Jump to content

Recommended Posts

Posted

Skinuh,i osecaj me nije prevario,ovaj bend kida!

Prvi album je opasno dobar,pogotovo pesme "T.M. (You Paid The Price)" :rockdevil: i "Victory In Disguise".Pevac jebe keve.

Opasan bend!

Posted
  lemmy sixx said:
Skinuh,i osecaj me nije prevario,ovaj bend kida!

Prvi album je opasno dobar,pogotovo pesme "T.M. (You Paid The Price)" :rockdevil: i "Victory In Disguise".Pevac jebe keve.

Opasan bend!

Први албум је тачно по мом укусу... омиљена песма 'Kiss Of Death'. На њој је све сјајно,, рифови, певање, одлични пратећи вокали, а поготово солаже. Како су ови људи свирали...

И за први албум им мислим да је најбоље продуцирани деби у историји метала, бар оног из 80-их.

Posted

Prvi je stvarno strasan!"T.M. (You Paid The Price)" jebe mamu! :rockdevil: Ali produkcija...pa samo cu reci da se nikako ne slazem sa tobom.

Svidja mi se i "Psycho Savant".Strava pesma je "The Enemy Within" :rockdevil:

Gitaristi su super...dosta koriste pitch i artificial harmonics...ja to obozavam. :rockdevil:

Posted

Не знам какву си копију првог албума нашао, али продукција је маестрална за први албум и за 1987. годину. Цеоа лбум је снимљен и продуиран у првом дигиталном студију који је направљен у Нешвилу, где су снимали кантри музичари.

Posted
  lemmy sixx said:
Ma idi bezi,bas cu sada nabrajati 50 albuma sa boljom produkcijom.Sjajan album,produkcija nista posebno.

Ало, геније, рекох деби албум са бољом продукцијом, под условом да је из 80-их. Нећеш наћи, нема шансе.

Posted

Da si trazio ranije A Higher... imao sam link jedno vreme, na repidsheru ja mislim ili na ovom megaaploud-u

Jbg.

Posted
  lemmy sixx said:
"Alice In Hell"...ne da je bolji,nego zvoni.

ОК, повлачим реч, у праву си.

Posted

Све обраде Пистолса од стране треш бендова су испале безвезе и скроз непотребно.

• 5 months later...
Posted

Млого бре добар бенд! Подсећају ме на стару Металику, а на последњем албуму вокал на оног из Скорпионса! :) Баш су мјетал!

• 1 year later...