine i loja. inace djitra pada kao zrtva za pojacalo,bitnije mi je da okrpim jedan citav set opreme,posto i ovo i neki drugi projekti krecu da se uozbiljuju.ako mi prodje neko marsalce sto sam bacio oko,ostavicu gitaru i kod pece da restauriram do kraja neku kopiju marsala sto imam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts