Grobodan Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 vidi,i ove teme nema... Finski deathrash krljaci,priredili su dobar show pre nekoliko godina kao Destruction predgrupa,doduse,tad im je setlista bila po meni ocajna,mogu misliti sta bi bilo da je bolja... 2 albuma - Deadmeat disciples i Deathrash assault,mnogo dobra oba Quote
М Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Imam Deathrash Assault i jebe kevu. Logo im je veoma slichan logu Destruction-a, veoma mi je zao sto nisam ishao koncert. Deathrash Legions mi je omiljena pesma od njih. Quote
Grobodan Posted February 23, 2007 Author Report Posted February 23, 2007 jeste ta najbolja,ima i najbolji text DEATH!IMMORTAL! THRASH!IMMORTAL! Nego,koji sam debil,sto sam primarno otvorio temu...snima se treci album Quote
М Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Hehe, nemam ovaj Deadmeat... ne mozem ga nadjem... mada mi se i nesto ni ne nalazi Nadam se da ce biti bolji od 2-og, koji cepa male machice pre no sto se rode Quote
Grobodan Posted February 23, 2007 Author Report Posted February 23, 2007 deadmeat ili novi? deadmeat nije ni prineti drugom a za novi...nadamo se! Quote
М Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Da mislio sam na novi, ima li nekih semplova il neshto? Od novijeg materijala mislim. Onda da se ne muchim da trazim Deadmeat? Quote
Grobodan Posted February 23, 2007 Author Report Posted February 23, 2007 nista jos pa nadji ga,ne kazem da je govno,OK je,ali drugi je bolji...kapis? Quote
М Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Ma razumem ja tebe sve al... Ok Thnx. Quote
Angelystor Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Perfektna predgrupa za death/thrash koncerte..samo njih bih gledao..a ne Amon Din npr al really..extra dobar deathrash...za vratolomljenje dushu dalo.. rabid vultures Quote
RNA Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Jos samo da su nasi, pa da budu predgrupa svuda. Quote
WoI Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 bila je havarija kad su svirali kao predgrupa destructionu :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: mada nazalost i dalje nikako da nabavim nista od njih Quote
WoI Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 hehe evo sad konacno zahvaljujuci mrezastom coveku nabavih deaththrash legions i bas sam se prijatno odusevio razbijacki album zaista bubnjar je odlican, sve pesme u onom pravom stilu udri i razbi sve sto stignes Quote
М Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 (edited) E, to. Graveyard Witchery je super pesma, mada Deathrash Legions je vrh. Ma dobra je i ova prva. Bucoshka. Pogotovo bubnjevi, kao sto je i ledenko rekao, na pochetku, onaj prelaz... Edited February 26, 2007 by MREzAsTI_MEn Quote
WoI Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 meni ej return of the nemesis najbolja s tog albuma :rockdevil: :rockdevil: Quote
Angelystor Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Finnish death/thrash metallers DEATHCHAIN will release their third album, "Cult of Death", on May 28 via Dynamic Arts Records. The track listing is as follows: 01. Deathammer 02. Hour of the Exorcist 03. Pit of the Possessed 04. Serpent of the Deep 05. In the Crypt of Vengeance 06. Witchstorm 07. Necrophiliac Lust 08. Cult of Death DEATHCHAIN recently parted ways with singer Rotten and replaced him with K.J. Khaos. sama imena pesama su vec pocela da mi pomeraju vrat u fazonu Quote
Grobodan Posted April 13, 2007 Author Report Posted April 13, 2007 Finnish death/thrash metallers DEATHCHAIN will release their third album, "Cult of Death", on May 28 via Dynamic Arts Records. The track listing is as follows: 01. Deathammer 02. Hour of the Exorcist 03. Pit of the Possessed 04. Serpent of the Deep 05. In the Crypt of Vengeance 06. Witchstorm 07. Necrophiliac Lust 08. Cult of Death DEATHCHAIN recently parted ways with singer Rotten and replaced him with K.J. Khaos. Quote
The Watchtower Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Finnish death/thrash metallers DEATHCHAIN will release their third album, "Cult of Death", on May 28 via Dynamic Arts Records. The track listing is as follows: 01. Deathammer 02. Hour of the Exorcist 03. Pit of the Possessed 04. Serpent of the Deep 05. In the Crypt of Vengeance 06. Witchstorm 07. Necrophiliac Lust 08. Cult of Death DEATHCHAIN recently parted ways with singer Rotten and replaced him with K.J. Khaos. Quote
WoI Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 jel vama dvoma blabbermouth homepage? :) :) Quote
WoI Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 juce skinuh novi deathchain al nisam stigo da prelusam nista detaljno vec samo po neku pesmu. jedino sto mogu da kazem jeste da mi se cini da je mnogo rutalniji od prethodna dva al javljam ovih dana detaljno Quote
lemmy sixx Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Stavicu danas prva dva albuma da se skidaju...bas da vidim na sta to lici.Ono sto sam cuo uzivo kada su svirali sa Destruction nije stvarno nista posebno. Quote
WoI Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 skini odlicno je neces zazaliti inache novi album je super, brutalniji, dosta mracniji, ali ipak mi je deaththrash assault mnogo bolji album Quote
lemmy sixx Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Skinuh,ali nisam redovno preslusao.Ovako nabrzaka mi se uopste ne svidja...previse tu ima death-a,a ja to stvarno ne volim. Quote
Angelystor Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Ne djasvi mi se mnoog novi DC. Kao da ga je radio potpuno drugi band. Thrasha ima u tragovima, ovo je chist death metal album. E sad nije da gosn. Ja ne voli death metal, ali ovo je below average death metal, a i jebesh DC album koji te ne 'udara' na prvo slushanje, zar ne? Iako ovaj album vise ide na death-brutal fazon, meni su daleko brutalnije "Lepra Lord", "Graveyard Witchery" and such.. Ne znam, mnogo manje mi je zanimljiv album...Deathammer ima kul riffova..a "Witcstorm" je mozda i najjaca pesma albuma, doduse na "Deathrash assault"u bi mogao da bude samo b-side, heh. Quote
Recommended Posts