Anоnymous Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Metridium Fields - album godine 2006. Veoma mi je krivo što sam ga čuo tek 2007. Inače, bend je iz Austin, Texas-a i sviraju (zomfg!) Progressive Doom/Sludge (Avantgarde, bre.) i implementiraju Organ u svojoj muzici, a synth na momente zvuči spacey, na fazon Muse-a. Ampullae Of Lorenzini je jedna od najlepših pesama koje sam do sada čuo od Avantgarde bendova (ties with No One Wished To Settle Here, imo), a i ceo album je fantastičan. Izdali su dva albuma i jedan EP, a od toga su prvi album i taj EP self-released. * Metridium Field (2004) * Monster In the Creek (2005) EP * Metridium Fields (2006) Vokal me na momente podseća na Serj Tankian-a, samo bolje. Quote
darthmoog Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 da...definitivno vokal podseca na soad...cak sam se jedanput i gadno istripovao...onako nije losh ovaj poslednji..ali gadno mu kvalitet opadne na polovini...ne znam zashto ali prvih par pesama su mnogo bolje nego ostatak. Quote
Koroviev Posted October 24, 2014 Report Posted October 24, 2014 Da vidimo kakav je ovaj https://thepiratebay.se/torrent/11268883/2014.Minoans Quote
Haos sam ja Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 Projekat clanova Dzinovske sipe. Ne mogu bez morske tematike. Quote
Recommended Posts