Jump to content

Recommended Posts

Posted

da, nazalost bend se raspao, a kakav fenomenalan bend je to bio...

meni, a cini mi se kao i vecini vas ovde najbolji album - Moon In The Scorpio...

Inace, koliko ja znam oni su imali sission live clanove (i live bibnjara) i imali su svirke (doduse ne bas mnogo njih)...

hail za njih...

Posted

Oni su nesto u fazonu "obozavanja smrti", naravno metaforicno, ali dobar deo tekstova govori o smrti. Naravno prisutne su i druge MRACNE (Light destroys what Dark creates) teme smile.gif

Posted

Blakeri pevaju o smrti? Ko bi rek'o... Kud' ide ovaj svet?

Jako smesno. Ne, tekstovi su BAS o smrti, koliko sam ja provalio, dakle "obozavanje smrti",blablabla...

Posted

ma ubica su...imam Volime I - IV a i nabavio sam The Ultimate Death Worship i odlican je...Towards the Oblivion of Dreams je zakon pesma iako je po meni The Yawning Abyss of Madness nepraevazidjena

• 2 weeks later...
Guest LastBreath
Posted

Oni u stvari pevaju o limbu, mestu izmedju zivota i smrti, koji se inace pojavljuje u raznim religijama(keltskoj, egipatskoj, pa cak i Evropi pre hriscanstva). Cilj grupe je bio u stvari da opisu limbo, cim su to uradili njihov posao je bio zavrsen. Ne znam da li ste primetili ali oni na svih 5 albuma nemaju ni jednu smor pesmu i svi su povezani.A taj limbo najbolje opisuju na In Abhorrence Dementia pesma Deathtrip In Myrage Asylum i na Ad Noctum u pesmi The Dynasty Of Death dok je Moon In Scorpio samo priprema za ulaz u limbo.Sto se tice Epitome Of Illusions, to je jedini album koji "skrece s kursa" i ne uklapa se u celu pricu (sto mu ne umanjuje kvalitet).Iako koriste ritam masinu na vecini koncerata su imali bubnjara.Jedan od bendova koji svakako odstupa od svega sto ste culi.Sve u svemu odlican bend.