vampirburnedbythesun Posted April 17, 2007 Author Report Posted April 17, 2007 I meni je bio smor NY u pochetku, sad mi je polu zanimljiv, popravljaju se, al se ne moze meriti sa LV, a Majami sam gledala da bih se smejala Horaciju! Quote
Divlji Tigar Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 (edited) Ja LV nisam gledao, Majami sam mozda odgledao par epizoda, NY skoro redovno pratim. Vec sam rekao ali Lindzi je mnogo slatka. Edited April 17, 2007 by Wild_Tigar Quote
ALEXIE_AIC Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Meni je NY bio totalno sraaaaanje u pocetku (sta ti je stvar navike )... Sad mi je ok... Quote
vampirburnedbythesun Posted April 20, 2007 Author Report Posted April 20, 2007 aa, ili je navika, ili su se poboljshali, chini mi se da jesu malo, the big boss se malo opushta, nije vishe onoliki smarach! Meni je slatka ova njegova nova riba, patolog! Quote
Kakashi Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 (edited) Not cute, hot. Još i naglasak. Edited April 20, 2007 by Abaelardus Quote
vampirburnedbythesun Posted April 23, 2007 Author Report Posted April 23, 2007 AA, skroz je sharmerka! Jel ona glumila u " Upoznajte Dzo Bleka" sa Bred Pitom? Quote
Lhabia Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Bah, prestadose i sa ovim sranjem... Zanimljivo je kako su u poslednjih par epizoda uspeli da uguraju "poznate face", da malo poboljsaju rejting... haha. Bese ona glupaca Nelly Furtado, ali i Chriss Angel, fenomenalni iluzionista. Bar epizoda sa njim nije bila toliko losa, iako je bilo nekih tipicnih gluposti na pocetku. No, covek se solidno snasao u ulozi tipa sa Fetal Alcohol Syndrome;) Quote
tovar Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 od tih celebrity gostovanja, koja su mi sama po sebi fuj, kid rock mi je jos bio i najgotivniji. Quote
grip Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Meni su svi sooper,ali je Las Vegas najbolji.koliko mi se chini vi gledate na RTS-u? Ja vatam hrvatski RTL,mmm,tamo pushtaju sve gradove ...gubalicious Quote
amy_mccoy Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 ne znam cemu toliko osudjivanje CSI NY, wow ubacili su par poznatih faca i malo poznatije muzike, sama radnja poslednjih par epizoda je bila sasvim solidna. i gledala bih novu sezonu, ne zbog Neli Furtado i slicnih, vec jer mi se svidja u kom se pravcu krecu. enivejz, 21. epizoda Las Vegasa je HILARIOUS!! Ending Happy obavezno odgledajte, skroz je drugacija od ostalih Quote
süpergeek Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Ako ne računam Ending Happy, poslednjih par epizoda su mi bile baš dosadne. Nekako mi je žao jer je prva polovina sezone bila mnogo interesantnija za gledanje. Jedina epizoda koja možda bude zanimljiva će biti finale sezone. Nadam se. U najavi je odlazak jednog ženskog lika *khm*Sara*khm* koji je od početka u seriji . Šta će od toga na kraju da bidne — videćemo za dve nedelje... Quote
vampirburnedbythesun Posted May 10, 2007 Author Report Posted May 10, 2007 e, jedno pitanje, jel se ona kovrdzava zarazila AIDS-om? Quote
Nixx Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Da li možda neko zna gde mogu da nabavim subtitlove za CSI Miami, drugu sezonu? Jedino što sam našao je na jednom sajtu ali samo do 13-e epizode. Gomilu sajtova sam pregledao i nigde nema.Da li je SRB ili CRO, svejedno... Inače povodom teme, Miami je zakon, nekako mi deluje najtemeljnije od ostalih. Horatio je stalno na terenu dok Grissom izađe iz kancelarije tu i tamo, a onaj NY je očaj. Osim toga čovek ima stila, odlično se oblači, svaka čast na izboru odela. Quote
Vault Dweller Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 CSI je odlična žvaka za mozak. ako se slučajno zateknem pred televizorom i prikazuje se CSI, samo se sjednem i um odlebdi. meni to dođe kao penzionerkama meksičke sapunice. napeto pratim radnju iako je već nakon pet minuta jasno tko je kriv, kako i kada će ga uloviti itd. naravno, omiljen mi je Las Vegas zbog Garyja Dourdana. Quote
lemmy sixx Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 sto se pandurskih serija tice, posle baltimore homicide, sve ostalo komotno moze da se brise. ali CSI kao serijal opusta u bilo kojoj varijanti. Baltimore je zakon,zaista.Posle njega,meni je najjaca pandurska serija "The Shield".Opasno dobra serija. CSI ne volim.Previse nauke,premalo realnosti. Quote
Divlji Tigar Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 Melina Kanakaredes je napustila seriju "CSI NY". Quote
Recommended Posts