Grobodan Posted May 5, 2007 Author Report Posted May 5, 2007 E jebiga,na moju zalost moram da se slozim sa Andjom - vise vuce na death,sto meni fala bogu nikad nije smetalo,ali...nezanimljivo,krlja ali pesme ne ulaze u moja ushesa.Jebiga... Quote
Angelystor Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Upravo tako. Eh, pa nije svaki k'o Repugnant Fali thrasha na novom... Quote
WoI Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 smor album.bas juche komsa i ja kometarisasmo. jedina pozitivna stavka je novi pevach Quote
Angelystor Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 promena mishljenja a, heh, jebga..desi se... Novi pevach? Bem mu kube ja nisam ni primetio Quote
WoI Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 pa nije nikakva promena misljenja. i dalje stojim iza toga da je brutalniji i mracniji nego prethodna dva ali cim je brutalnije ne znaci da je automatski i bolje Quote
Grobodan Posted October 3, 2008 Author Report Posted October 3, 2008 Eve gi link za novi album http://depositfiles.com/en/files/8405234 Quote
WoI Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 nisam ni znao da je izasao. bas sam se iznenadio skida se. nadam se da nece biti sranje ko cult of death Quote
WoI Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 :no: :no: ovakav ocaj od albuma necu ni da komentarisem realno, njiam se nesto desilo. to nije vise isti bend. jedino logicno objasnjenje jeste da su vanzemljaci preuzeli njihov oblik mislim ja ne pamtim da sam u zivotu cuo dosadniji thrash metal album. da ne pominjem da je produkcija iz albuma u album sve gora! Quote
RNA Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 realno, njiam se nesto desilo. to nije vise isti bend. jedino logicno objasnjenje jeste da su vanzemljaci preuzeli njihov oblik Crab people... Quote
Angelystor Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Well this was a fuckin' waste of time. Vreme je da se raspadnu. Josh jedan promashaj i odnos dobrih i loshih albuma ce prevagnuti na desnu stranu (2:3). Mislim, ni prva dva nisu neka remek dela, ali su bili dovoljni dobri da daju nadu u razvijanje jednog odlichnog benda. E pa posle ovog novog nema nishta od toga apparently. Nenadahnuto i usiljeno. Od deathrasha, otishli su sada ka (skoro potpunom) death zvuku..a pitanje je samo shta je dosadnije, ovo ili proshli album. Quote
Talvi Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 Ovim omladincima izlazi novi album za dve nedelje, zvaće se "Death Gods". Nova pesma ovde: http://www.last.fm/music/Deathchain/_/The+Lion-Head Quote
Grob Bez Dna Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 kakvi su im albumi, i nije bas odlicna vest... Quote
Angelystor Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Ako ih Lovecraft ne izvuce, niko nece. Quote
efendija Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 DEADMEAT DISCIPLE je zlato tone riffova i non stop samo brzina jedan od najboljih metal albuma ikad deathrash legions je solidan ovo sve ostalo je jako lose.barem meni ne odgovara ta promjena stila. Quote
Grobodan Posted September 29, 2010 Author Report Posted September 29, 2010 Death gods Ne očekujem bogzna šta... Quote
Grobodan Posted October 3, 2010 Author Report Posted October 3, 2010 ... i ispunilo mi se što sam očekivao. Dosadno do zla boga, ne kapiram kako ljudi mogu da odrade ovako smoren Death Thrash album. Sve u svemu, odnos dobrih i loših izdanja ovog benda se pomerio na stranu negativaca tako da ih polako šaljimo u kurac. Quote
Angelystor Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Cini mi se nekako manje dosadan nego prosla dva Nije ih zajebao Cthulhu dakle, ali da treba da prestanu, treba. Ili da se malo vrate thrashu jednostavno... Quote
Јарослав Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 мени су се они свидели кад су свирали са Дистракшном 2005., и чим пре сам похитао да их поскидам и - разочарао се. боље им је, можда, да се држе свирки. Quote
Thrasher Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 Novi album "Ritual Death Metal". http://www.bunalti.com/?p=262603 Quote
Recommended Posts