Mega_Deda Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 skinuo sam a nikako da preslušam još. na koji fazon vuče? Quote
thrash forever Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 ja mislim da vuče na noviji zvuk, različit od onog ranije, kao što je vendetta napravila album, sasvim drugačije, mnogo zasićen i žestok zvuk... uprincipu, žestok thrash , dobar za slušanje, samo će trebati vremenae naviknem na vokal sa efektima, vokal odudara dosta, ali tako mi se i novi whiplash činio bez veze a sad posle par slušanja mi je sasvim ok, više slušanja, manje click-ova i to je to. thrash forever! Quote
Mega_Deda Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 ma na faksu sam do 7, poslušaću kad sletim na gajbu.. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Moze da prodje album! Quote
SkullKrusheR Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 ja nikako da se nakanim da ga skinem... Quote
Mega_Deda Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 slušljiv je i nije loš, ali kapiram da će da ide međ jednokratnu robu.. Quote
Grobodan Posted October 25, 2009 Author Report Posted October 25, 2009 Njah, kao što sam već rekao - ne znam što su se reoformili, ovaj novi album je totalni suvi prosek. Par OK momenata, ostalo bezlično sviranje kurcu. Zaboravio sam album već u momentu kad sam video link za novi Slayer. Quote
HellAwaits Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 Odaaaavno ih nisam slušao, nemam pojma kome i kad sam pozajmio diskove rezance, a nemam sreće s torentima. :/ Ima li neko prva tri, zadnji me ne zanima? Hvala! Quote
Demon Seed Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 Just now, HellAwaits said: Odaaaavno ih nisam slušao, nemam pojma kome i kad sam pozajmio diskove rezance, a nemam sreće s torentima. 😕 Ima li neko prva tri, zadnji me ne zanima? Hvala! Da li si u mogućnosti da probaš na Soulseeku? 1 Quote
HellAwaits Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 Nisam znao za ovo. Pokušaću pa javljam šta sam uradio. Quote
HellAwaits Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 Ovo uopšte nije loše. Odmah sam nabo šta treba. :) Hail, Demon! Quote
Demon Seed Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 Iam neki osećaj da me fejk profil troluje, ali neka bude da je to paranoja zbog velike zastupljenosti fejk profila na yumetalu... Nema na čemu brate, fenomenalna stvar, samo vidi kako da sharuješ svoj folder sa muzikom (malo su kontraintuitivni dugmići za opcije za prvi put) pa kad podeliš bar neki gigabajt, počećeš da dobijaš više rezultata kad searchuješ. 1 Quote
HellAwaits Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 (edited) Odmah sam podelio folder sa 50-ak GB, mada tu ima svašta. Za početak delim samo s ljudima od kojih uzimam, pošteno. :) Hvala još jednom za preporuku. P.S. Product Of Society već piči! Juhuuu, opet imam 15 godina!!! Edited June 2, 2022 by HellAwaits 1 Quote
Recommended Posts