icon Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Ko nije bio sinoc , ne zna sta je propustio , sansa da nadoknadi izgubljeno bice 12-og X yakodje u Voxu ili 13-og u Irish-u u Pancevu . Pa ko voli , moze i zeli , dobrodosao je ! Poz and cya !!! Quote
unexpectedone Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Ko je otisao ranije takodje ne zna sta je propustio!!! Quote
Platishica Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Jbg. ja eto nisam ni bila, i nemam pojma sta sam propustila, ali volela bih da saznam Hej Srdjane, moze li jos uvek da se dodje do diska i kako, i koliko kinti? Ima li najave za neku svirku uskoro? Quote
icon Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Jbg. ja eto nisam ni bila, i nemam pojma sta sam propustila, ali volela bih da saznam Hej Srdjane, moze li jos uvek da se dodje do diska i kako, i koliko kinti? Ima li najave za neku svirku uskoro? Pa za disk nije problem , posalji mi PP i dogovoricemo se , cena je 300 din. Sledeca svirka ce biti 31-og okt ( Noc vestica ) u festu. Pozzz Quote
icon Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Jos jednom da najavim maskembal/svirka za noc vestica 31. X tekuce god , klub fest , zemun , pocetak oko 23h , ulaz 200 din ( organizatori odredili cenu upada , jer je maskenbal ) , svira bend KING SIZE !!! Ko moze da dodje , da priusti , slobodno nek svrne , bice dobra zurka . 2.11. Pub , N. Pazova isti bend je u pitanju Quote
Morgray The Dark Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 heheee! Srki, video sam plakat za svirku danas bas su te lepo uslikali:) vidimo se u sredu! poz! Quote
icon Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Sutra Vox , Ljeska 26 B.Brdo , oko 23 h , ko moze nek svrne , obecavamo standardno dobru atmosferu ! :pivopije: Quote
unexpectedone Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 I bila standardno dobra atmosfera!!! Quote
RUBIN Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Bili ste super!....Ali Koker je Koker! Quote
icon Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 E ovako , od iduceg cetvrtka 22-og nov , bend King Size ce nastupati u klubu underworld ( u podzemnoj stanici ispod vukovog spom. ) svakog drugog cetvrtka , a bice i specijalna rodjendanska svirka u subotu 15-og dec u klubu Holiday u skadarliji povodom 7 godina postojanja istoimenog benda , al otom-potom . Pa ko bude mog'o i 'teo , dobrodosao je Pozzzz and CYA ! Quote
Tanyam Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 (edited) Sta da vam kupimo za rodj.... ? Uuuuuuuuuuuuuu pa vi ste krenuli u shkolu!!!!!!!!!!!!! mali zeleni hahahahahahahaahahahhahahahahaaaaaa Edited November 16, 2007 by Tanyam Quote
Routasydän Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Svirka u "Pub Two Beers" je bila fantasticna, odavno neki bend nije napravio onako dobru atmosveru. Svaka cast momci i dojite nam opet Quote
icon Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Svirka u "Pub Two Beers" je bila fantasticna, odavno neki bend nije napravio onako dobru atmosveru. Svaka cast momci i dojite nam opet Fala puno trebalo bi da dodjemo pocetak/sredina opet , al to zavisi sve od Perishe , al ako ne stignemo u Novu , u Staroj smo 16-og dec u Liverpool-u ! Pozz and C Y A Quote
Routasydän Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Fala puno trebalo bi da dodjemo pocetak/sredina opet , al to zavisi sve od Perishe , al ako ne stignemo u Novu , u Staroj smo 16-og dec u Liverpool-u ! Pozz and C Y A Na zalost Perisha uvek forsira neke bendove koji nikad nisu i nece napraviti atmosveru, ali srecom mislim da se odusevio vasom svirkom tako da nadamo se ponovnom vidjenju...a i ako ne budete u pubu vidimo se onda u Liverpoolu Quote
Danilo K.S. Posted November 20, 2007 Author Report Posted November 20, 2007 (edited) www.kingsizeplanet.blogspot.com Edited November 20, 2007 by Danilo K.S. Quote
icon Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Evo samo da obavestim za par svirki u dec. : 7. Vox , B.Brdo 15. Holiday ( velika rodjendanska zurka povodom 7 god postojanja benda KING SIZE ) 16. Liverpool , St. Pazova Pozzz and cya Quote
icon Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Samo mala ispravka Vox nece biti 7-og , vec 28-og dec !!! Quote
Mia Tallica Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 `De ste bre ljudovi? Super, znaci bice svirkica... vidimo se uskoro... Koliko ja ulaz za Holidej? Veliki pozdrav!!! Quote
icon Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 `De ste bre ljudovi? Super, znaci bice svirkica... vidimo se uskoro... Koliko ja ulaz za Holidej? Veliki pozdrav!!! Ulaz u holiday dz , ali se naplacuje muz. dinar ( 30 din po svakom narucenom picu ). Pozz Quote
Danilo K.S. Posted December 5, 2007 Author Report Posted December 5, 2007 (edited) KING SIZE 7th BIRTHDAY PARTY za vishe informacija kliknite na : KING SIZE PLANET Edited December 5, 2007 by Danilo K.S. Quote
super_serb_superstar Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 neka im je sa srecom. Quote
Routasydän Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Odlicna svirka sinoc u pubu "Two Beers" Quote
icon Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Odlicna svirka sinoc u pubu "Two Beers" Hvala Quote
icon Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Jos jedared da podsetim , sutra 15-og ovog meseca tekuce god , KING SIZE u klubu Holiday , skadarska (trzni centar) , proslava 7-ogodisnjice benda , sa pocetkom oko 22;30 ! CYA :pivopije: Quote
Recommended Posts