Жвакић Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Ovo je grupa iz Finske i sviraju neki industrial/black metal...otprilike. Sve u svemu zanimljiva grupa, sa prilično neobičnim textovima. Šta mislite o njima? Quote
Out Of Time Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 banano bre sunce mu jebem! Quote
Supergalactic Lover Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 i ja mislim stvarno da ima negde tema... bar je bila, koliko se secam. verov na black forumu. Quote
Misantrophil Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Bend jos postoji ali su promenili ime u Havoc Unit Quote
Жвакић Posted February 23, 2007 Author Report Posted February 23, 2007 Ja je nesam video pa je otvorih ovde. Zar sam toliko zabrljao? Havoc Unit, a? To nesam znao. Quote
gadget Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 havoc unit ....bash glupo zvuchi ne moze da se poredi sa revolucionarnim nazivom ...and oceans nisam slushao nishta posle drugog albuma, njihov prvenac "Dynamic Gallery of Thoughts" mi je jedan od omiljenijih black metal albuma a tekstovi su stvarno malo uvrnuti, kao i nazivi pesama na prvom albumu imaju tekstove na svedskom, engleskom, finskom i francuskom logo sa prvog albuma je neprevazidjen... Quote
Жвакић Posted February 26, 2007 Author Report Posted February 26, 2007 Meni se najviše dopada 4. album. A i što se imena tiče ni meni se nešto ne sviđa. Mislim da je staro lepše. Quote
gadget Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 chitao sa neki stari intervu za nash ravenlord zine pa su ih pitali zashto takvi chudni nazivi pesama on je reakao da su njhove pesme kao mach sa dve oshtrice , bla bla i da imaju metaforichno znachenje.... nije nishta objasnio u svakom sluchaju Quote
Misantrophil Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Meni se najviše dopada 4. album. I meni isto Cypher najbolji album Quote
זאבים Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 AM GOD mie najbolji .. stariji radowi su skroz blackiSHizoidni Quote
Yebiggah Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 AM GOD mie najbolji .. stariji radowi su skroz blackiSHizoidni Odakle je Tears Have No Name beše? Sa AMa, je l'? Quote
Сталкер Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ceo bend je šizoidan, mislim da su i oni i dodheimsgard ekipa ( kao i ved buens ende ) žvakali od istih pečuraka korenje... Quote
Yebiggah Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Ceo bend je šizoidan, mislim da su i oni i dodheimsgard ekipa ( kao i ved buens ende ) žvakali od istih pečuraka korenje... Možda tako treba da bidne... Quote
Talvi Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 stranica na arhivama im je žešća vožnja: Many myths have existed about ...and Oceans due to their eccentric personalities. For example, singer Kenny was long thought to be homosexual because of his habit of painting his head blue and dancing on stage in a white dress (that part is true!) until he personally dispelled it in an interview in 2002. More bizarre is the myth that You (credited as a vocalist on The Symmetry Of I, The Circle of O) is a real person and many people actually think there are two singers on that album. Actually, You is Kenny's ventriloquist dummy who is shown (and even labeled) on the back of the insert. Quote
azal Posted June 6, 2019 Report Posted June 6, 2019 kraljevi 14 hours ago, oʞɾoƃ said: pevač deluje kao žešći retard haha nema vecih retarda od black metalaca koji sebe ozbiljno shvataju Quote
Recommended Posts