Kakashi Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Pa, koliko ja znam postoje CSI: Miami, Las Vegas i NY, s tim shto se Las Vegas i NY daju na prvom, pa sam s toga kapirala da kao predhodnika spominjesh Las Vegas.... nekako mi logichno... E, al moram reci da mi se svidela ova epizoda od petka NY sa hobotnicama i bubama koje se ruchkaju.... hihi, pohovani paukovi.... Prvo je nastao CSI (Las Vegas). Onda su napravili CSI:Miami, a tek onda CSI:NY. Quote
vampirburnedbythesun Posted March 20, 2007 Author Report Posted March 20, 2007 Prvo je nastao CSI (Las Vegas). Onda su napravili CSI:Miami, a tek onda CSI:NY. boga mi expert... Quote
greeter of the rising sun Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 e, popravljaju se ovi iz NY... ili mi to dosadno bez Grisoma, pa sam u fazonu 'daj sta das'?... Quote
Kakashi Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Na HRT-u je počela najnovija sezona, ali avaj, to je samo ponedeljkom... Quote
greeter of the rising sun Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 cega najnovija sezona? LV???? u koje doba ponedeljkom? Quote
vampirburnedbythesun Posted March 25, 2007 Author Report Posted March 25, 2007 aaaaaaaa, nabavila sam sve sezone na DVD-ju, haha, sunce, necesh me vidjati nekoliko dana!!!! Quote
greeter of the rising sun Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Narafski. Negde oko 20h. jupppppi, svi onda znamo sta cu raditi sutra u 20...osim ako ne budem bila kod bake u bolnici baka mi je Emo, sve je dotice, pa se odrazava na srce... Quote
Kakashi Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 aaaaaaaa, nabavila sam sve sezone na DVD-ju, haha, sunce, necesh me vidjati nekoliko dana!!!! ? Quote
Баба_Јага Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Соњо, како то можеш да кажеш, виде ли ти оног Грисома и Ворика...? Прсте човек да полиже Quote
Dark Sonja Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Соњо, како то можеш да кажеш, виде ли ти оног Грисома и Ворика...? Прсте човек да полиже cekaj bre... Grisom je mator... Quote
Баба_Јага Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 cekaj bre... Grisom je mator... Знам, такође никад нисам рекла да сам од 'нормалних' тако да је све у реду ''Посебно сам радосна...'' када видим да носи наочаре Quote
Dark Sonja Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Знам, такође никад нисам рекла да сам од 'нормалних' тако да је све у реду ''Посебно сам радосна...'' када видим да носи наочаре o ukusima ne treba raspravljati... Quote
Divlji Tigar Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ona mlada detektivka Lndzi, sto je zovu Montana je mnogo slatka. Quote
vampirburnedbythesun Posted March 28, 2007 Author Report Posted March 28, 2007 bila mi je smotana u pochetku, al sad mi je slatka, narochito u jucherashnjoj epizodi! Quote
amy_mccoy Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 pojavila se i 18. epizoda sedme sezone CSI na torrentima sutra se gleda Quote
süpergeek Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Ja sam sinoć skinuo 7x19 epizodu "Big Shots"... Još uvek ništa o onom serijskom ubici koji pravi minijature... Valjda će se to rešiti do kraja sezone. Quote
vampirburnedbythesun Posted April 8, 2007 Author Report Posted April 8, 2007 Popravlja mi se ovaj NY, moram priznati!!!!! Quote
amy_mccoy Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Ja sam sinoć skinuo 7x19 epizodu "Big Shots"... Još uvek ništa o onom serijskom ubici koji pravi minijature... Valjda će se to rešiti do kraja sezone. gde si nasao 19. ? mada, ja sam je pre nedelju dana trazila, kapiram da se dosad pojavila (samo ja nemam flat ). dada, NY sve bolji jos kad se ova kovrdzava uvali u nevolje bice odlicno... Quote
vampirburnedbythesun Posted April 16, 2007 Author Report Posted April 16, 2007 I don't anymore, nabavila sam dvd i sad mogu da se sladim Vorikom koliko mi je volja! Quote
Nilaya_Naamah Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 ja biti ljubomorna...e,nostalgija...ovo NY su mi skroz nesto bzvz Quote
Recommended Posts