Jump to content

Dark Funeral

Narsil

Recommended Posts

Meni se bas produkcija ne svidja, trebali su da se drze zvuka s prethodnika. Isto minus za omot, i isto kad se uporedi s prethodnim je samo smesan.

Ostalo sve na mestu, masina i dalje melje, vokal je meni odlican, sve se razume bas lepo.

Tempo izdavanja albuma im je sasvim lep, ne dave i guse, moze ovako do kraja dana da rokaju.

• 5 months later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...

Не знам дал постоји већи позер од овог човека тренутно на метал сцени. И јебале га више ове наочаре. Ко да се родио са њима. Чуди ме да их не носи на концертима. А и овај што га пропитује, Роб Флин за сиротињу.

Sto je pozer?
Odslusao sam ceo video, poslusao i Horvalov intervju sa Ahrimanom i realno covek prica kako i skoro pa vecina muzicara koji su kraj cetrdesetih i pocetak pedesetih.
Ako nista on barem i slusa metal za razliku od nekih koji pisu takvu muziku, a slusaju nesto sto sa tim veze nema i odavno ne prate tu scenu ili nemaju dodira sa takvom muzikom.
Garza je ok lik ali iz skroz neke druge metal scene. Nema nikakvog znanja o Black/Thrash/Death metalu i pitanja su mu na nivou deteta koje se prvi put susrece sa takvim zanrom.
Realno Horval pored Raute ima najjace intervjue. Krece intervju sa Ahrimanom 'Evo ovde smo sa Ahrimanom iz Dark Funerala, odmah da te pitam sto ste izmenjali toliko vokala tokom godina?' 😆

Ne obazirem se na socijalne mreze jer iste ne koristim. Otisao sam da vidim sta je kacio i bukvalno su to slike sa turneje, selfiji i promocije benda. Ne vidim sta ima u tome da bih rekao koja pozercina od coveka? Izgleda isto kao i pre, kaci objave koje su uglavnom oko metal muzike, tu i tamo nesto oko vezbanja/teretane i ocigledno je da se lozi na socijalne mreze jer relativno cesto spamuje neke objave.
Da je covek u fazonu kao npr Nergal onda da kazes takvo nesto, a ovde sem sto se lozi na socijalne mreze ne vidim nista specijalno lose.
Sta bi ti Sale rekao tek za Jeff-a iz Possessed-a? Sta taj covek kaci na Instagramu 🤣

• Downvote 1

Па ви'ш рецимо, ја сам негде мало пре короне запратио његову страницу на фб и човек је пар година буквално сваки дан качио по неколико објава које везе са музиком немају. Гомила слика са неких егзотичних плажа, он са неким сламнатим шеширима где пије неке коктеле са оним педерским кишобранчићима који вире из чаше, па слике из којекаквих ресторана где слика шта једе и колико једе, па онда направио неки свој бренд где праве неке тупаве огрлице, беџеве и остала сатанистичке срања везана за његов псеудоним да ми се на крају присрало од толике само промоције да сам са задовољством кликнуо на дугме unfollow. Човек је изгледа просто жељан пажње и љубави коју није добијао док је био млађан дечкић па сад хоће све да надокнади преко ових канализационих мрежа :haha:. Онај Нергал какав год да је бар то ради са стилом а овај испада смешан.

И срећа па немам инстаграм да се још више саблажњавам на метал музиканте.

Edited by Сале
  • Upvote 1
  • Downvote 3

13 hours ago, Сале said:

Онај Нергал какав год да је бар то ради са стилом а овај испада смешан.

Ako je Behemoth kafa i hrana za pse stil onda on covek prsti od istog. I taj isti Nergal ti kaci slike kako je meditirao na Bahamima, svirao kantri pesme, slusao neke pop smecare itd itd.
Sto se tice prvog dela tvog posta nisam citirao ceo da ne gusim stranicu. Ne znam sta ocekujes drugo, kao sto sam ti rekao u prethodnom post-u covek se lozi na socijalne mreze.
To je njegova stvar, ni meni se to ne svidja ali vecina ljudi uziva u tome.
Opet ne mogu reci da je covek pozer jer i u intervjuima prica sta slusa i dalje. Opet spominjem Nergala ali covek je savrsen primer prosecnog modernog muzicara koji ne slusa takvu muziku vec skroz nesto drugo, a ovo mu je biznis i pravi se da je i dalje u tome ne bi li se para vrtela. To je za mene Pozercina.

• Downvote 1