dimmu1 Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 ako dodje legion u dark funeral kupujem avionsku kartu i odlazim na prvi njihov koncert.mada licno mislim da je bolje da dodje neki anonimus iz neke vukojebine. Quote
oʞɾoƃ Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 Ja bih zapravo voleo da dođe Legion u DF Onda bih imao puno pokriće da ih opanjkam gde stignem 1 1 Quote
Svart Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 A da se vrati ovaj posto se vratio i bubnjar. Quote
Demon Seed Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Ma koji crni Legion, imao je on dobre momente, ali nema ravnijeg vokala u black metalu, nesto mi se sad u ovom Devianu uopste ne svidja. Ja sam ga voleo u Marduku, al vise zbog toga sto volim albume koje je Marduk izdao s njim, nego zbog njegovog vokala... Nek se drzi samo on podalje od DF, a sto neko rece, da dovedu nekog manje poznatog, a kvalitetnog i ambicioznog lika da opere, koji tek treba da se dokaze, bolje nego neki sto je pustio muda, a ovamo nista posebno... 1 Quote
[Nocturno] Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Gotivim Legiona ali u Marduku nikako u DF. Quote
Talvi Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Dark Funeral Await a major news announcement at 6pm (18:00) CET tomorrow!!! Quote
Lou Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 A što? Oni su kao Motorhead crnog metala, uz napomenu da čak i Lemi ima više izmena kroz albume nego Ahriman i ekipa. Poslednja dva albuma nisu donela ništa što nisu pre odsvirali, a nije ni bilo nekih stvari koje bi se mogle nazvati hitovima. Quote
HeLLsarma Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 A što? Oni su kao Motorhead crnog metala, uz napomenu da čak i Lemi ima više izmena kroz albume nego Ahriman i ekipa. Poslednja dva albuma nisu donela ništa što nisu pre odsvirali, a nije ni bilo nekih stvari koje bi se mogle nazvati hitovima. S obzirom da su Motorhead izdali 4 puta vise albuma od Dark Funerala to ti je lepo poredjenje ... Ako mislis da DF ne moze da donese nista novo,varas se... Ja verujem cvrsto da sledeci album nece biti prosecno sranje... Quote
Lou Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 S obzirom da su Motorhead izdali 4 puta vise albuma od Dark Funerala to ti je lepo poredjenje ... Ako mislis da DF ne moze da donese nista novo,varas se... Ja verujem cvrsto da sledeci album nece biti prosecno sranje... Potpuno je nebitno koliko su albuma izdali, kada su promene bile najviše produkcijske prirode. Reci kada su poslednji put donei nešto novo, ali zaista novo. Quote
Demon Seed Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Ne znam, meni je Attera Totus Sanctus odlican, a ovaj poslednji, ruku na srce, nisam nesto posebno pazljivo poslusao da bih mogao da kazem... Quote
Azaralena Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Nema kod njih ništa novo, fakat, ali ih volim takve i ne želim d'umru. Quote
HeLLsarma Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Potpuno je nebitno koliko su albuma izdali, kada su promene bile najviše produkcijske prirode. Reci kada su poslednji put donei nešto novo, ali zaista novo. Pa na zadnja dva albuma nisu izmislili toplu vodu,ali nijedan od tih albuma mi nije los,pogotovo Angelus Exuro... Meni su omiljeni Secrets Of The Black Arts i Diabolis Interium,razumem sta hoces da kazes,ali ja smatram da ce mozda promena dati malo svezine bendu... Jedino ako ciljas na to posto su Ahriman i Chaq Mol i dalje glavni kompozitori za bend da se nista nece promeniti u odnosu na zadnje albume... Quote
Lou Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Ciljao sam na to da nisu imali promenu u zvuku poslednjih deset godina, a da se ni prethodni radovi nisu međusobno mnogo više razlikovali. Osveženja će biti samo ako novim članovima bude bila data sloboda pri komponovanju. Quote
oʞɾoƃ Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Nek ostanu oni i isti, ali onda dajte HITOVA, a ne da smislite 10 rifova i super ajmo da snimamo album. Quote
Lou Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 E, to. Sa poslednja dva sam zapamtio "My Funeral", a i to je verovatno samo zbog spota. Quote
Narsil Posted June 29, 2011 Author Report Posted June 29, 2011 Ne znam, meni je Attera Totus Sanctus odlican, a ovaj poslednji, ruku na srce, nisam nesto posebno pazljivo poslusao da bih mogao da kazem... Мени је тај последњи био један од најбољих албума у години. Предуго се чекало на исти, нисам очекивао да ће бити неки бум али оно што су избацили је једноставно Dark Funeral и ја то волим. Да је више бендова који су доследни, где би нам крај био... 1 Quote
Azaralena Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Да је више бендова који су доследни, где би нам крај био... Upravo. Quote
dimmu1 Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 e sto volim ove kriticare sto samo traze nesto novo,kvalitet i sto imaju zamerku na ama bas svaki album. zasto lepo svi vi ne uzmete i ne snimite neki album koji ce biti nesto potpuno novo,sveze,inovativno i veoma kvalitetno? dark funeral odavno pravi pesme na isti kalup i to se ljudima ili svidja ili ne svidja i tu treceg nema. kako nema hitova na poslednja dva albuma? evo par pesama koje se meni barem izdvajaju kao 'hitovi' stigmata,my funeral,declaration of hate,king antichrist,666 voices inside,godhate,atrum regina itd itd,a uostalom luka je sve lepo rekao Мени је тај последњи био један од најбољих албума у години. Предуго се чекало на исти, нисам очекивао да ће бити неки бум али оно што су избацили је једноставно Dark Funeral и ја то волим. Да је више бендова који су доследни, где би нам крај био... Quote
soul wandering Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Kad je izasao ATS znam da mi se najbolje legla Atrum Regina i tako ostade do danas... Quote
Recommended Posts