Жвакић Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Ovo je još 1 industrial rok/metal bend iz Nemecke. Pa, da li ih je neko slušao? Quote
Misantrophil Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Slusao,imam dva albuma,meni nisu nista posebno bolje slusaj Unheilig isto Nemacki bend odlicni su Quote
זאבים Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 tipichan Rammstajnowski zwuk.. poslednji album lichi na trenutke na Laibach izmedju redowa swidza mi se !! Quote
oNe Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 dobar je, dobar je. Slusao sam ih davno, moram ponovo da se ubacim u film. Quote
Misantrophil Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Novi album Heuchler je stvarno odlican,sve stvari na albumu su jako kvalitetne a moram da kazem da je i novi vokalista odlican. Quote
Жвакић Posted December 3, 2008 Author Report Posted December 3, 2008 Послушао сам и ја нов албум. Добар је! Нови певач?? Ја не приметих разлику... Quote
Recommended Posts