Black desire Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 Cekao sam da neko to primeti. Quote
Lou Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 Slušam sada drugi put zaredom, ovo je bolje od prethodnika. Dajte dobar rip kada bude naišao. "Hail Darkness Hail" je mogla da bude na onom EP-ju. Quote
BLAGOJE Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 nije mogla,tacno joj je mjesto dje je.imalo je on vec fenomenalnih albuma,ali ovo je klasik zanra,komotno to mogu da izjavim vec sad. i da,zaboravih da kazem da je ovo najbolji bas u bm-u jos od mardukovog hevn sel brna,bas mu je jebao majku kako ga je odradio Quote
Lou Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 Ne kažem da je trebala, nego je onaj deo "Without you, there is no light at the end of the tunnel" tačno u tom fazonu. Quote
BLAGOJE Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 tebe nikako pms da prodje samo se svadjas Quote
Lou Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 "For The God Below" od sredine... jebem mu sunce. Drago mi je što je album ovako ispao, zaista sam očekivao nešto na fazon prethodnika, pogotovo kada je neko rekao da je otprilike isti fazon. tebe nikako pms da prodje samo se svadjas Iš, more. Quote
BLAGOJE Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 pa han som hatar koja je bila na trejlerima je na fazon proslog samo ublekerena,mislim ima onaj r'n'r vajb,otud da vuce.mislim i dalje je to slican fazon,samo vise albijentale i metal djelovi su blekerskiji,i mnogo sve bolje odradjeno. Quote
Lou Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 Pa da, ako je zamisao bila slična, ovde je sve to dostiglo nivo kakvog na prošlom albumu nije bilo. Quote
I'm Calmer Than You Are Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 Niklas je odradio vokale za jednu od pesama sa predstojećeg Kozeljnik EP-a koji uskoro izlazi, bio u Beogradu prošlog meseca da ih snimi. Posle ovakvog Shining albuma, to dodatno dobija na težini. Quote
Vassiet Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 http://www.mediaboom.org/379006-shining-redefining-darkness-2012.html 320 2 Quote
BLAGOJE Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 Pa da, ako je zamisao bila slična, ovde je sve to dostiglo nivo kakvog na prošlom albumu nije bilo. pa i nije,onaj je bio vise kurcevit i bijesan,ovaj je bas tezina,ocigledno je njemu najbitnije sta mu je u glavi i zato mi je shining postao jedan od najmilijih bendova jer je iskren do kraja. http://www.mediaboom...kness-2012.html 320 hvala puno Niklas je odradio vokale za jednu od pesama sa predstojećeg Kozeljnik EP-a koji uskoro izlazi, bio u Beogradu prošlog meseca da ih snimi. Posle ovakvog Shining albuma, to dodatno dobija na težini. istina,bas me zanima kako ce to da ispadne,posto mi kozeljnikov rad nit' smrdi nit' mirise,mogao se neko dogovoriti i dovuci ih ovamo. Quote
Lou Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 Niklas je odradio vokale za jednu od pesama sa predstojećeg Kozeljnik EP-a koji uskoro izlazi, bio u Beogradu prošlog meseca da ih snimi. Posle ovakvog Shining albuma, to dodatno dobija na težini. To je bilo ono kada je neko rekao da ga je video u "Festu", onda. Mora da su ostvarili kontakt pre Patrisije Tomas, radi promociju za Shining i The Stone. pa i nije,onaj je bio vise kurcevit i bijesan,ovaj je bas tezina, Hm, ovde nam se razlikuju mišljenja, meni je prošli bio sav ujednačen, malo promena tempa, sve mi je ravno, kao da samo teče bez previše događanja. Opet, to je samo moj utisak. Quote
BLAGOJE Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 nisam mislio na dinamiku,vec atmosferu,bas imam utisak da je bio necim iznerviran kad je sklapao one pjesme. Quote
Lou Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 A ja baš da je bio nekako indiferentan i utonuo. Nego, Black Desire, ti studiraš švedski jezik, beše? Kakva su njihova pravila pri ispisivanju naslova? Cenim da se ništa ne piše velikim slovom osim imena, jesam li u pravu? Quote
Black desire Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 (edited) Nego, Black Desire, ti studiraš švedski jezik, beše? Kakva su njihova pravila pri ispisivanju naslova? Cenim da se ništa ne piše velikim slovom osim imena, jesam li u pravu? Diplomiro prosle godine Pa u sustini samo se prvo slovo veliko pise, osim ako tu jos nisu imena i ostale stvari koje se pisu velikim slovom, da ne nabrajam sad. Edited October 28, 2012 by Black desire Quote
BLAGOJE Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 ima ko zadnji EP u 320,prsti mi kontra na ovom V0 Quote
LotusEater-- Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 obrnuh ponovo album juce, kakvo gazenje all the way. odlicna je ovo godina za black. Quote
kuruz Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 Блек метал бендови своје најбоље албуме издају кад престану да свирају чист блек. Quote
Lou Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 Apsolutno. Norveška scena je najbolji primer za to. Quote
truliandedzombileš! Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 sad, pitanje je uopšte šta je čist blek metal i gde on prestaje. Quote
Јарослав Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 Нема светла без тебе... (не тебе, него "тебе") Quote
Black desire Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 sad, pitanje je uopšte šta je čist blek metal i gde on prestaje. Tamo gde je vise od 96 kbps. 1 Quote
Recommended Posts