М Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Opis naslova je namerno tako napisan, ironichno (recu zasto). Bend iz Amerike. Dosta su chudni, nisu nesto slavni, znam da su bili na turneji sa Panterom. Izdali 2 albuma, prvi je ostavio ama bash nikakav utisak na me, dok je drugi prosechan. Pesme koje se izdvajaju jesu Surrounded By Idiots i Spy, za njih su i odradili spotove koje pushtaju kad tad na VH1 Rocks (petkom, ono kad emisija traje do nekih kasnijih sati). Surrounded je skroz otkachena, Spy je ono, kul Iako prosechan, bend, ima fantastichnog pevacha, meni barem. Ajd sad vi... Quote
RNA Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Da, prosek, sasvim lepo receno. Imam 'Climbing The Walls' i uopste me nije kupio album. U pocetku su se zvali samo Wrathchild, ali su dodali 'America' zbog glam benda iz Engleske sa istim imenom. Quote
М Posted February 21, 2007 Author Report Posted February 21, 2007 Zanimljiv je ovaj 3-d, ono ako budes u nekom fazonu, nabavi, nije da se necesh razocharati, nije da cesh se razocharati. Quote
RNA Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Jedina stvar koju sam stvarno upamtio u vezi ovog benda je da je omot za "Climbin' The Walls' radio Ed Repka. Quote
Angelystor Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Prebacio na komp, slushao, izbrisao : ) Kol'ko se secam east coast thrash..nyahast Quote
RNA Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Pa, nije ni thrash, nesto tesko za objasniti recima. Ako se dobro secam, ima dosta raznih uticaja u njihovoj muzici, moracu jos jedared da preslusam dobrano. Quote
М Posted February 24, 2007 Author Report Posted February 24, 2007 Chudni jesu, teski za variti takodje, al kad se svare... miline... Quote
RNA Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Moj digestivni trakt neotoporan na to, dobijem cireve kad naletim na takve bendove (kad cemo vec medecinski da se izrazavamo). Quote
thrash forever Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 samo za generacije posle tita: thrash forever! http://www.youtube.com/watch?v=ZWjGVSz-F8M 1 Quote
SkullKrusheR Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 (edited) when you see me doin' 83 in a 55, i might kill a cop Edited February 28, 2010 by SkullKrusheR Quote
Koroviev Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 Evo povratka junačkoga! https://www.metal-archives.com/bands/Wrathchild_America/308 Quote
kuruz Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 (edited) pa zar nisu već dve godine aktivni? Edited April 9, 2019 by Underkuruz Quote
Koroviev Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 Ali ja sam Koštunica. A i ne kapiram smisao te aktivnosti. Oli su od žena pobjlegli ka garaži, oli na gerontologiji imaju muzičku sekciju. Kako god, neka, neka. Quote
Recommended Posts