Jump to content

Recommended Posts

• 2 years later...
Posted

А?

Јеб'о их Паја, Гарфилд је доктор. Некада су имали Пају на трећој, Хогара на петнаестој, Гарфилда на последњој не рачунајући корице и Микија на последњој. Да су то вратили, не бих се бунио.

Posted

Није ми јасно шта је са Изногудом, у последњих неколико су сви у стрипу на ЛСД-ју. :haha:

Posted

sranje što su izbacili Garfilda, Hogar mi je draži ipak ali opet, obojica su simbol Zabavnika otkad znam za isti

У моје време је био Паја у старту, после 5-6 стр.Хогар, а Мики на крају (мислим на те стрипове који су заузимали 1 стр).

Није ми јасно шта је са Изногудом, у последњих неколико су сви у стрипу на ЛСД-ју. :haha:

Туга су последњи Изногуди. Нисам могао да прочитам.

Posted

То, то, Паја на трећој, Хогар на десетој, Гарфилд пред крај, а Мики на последњој.

Posted

sećam se i toga, to je valjda bio onaj tamo period kraja 80-ih, no Paja i Miki nisu istrajali do danas pa ono, ova dvojica su mi se više srodili sa pojmom Zabavnika

Posted

Последњи који се мени баш свидео је Шкорпија. Додуше, он и није тако давно објављиван, тек неколико година је прошло.

Али Фантом, Модести, Рип Кирби, Талични... То су била времена.

И наравно, нико као Олд Кресоје.

Posted

Туга су последњи Изногуди. Нисам могао да прочитам.

Slažem se u potpunosti s ovim. Stvarno su na ivici čitljivosti... :mrtav:

Mada, od ovih novijih def. mi se sviđa Škorpija i ovaj poslednji Trinaestica - Dan crnog sunca, sama priča kao i stil crteža.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...