dimmu1 Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 meni bilo samo zhao shto ih publika iskulirala i to zesce,kaligula najavljuje the arrival of satans empire ono muk,josh kazhe chovek you didn't get it?! ok then.. al dobro ja sam se barem derao ko budala dok je najavljivao pesme iako su me ljudi gledali u stilu koji je tebi kurac? Quote
oʞɾoƃ Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Hah, tako ja na prošlom Exitu kad je Satyricon počeo prve 2 sekunde A New Enemy, ja skočim od radosti, krenem da se gubim, a ovi oko mene se zgledaju Quote
Narsil Posted July 8, 2008 Author Report Posted July 8, 2008 meni bilo samo zhao shto ih publika iskulirala i to zesce,kaligula najavljuje the arrival of satans empire ono muk,josh kazhe chovek you didn't get it?! ok then.. al dobro ja sam se barem derao ko budala dok je najavljivao pesme iako su me ljudi gledali u stilu koji je tebi kurac? Ја сам био у првом реду и дерао сам се као мајмун, а кад је год најавио неку песму ја сам се прво раздрао па моја девојка па остатак маце. Quote
dimmu1 Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 (edited) neznam bash za to ja sam bio na prvih 6 pesama i publika je bila bash tiha tj na pauzama izmedju pesama,a i svoje je uchinio umor ipak su pocheli oko kolko pola 3-3 ujutru? nadam se da ce sledeci put biti mnogo bolje.. Edited July 8, 2008 by dimmu_ Quote
Narsil Posted July 8, 2008 Author Report Posted July 8, 2008 Ја знам за то, био сам целу свирку, имам и снимке па оно... Quote
dimmu1 Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 menjao se sa nekim likom iz indije ja njemu dva diska on meni taj prishiv.. Quote
Josif Visarionovič Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 poslao mu i kravu kao dodatak Quote
Novaliis Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 haha sad tek vidim da piše Indija. kvlt Quote
dimmu1 Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Из Индије? da,zashto te to chudi? u inostranstvu ces sigurno naci boljih stvari i iznenadjujuce prijatnih ljudi od kojih mozhesh nabaviti neke diskove ili merchandise koji u srbiji sigurno ne bi mogao kupiti.. poslao mu i kravu kao dodatak muzaru,da shirim indijski bizmis po somboru Quote
Narsil Posted August 5, 2008 Author Report Posted August 5, 2008 Znam , samo sam mislio da si pogreshno napisao, ko je rekao da me chudi? To ja radim godinama.xD Quote
dimmu1 Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 haha ja i dalje neverujem da sam dobio i za one koji nemaju spejs.. WINNERS – "BEYOND THE DARK HORIZON" CONTEST! With over 3000 entries in the Dark Funeral Giveaway contest held by Beyond The Dark Horizon we are herby proud to announce the winners; 1. Angel Arter Mansfield, OH (dvd) 2. Shane Austin Lambert Craft Tallassee, AL (dvd) 3. Austin Duffied San Rafael, CA (dvd) 4. Darko Pluzarev Sombor/Serbia (dvd) 5. Yulon Zhu Kennewick, WA (grand prize dvd + cd's) josh samo kada bih se setio koju sam adresu napisao kada sam popunjavao Quote
Dead Man Walking Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 Haha, čestitam U zdravlju da voziš...i samo polako...ko po jajima! Quote
dimmu1 Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 Hehehe hvala hvala,bice dobro ako mi to uopste i stigne jer jbg ja sam to popunjavao pre 2 meseca,a nesecam se ni shta sam juche jeo,kamoli shta sam tamo pisao Nego shta samo polako rekli su mi par meseci ne brzhe od 80 Quote
oʞɾoƃ Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Ako je trebalo 2 meseca da ti stigne običan koverat iz Beograda, pa ovo neće pre 2010. Quote
dimmu1 Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 :) al' dobro popravila se poshta evo pre neki dan mi stigao paket iz engleske za 3 dana,al' dobro chekace se i do 2010 Quote
oʞɾoƃ Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Pa da ga oderu k'o majmuna na carini. Quote
Маузер Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Ionako je dobio za dzabe, red je nesto da plati! Quote
dimmu1 Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 haha proslo 2 meseca od ovoga i dalje niti odgovora na mail nema niti diska,koja ispala Quote
Recommended Posts