[Nocturno] Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 U pravu si, moja greska, istripovao sam nesto. Da se ispravim - ova pesma je bolja od zadnja dva albuma zajedno. Inace, meni je Apprentice najbolja pesma od DF a Secrets ubedljivo najbolji album. Quote
HeLLsarma Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 To brate Bobane. :-D Ja sam na putu za Novi Sad, sutra cemo ispirati mozak, al po vasim komentarima jedva iscekujem da cujem. Quote
Сале Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Аууу што је добра песма. Ала вуче и мирише на старину. Дај Боже да цео албум буде у овом неком стилу. ' timestamp='1459520170' post='2899295'] ova pesma je bolja od zadnja dva albuma zajedno. Потпуно ' timestamp='1459520170' post='2899295']Secrets ubedljivo najbolji album. Вобискум тебра 1 Quote
HUMAN Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Ma opušteno Nocturno, mislim jeste malo čudno da su u poslednjih petnestak godina imali samo tri full albuma, naravno secrets, satanas i diabolis mnogo bolji od poslednja dva Quote
HUMAN Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 :haha: :haha: ...mada nije ni toga dostojan! Quote
Talvi Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 obliva me blam od matorih ljudi koji se primaju ovako, daj snimaj tu muziku i ćuti Quote
HeLLsarma Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 Pa kad satanisti nisu bili lozane? Sem Jona naravno. Quote
Сале Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 Pa kad satanisti nisu bili lozane? Sem Jona naravno. Па он је већа ложана био од свих блекера који ће икада постојати баш због тога што је урадио. Цело то срање око сатанизма је буквално сасвим озбиљно схватао а био матор човек. 6 1 Quote
Talvi Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=_K7C83O0pAo opet jebanje Quote
Grobodan Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 Obe pesme odlicne, skroz uhvacen stari duh benda, omot fantazija, mogu slobodno da kazem da jedva cekam album. 1 Quote
HeLLsarma Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 Jbt, alal im vera, nastavljaju da razbijaju sa pesmama, sve dosad objavljene su odlicne. Quote
Сале Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 Ако се по јутру дан познаје онда ће овај албум да угази скроз. 1 1 Quote
[Nocturno] Posted May 30, 2016 Report Posted May 30, 2016 Ajme, hoce li procureti vec jednom? Jos u petak sam dobio mail da je album poslat, zar je moguce da nikome nije stigao niti grebovao? Quote
Chicken Little 420 Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 http://www.mediaboom.org/452222-dark-funeral-where-shadows-forever-reign-2016.html Quote
HeLLsarma Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 A joooj, danas u trecoj smeni ce ovo da se vrti. Bice lepo vece. Veceras. :-D Quote
Сале Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 (edited) Ајде да будем ја први. Да будем искрен,на прво слушање-овај албум није ништа посебно. Кад сам први пут чуо песму where shadows forewer reign оправдано сам се понадао да ће албум бити право освежење. Unchain my soul ми је само потврђивала утисак да ће албум вероватно бити у најмању руку одличан. Али утисак и после 3 слушања је-мњах,ништа посебно. Испоставило се да су управо песме које су прве избацили и које сам горе споменуо и најбоље. Евентуално још и eternal eclipse. Ово остало све некако једнолично и на исти калуп. Једине 2 које се можда,али само можда, издвајају из једноличне масе (осим ових поменутих) су вероватно beast above man и I ascend. Колко ми се чини,најјачи адут овог албума је феноменална продукција и ништа више од тога. Већина песама су баш споре и килаве што нисам никако навикао од њих. Осим слике самог омота на албуму нема ни "О" од олд скул.Жао ми је што ово морам да кажем али прошли албум је ипак "бољи" ако и онај прошли заслужује тај епитет. И за крај само констатација да је нови бехексен буквално појео овај албум за ужину! Оцена 5/10. Чињеница је да се овај бенд одавно распао и колко год се Ахриман курчио и величао као једини преостали оригинални члан бенда,они су одавно одсвирали своје па признали то ми или не. Бенд одржава живот на "апаратима" а овај албум је само пружање још једне шансе преко дефибрилатора али само је питање времена када ће се на екрану појавити равномерна права линија. Edited June 2, 2016 by Сале 1 Quote
HeLLsarma Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Mogu reci samo da je ovo solidan album, prepoznatljiv Dark Funeral sa najcistijom produkcijom do sad, ali mi se cini na prvo slusanje da mu nedostaje snage kao sto je prosli imao. Morace jos malo da se slegne, ali daleko od toga da je los album kao sto kolega Sale kaze. Quote
Recommended Posts