Angelystor Posted April 26, 2021 Report Posted April 26, 2021 Jebeš metal bez Aymarovog glasa 1 Quote
azal Posted April 26, 2021 Report Posted April 26, 2021 dobra stvar. mislim da se predugo cekalo da stigne refren, ali vredelo je kad je stigao 1 Quote
Grobodan Posted July 17, 2021 Report Posted July 17, 2021 Standardno dobar novi, mozda mi trunku mracniji nego uobicajeno od njih pa me zna i podsetiti na Control denied ali bice da je to do glasa. Btw na prvoj pesmi gost Chewy iz Voivod. Quote
azal Posted July 19, 2021 Report Posted July 19, 2021 meni mozda i najbolji u karijeri. malo su konkretnije i jednostavnije pesme, ali opet nisu su izgubili taj progressive/sviracki trip. Tim mozda malo grublji i stariji, ali idalje kida. Narocito me odusevi u laganim "balada" momentima Svakako jedan od najkonzistentnijih metal bendova na planeti. Bolje vrh album svakih 5-8 godina nego novi osrednj svake druge. Quote
Kumodraski Vo Posted July 19, 2021 Report Posted July 19, 2021 Nisam ih slusao pre, dobra ova pesma gore, svidjaju mi se progastiji delovi skroz. Jedino mi pevac zvuci kao da se muci da peva, sad vidim da je on pevao u Control Denied, ali pre 20 i kusur godina jbg.. Quote
Angelystor Posted August 6, 2021 Report Posted August 6, 2021 (edited) Prelep album. Meni ovo za sada nešto najbolje što sam čuo izdato ove godine. Ja uopšte nemam taj vajb da se Tim muči, iako se uvek šokiram kad se podsetim koliko je stariji lik. Jedino što mi je možda uočljivije da def ima manje nekih bravura nego na prošlom. A i pesme jesu nešto prostije nego prošli, povremeno "After the Fire" vajb. Što uopšte nije loša stvar, da se razumemo. "Bury The Light" mi ipak ostaje vrhunac benda, ali ovo nije daleko. I da, "Freedom" je najbolja Running Wild pesma u poslednjih 20 godina. Edited August 6, 2021 by Angelystor 1 Quote
azal Posted February 15, 2023 Report Posted February 15, 2023 ode Tim Verovatno ode i bend, ne mogu da zamislim da ce Matt hteti da nastavi bez njega Quote
Angelystor Posted February 15, 2023 Report Posted February 15, 2023 Zašto ovako rano kačiš ovako loše vesti. Još Ode sa velikim O, prvo sam pomislio da samo ode iz benda... Quote
azal Posted February 15, 2023 Report Posted February 15, 2023 video sam u 2 ujutru jer lecim zubobolju, mogao sam i ranije da okacim Quote
Angelystor Posted April 1, 2023 Report Posted April 1, 2023 Inače sam hteo malo da se vratim starijem Faraonu ove godine, pre svega da ponovo dam šansu "The Longest Night" i "Be Gone", koji su mi nešto ostali u mlakom sećanju, a onda se ovo desilo sa Timom pa mi dalo dodatni razlog da opičim po diskografiji(ci). Tako da mi je trenutno neka rang listica albuma: 1. Bury the Light 2.The Powers That Be 3. After the Fire 4. Be Gone 5. The Longest Night BG i TGL su objektivno bolji nego AtF, ali AtF ima tu prednost što mi puca na nostalgiju i vraća me kroz vreme, ne mogu i dalje da se ne naježim kad krene ona intro melodija na naslovnoj. Sad da prvi put čujem album mislim da bi mi uglavnom išlo na ganglije koliko sve liči na (ubrzane) Mejdene. Već od drugog albuma više pronalaze svoj zvuk. S obzirom na kvalitet zadnja dva rada, više bih voleo mislim da ekipa izbaci nešto novo nekad u budućnosti. Nije kao da je neka Metal Church priča gde em umro vokal em su radili sranje albume. Ovi su em držali kvalitet, em još postajali bolji sa vremenom. Samo nemam pojam čiji bih vokal voleo da čujem preko svega toga. I tako 1 Quote
azal Posted April 1, 2023 Report Posted April 1, 2023 jbg, ovde je bitno sto su matt i tim godina prijatelji i vrlo blisko saradjivali kad su pravili te pesme. nije kao neka redemption prica gde matt sve smisli da mu posalje sta da peva. verujem da je tesko da krenes iz pocetka da gradis to sa nekom novom osobom, narocito kad si vec mator Quote
Recommended Posts