Simadin Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Tako se to radi Elem, vesti i sva sranja su na myspace-u, pa ono, ko nije video... www.myspace.com/marcheloofficial Quote
Sinstrel Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Sta se dogodilo sa proslom temom?! Quote
Simadin Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Zatvorila je michelle. I ako. A fresh start Quote
Elvis Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Ne vidim sto je spamovanje ako neko nesto kaze lose o marchelu.Kao da jedino na yumetalu ljudi misle da je on ono sve sto mu pripisuju. Quote
Simadin Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Ti kao da nisi gledao poslednju stranu. Ili se pravis lud. No dobro, necu da i ova tema zavrsi kao prethodna... Quote
SAMSA Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Marčelo je najkvalitetniji srpski reper, ubedljivo. Kad će novi alboom? Quote
Simadin Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Krajem ove, ili pocetkom sledece godine, najverovatnije... Quote
Simadin Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Marchelo@MySpace ^ Spot za Novi Vavilon okacen upravo.. Uskoro se i za "Senke" snima.. Quote
זאבים Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) Marchelo@MySpace ^ Spot za Novi Vavilon okacen upravo.. Uskoro se i za "Senke" snima.. sEnke mie jedna od njegowih naj pesama .. swakako i najbolje pesma sa posl albuma .. meni Edited June 29, 2007 by dreaminion Quote
Simadin Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Sad je i officially pocelo snimanje "Trece strane medalje".. Quote
Minerva_SD Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Jaka mi je to mustra! Vozi besna kola, dolazi na faks kao da mu ga je tata kupio i repuje! Ipak se zna šta treba da bude rep! Mada ga ja n volim ni u tom izvornom obliku, ali ovo njegovo foliranje je nepodnošljivo! Quote
Simadin Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 (edited) Sta bre lupetas ti? Ae prekini da siris dezinformacije. Zbog takvih poput tebe on i jeste na losem glasu. Edited October 31, 2007 by Simm A))) Quote
Minerva_SD Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Kakve dezinformacije? Pa studira kod mene! I jedan je od lošijih studenata! Quote
Simadin Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Za tvoju, informaciju, lik ima prosek preko 8.5, nije pao nijedan ispit, niti vracao kombinaciju. Nema kola, niti planira da ih kupi ikad u zivotu. Nebitno, ali ajde, kad je vec palo proseravanje. Da, ja sam mu naj ortak, drago mi je. I prekini da pricas stvari koje ne znas, niti bi to trebalo da bude predmet tvog interesovanja. Quote
Minerva_SD Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Za tvoju informaciju, ja radim tamo gde on studira, tako da imam mnogo bolji uvid u njegove ispitne prijave! I skladno tome, u njegov prosek i padanje na ispitima i vraćanje pitanja! Quote
Simadin Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Onda si bezocni zavidni lazov i treba da nestanes sa teme. Quote
SerbZmaj Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 I sada posto smo razjasnili te detalje ( ili nismo ) zamoli bih clanove da vode raspravu o muzici i delu autora a ne da komentarisu imovinsko stanje i namerno neumesnim komentarima podsticu nepotrebne i uvredljive rasprave... Pozdrav! Quote
Natasha! Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 izvinjavam se, zanima me smao koji je smer i koja je godina? Quote
Simadin Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 I sada posto smo razjasnili te detalje ( ili nismo ) zamoli bih clanove da vode raspravu o muzici i delu autora a ne da komentarisu imovinsko stanje i namerno neumesnim komentarima podsticu nepotrebne i uvredljive rasprave... Pozdrav! Jashta, more. Dakle, sledeci album ce kapiram biti vece bezanje od hopa nego sto je Puzzle Shock bio. Vise muziciranja i vise zajebanih storytellinga. Ocekujte ga aprila 2008, otprilike. Knjiga je gotova i definitivno izlazi pocetkom sledece godine. @Natasha! - srpski jezik i knjizevnost, 3. godina. Quote
Natasha! Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Knjiga je gotova i definitivno izlazi pocetkom sledece godine. @Natasha! - srpski jezik i knjizevnost, 3. godina. pa on je na mom smeru, moja godina (ako bog da u januaru). čudo da ga nikad nisam vidjkala ni na faxu ni na predavanjima ni na ispitima... čula sam da treba da izda neku knjigu, ali o tome ne znam ništa više... ne znam dal će biti neka biografija ili priče, pesme možda... kako će se zvati knjiga? i o čemu će biti reči u njoj? Quote
Simadin Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Pa verovatno zato sto je obnovio godinu, a ovo ce biti 2. put, osim ako ne bude ta revizija kao sto mi rece da bi trebalo A da, knjiga je roman. 25 glava ima, na 150+ stranica, znaci nije anakarenjinapickematerine fazon. Radni naziv mu je "Vere", i najverovatnije izlazi sa drugacijim naslovom. Znaci nikakve veze sa hopom nema, radi se o ljudima koji su zaglavljeni u nekoj vukojebini u busu koji ide na onaj svet i njihovim situacijama, fleshbekovima, poimanju vere i religije i jos stosta Sve u svemu, jako zanimljivo stivo.. mozda sam ga ja maloumno opisao, ima tu jos gomila peripetija Quote
Natasha! Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 (edited) Da, za nas po starom je revizija odobrena, tako da imamo šansu da se spasimo u januaru Da ostavim po strani, što su njegovi textovi preozbiljni za mene (ja sam osoba koja otkida na zajebantske textove ajzaka i bad copy-a ), ali kad god sam ga slušala imao je nešto pametno da kaže . Tako da mislim da je tema romana intresantna i ako ne bude nešto preskupo, htela bih da pročitam njegovu knjigu. Brate Simo, ti sve znaš o njemu :) Btw, sad sam ti videla sliku, ja te znam iz Ksta :) Edited October 31, 2007 by Natasha! Quote
Simadin Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 (edited) Haha, ma da. Na prst u dupe smo, sto se kaze Jos kad bi znala sa cijeg kompa sad kucam.. Btw. ajd i ja da se hvalim malo.. uradio sam omot za doticnu knjigu i trenutno krecem da radim artwork za 3. album. Bice malo bolesniji nego inace edit: znas me, znam te Edited October 31, 2007 by Simm A))) Quote
Natasha! Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Hahahaha, reci mi samo da si kod njega kući? :) Što je obnovio? Koji predmeti su mu zapeli? To me stvarno zanima, zbog faxa. Kakav je biti artwork? Neka brutala? -------- KST jednom rečju . Sad će me biti blam Quote
Recommended Posts