Lady in Black Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Ne citam uvek svaki tvoj komentar. Izvinjavam se. Quote
vampirburnedbythesun Posted March 9, 2007 Author Report Posted March 9, 2007 Da, Vorik i on je apsofuckinglutely perfect! Quote
Lady in Black Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Slazem se. Nervira me ona njegova zena u seriji. Quote
vampirburnedbythesun Posted March 9, 2007 Author Report Posted March 9, 2007 (edited) Slazem se. Nervira me ona njegova zena u seriji. apsolutno nepotrebna lichnost u seriji.... definitivno se slazem! Edited March 9, 2007 by vampirburnedbythesun Quote
Fiery Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Anyway, mnogo mi je bio smeshan onaj Horejshio iz Majamija kad uvek onako ispadne pametan na kraju, u fazonu: NEGATIVAC: Necu provesti ni dana u zatvoru! Horejshio: U pravu si, necesh provesti dana u zatvoru, proveshcesh ih hiljade! To je jedan od najboljih likova ikada snimljenih. Treba mu posvetiti fan club. Quote
vampirburnedbythesun Posted March 10, 2007 Author Report Posted March 10, 2007 hahaha, pa hajd da mu napravimo fun club!!!! Quote
Lady in Black Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 apsolutno nepotrebna lichnost u seriji.... definitivno se slazem! Cerka mu je ruzna (u pravom zivotu). Verovatno zato sto je nije pravio sa "pravom" zenom Quote
vampirburnedbythesun Posted March 12, 2007 Author Report Posted March 12, 2007 haha, joj, ovo je bilo zlo, zao mi je sto je ruzna:) Quote
Lady in Black Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 I meni, pogotovu zato sto ima na koga da nasledi lepotu. Quote
RNA Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Шта ћеш, генетика не функционише баш увек онако како очекујемо. Quote
Lady in Black Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Retko kad sta funkcionise onako kako smo ocekivali ili kako ocekujemo. Primer: danas sam kupila novu tastaturu jer se prosla razdrndala, spejs bar nije radio, a i bila je mnogo bucna. Dadoh 600 dinara za tastaturu koja je jedva primetno tisa od stare Quote
RNA Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Retko kad sta funkcionise onako kako smo ocekivali ili kako ocekujemo. Primer: danas sam kupila novu tastaturu jer se prosla razdrndala, spejs bar nije radio, a i bila je mnogo bucna. Dadoh 600 dinara za tastaturu koja je jedva primetno tisa od stare Хих, ја сам моју мекану и тиху платио 200. Quote
Jackie Brown Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 sto se pandurskih serija tice, posle baltimore homicide, sve ostalo komotno moze da se brise. ali CSI kao serijal opusta u bilo kojoj varijanti. Slazem se...Baltimore je nekako bio najrealniji i nije uvek pokazivao da su policajci efikasni...Koliko se secam,njima do kraja serije ostaju neki slucajevi nereseni i neki se provlace kroz vise epizoda,kao ona slucaj Addine Watson.... CSI Las Vegas mi je bio najbolji.Grisom mi je ubedljivo omiljeni lik.Horacio i Majami ekipa su slabiji,a NY mi je maaaalo dosadan... Quote
tovar Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 kasnije se pojavljuju jako bajati slucajevi sa aluzijama na a.w. trip. Quote
Kakashi Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Slazem se...Baltimore je nekako bio najrealniji i nije uvek pokazivao da su policajci efikasni...Koliko se secam,njima do kraja serije ostaju neki slucajevi nereseni i neki se provlace kroz vise epizoda,kao ona slucaj Addine Watson.... CSI Las Vegas mi je bio najbolji.Grisom mi je ubedljivo omiljeni lik.Horacio i Majami ekipa su slabiji,a NY mi je maaaalo dosadan... Pre bih rekao da je Adena Watson. Meni je :NY bolji nego :Miami. Quote
vampirburnedbythesun Posted March 18, 2007 Author Report Posted March 18, 2007 N.Y je tako izveshtachen.... Quote
vampirburnedbythesun Posted March 19, 2007 Author Report Posted March 19, 2007 Hej, nemojte tako, Las Vegas je zakon i to je chinjenica, bash sam skoro na Foxu gledala neku emisiju o real life forenzicharima i ovi su ih tako dobro skinuli, od ponashanja, preko govora do sitnica pri obradjivanju dokaza, sve je isto... a da ne pricham o tome da se ne prave pametni kad uhvate krivce i nemaju neke glupave fore poput Horacija! Las Vegas rula!!! Quote
Inuria Malkava Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Meni se svidja NY... Mada i prosli su bili dobri. Nekako su zanimljiviji slucajevi u NY. Ne uobicavam da kazem ovo za crnce, ali onaj patolog je... Quote
vampirburnedbythesun Posted March 19, 2007 Author Report Posted March 19, 2007 (edited) Pa, koliko ja znam postoje CSI: Miami, Las Vegas i NY, s tim shto se Las Vegas i NY daju na prvom, pa sam s toga kapirala da kao predhodnika spominjesh Las Vegas.... nekako mi logichno... E, al moram reci da mi se svidela ova epizoda od petka NY sa hobotnicama i bubama koje se ruchkaju.... hihi, pohovani paukovi.... Edited March 19, 2007 by vampirburnedbythesun Quote
Lady in Black Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 (edited) Хих, ја сам моју мекану и тиху платио 200. Na moju novu su prosuli vino, tako da sam opet na staroj, drndavoj. Vala ima sad da kupim tisu. A gde ima mekana i tiha za 200 dinara? Edited March 19, 2007 by Lady in Black Quote
Recommended Posts