Angie Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 To što dobro znam to će da me ubije \m/ Quote
Danilo K.S. Posted November 27, 2010 Author Report Posted November 27, 2010 Konkurs za pevaca je poceo! http://kingsizekonkurs.blogspot.com Quote
M.S.P. Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 King Size - Novi Spot - Nije Gotovo Quote
Danilo K.S. Posted November 13, 2011 Author Report Posted November 13, 2011 King Size - Novi Spot - Nije Gotovo Hvala administratorima "Metal Srbije" na podrsci.Zelim zvanicno da objavim da je ovo uvertira za album koji ce biti gotov do kraja godine.King Size konacno zavrsava svoj drugi album pod radnim nazivom "Nije gotovo" na kom ce se naci deset autorskih pesama na srpskom jeziku.Do sledeceg "vidjenja" uzivajte uz novu pesmu.Link za free mp3 je : King Size - Nije gotovo free mp3 Pozdrav svim fanovima,vas King Size! Quote
VoivodBG Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 arhivirao sam podatke o albumu na discogs-u. pozz Quote
Recommended Posts