Jump to content

Recommended Posts

Posted

Opis naslova je namerno tako napisan, ironichno (recu zasto).

Bend iz Amerike.

Dosta su chudni, nisu nesto slavni, znam da su bili na turneji sa Panterom.

Izdali 2 albuma, prvi je ostavio ama bash nikakav utisak na me, dok je drugi prosechan.

Pesme koje se izdvajaju jesu Surrounded By Idiots i Spy, za njih su i odradili spotove koje pushtaju kad tad na VH1 Rocks (petkom, ono kad emisija traje do nekih kasnijih sati).

Surrounded je skroz otkachena, Spy je ono, kul :D

Iako prosechan, bend, ima fantastichnog pevacha, meni barem.

Ajd sad vi...

Posted

Da, prosek, sasvim lepo receno. Imam 'Climbing The Walls' i uopste me nije kupio album. U pocetku su se zvali samo Wrathchild, ali su dodali 'America' zbog glam benda iz Engleske sa istim imenom.

Posted

Zanimljiv je ovaj 3-d, ono ako budes u nekom fazonu, nabavi, nije da se necesh razocharati, nije da cesh se razocharati.

Posted

Pa, nije ni thrash, nesto tesko za objasniti recima. Ako se dobro secam, ima dosta raznih uticaja u njihovoj muzici, moracu jos jedared da preslusam dobrano.

Posted

Moj digestivni trakt neotoporan na to, dobijem cireve kad naletim na takve bendove (kad cemo vec medecinski da se izrazavamo).

• 3 years later...
  • 9 years later...
Posted

Ali ja sam Koštunica. A i ne kapiram smisao te aktivnosti. Oli su od žena pobjlegli ka garaži, oli na gerontologiji imaju muzičku sekciju. Kako god, neka, neka.