Narsil Posted September 16, 2009 Author Report Posted September 16, 2009 Hoćete link za album koji izlazi 18. novembra? Mislim da možete da se opustite komotno bar još mesec dana Ма, как'и, бре, већ имају и боксерице са називом новог албума, брзо ће то. Quote
oʞɾoƃ Posted September 16, 2009 Report Posted September 16, 2009 Pa dobro. Imate temu o Belphegoru pa serite tamo koji vam je album najbolji. Ali stvarno ne mogu da smislim kako je nekome BGZ najbolji album. Ne znaju ljudi šta je kvalitet, još kad je zapakovan u digi... Quote
Маузер Posted September 16, 2009 Report Posted September 16, 2009 Popusi ga malo. Nabavicu ja to sl nedelje u Becu. Quote
Svart Posted September 16, 2009 Report Posted September 16, 2009 Sad se albumi pojavljuju oko nedelju dana ranije uglavnom. Quote
Narsil Posted September 16, 2009 Author Report Posted September 16, 2009 Што каже мој другар Борко:"Све је то у славу његову!" Quote
Маузер Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Kida kida. NEka masina nastavi da kida. Quote
Маузер Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Meni su sve njihove spore pesme, kao sto bi Pupce rekao, do jajca. Quote
Svart Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 A zasto je ovo uncut version?? Sta to ima tako strasno? Quote
Маузер Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Pa kao prikaz samoubistva. Ali ja samo ocekivao neko jebanje pistoljem. Quote
Svart Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 To ima u milion filmova, i ja sam ocekivao nesto jace. Inace nije losa pesma uopste. Quote
dimmu1 Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 ok je pesma.na pocetku uzasno podseca na an appretience of satan ali na prvo slusanje skroz ok.spot ko spot,verovatno za sada njihov najbolji,a i meni je skroz ok.nista specijalno jer ceo spot je kako lik ide kroz sumu,dodje u kucu i ubije se dok dark funeral svira.. Quote
Маузер Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 I kaligula je kao mrtav on. Ma spot nista spec. Meni je pesma zarazna. Quote
dimmu1 Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 (edited) ceo dan je vrtim na plejeru.skroz sam se zarazio.Welcome to my funeral It's time to die! Edited October 5, 2009 by dimmu1 Quote
Narsil Posted October 5, 2009 Author Report Posted October 5, 2009 Песма објашава. Зато су они један од 5 најбољих бендова на свету. Quote
morbid god Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Spot je mnogo dobar, mada nisu iskoristili sav potencijal. A pjesma je pravo izuvanje, jos ako album bude u ovom stilu, bice to naj izdanje 2009e. Kakve serpentine jebotebog, ovo mi odma priziva starije radove(upravo ih aplodujem na plejer). Quote
dimmu1 Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 ala bi bilo dobro da ih dovede terranostra ili nebitno ko vec sledece godine.taman da bude i promocija ovog novog albuma.oni i mozda jos koja domaca predgrupa i bilo bi 200-250 ljudi sto mislim da je dosta za njih u maloj sali.. Quote
Маузер Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 (edited) Uf bilo bi ih dobro videti uzivo ponovo ali ja se molim da neko dovede Absu ali nema leba za to najrealnije. Edited October 5, 2009 by Grishnackh... Quote
Sadomator Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Pjesma nista specijalno, iako ih nisam nikad volio, ali je bolja od svake sa nove izdrkotine od Marduka. Quote
Grobodan Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Dobar video, dobra pesma. Uvek se plašim tih njihovih sporijih, ali na kraju ispadne dobro. Btw, Kaligula je sve smešniji Quote
morbid god Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Non stop vrtim my funeral, predobra je Quote
Lunar Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Dobra my funeral, nadam se da ovako nesto zvuchi Gorgoroth novi, josh ga nisam poslusao. Inache produkcija spota je prva liga vidi se da su se bash potrudili oko njega. Quote
morbid god Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Dzabe se nadas, nece zvucati. Ova godina je donijela neke bas dobre albume, al i potpune promasaje. Bice zanimljivo sumirati utiske na kraju.. evo bas sad vrtim na sluskama zadnji Merrimack, doooobar. Mnogi su ga ovdje iskulirali, posebno sto album zahtjeva malo vise paznje i slusanja. Kapiram da bi drugacije bilo da se bend drugacije zove(citaj da je trendi), al sta da se radi. Ajd nek neko izbaci mp3 rip od My funeral, volio bih malo to da vrtim na sluskama. Quote
Recommended Posts