Talvi Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 I ja isto, često ga pevam dok se tuširam. I kod mene isti slucaj - vrti mi se u glavi po ceo dan i nema sanse da ga zaboravim. Jesus Christ. "Jesu Krist", valjda. Quote
oʞɾoƃ Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Gojko bi stavio NETBOOK, nije njemu. Meni je stajalo, a netbook gotovo da i ne koristim više Quote
kuruz Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Sad imaš iPad? Fak, sad će Nevena da krene da ispravlja gramatičke greške kojih ima toliko da će joj mozak eksplodirati svuda po ekranu. Quote
Brynhildr Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Fak, sad će Nevena da krene da ispravlja gramatičke greške kojih ima toliko da će joj mozak eksplodirati svuda po ekranu. Up'o si mi u post, nesrećo. "Jesu Krist", valjda. ^^ Meni je stajalo, a netbook gotovo da i ne koristim više Izdajniče. Ja više koristim netbook od ovog "pravog" xD Quote
oʞɾoƃ Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 (edited) "Jesu Krist", valjda. Ne, Jesus Kristus. Jesu je samo za prisvojni pridev Edited July 5, 2010 by oʞɾoƃ Quote
Brynhildr Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 (edited) Jebote, ladno mi nikad nije palo na pamet da saznam kako se kaže na norveškom. A u tim tekstovima gde sam slučajno naletela je uvek bilo u prisvojnom obliku. Shame on me. Sad ću na norvešku wikipediju i da kucam kristendom i učim pojmove. edit - Jovan Krstitelj - Johannes Døperen, a često ga nazivaju (u Norveškoj) St. Hans HAHAHA Edited July 6, 2010 by Brynhildr Quote
Despot! Posted July 13, 2010 Report Posted July 13, 2010 Ne znam, nekako mi je album šupalj. Ima svih LA elemenata i može se slušati, ali nekako mi deluje kao da je odrađen samo zato što, eto, treba da izađe nešto novo. Tužna im je sudbina - sa jednog od krucijalnih bendova devedesetih spali su na status benda koji samo prate die hard fanovi, a i oni nisu oduševljeni novim radovima. Nemam šta da dodam, to je to... Quote
Сале Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Шта бре напљувасте Фантасмагорију кад је албум тотално супер.Јес да није Морфеус више у бенду ал то као да се и не примећује.Бољи албум 20Х од Ултимет дет воршип. Quote
kuruz Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 gle, nekad je Brunhilda slušala klasu, a sad hipsteriše po Fejsbuku i iritira me Quote
Сале Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Па каке она везе има сас фантасмагоријом??? Quote
Сале Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Благоје хаха.Свеједно,фантасмагорија је и даље до јаја албум Quote
HeLLsarma Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 CURSE OF THE NECROMANCER !!! 1 1 Quote
HeLLsarma Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 Vratice se Morpheus.... Vratice se..... 1 1 Quote
kuruz Posted April 26, 2017 Report Posted April 26, 2017 ne seri, nisam znao da se sprema nešto novo Quote
Grobodan Posted April 26, 2017 Report Posted April 26, 2017 Ako bude kao prethodni album, nije ni moralo. Quote
HeLLsarma Posted April 27, 2017 Report Posted April 27, 2017 Setio se Daemon. Nazalost ne uliva samopouzdanje. A kakve je albume dao ovaj bend u proslosti. Zadnji mi je bio njeh, ali izgleda da i ovaj nece popraviti situaciju. Quote
oʞɾoƃ Posted April 27, 2017 Report Posted April 27, 2017 sad sam video fejk recenziju koju je Daemon verovatno pisao sam sebi za prethodni album na Arhivama i zgadio mi se ovaj bend Quote
Recommended Posts