Killing Floor Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 au jbt ala deluje bolesno, a i nabudzeno...jedva cekam da cujem album ocekujem sirovinu (teze za slusanje)... Quote
Sinstrel Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Marchelo is going necro! Salim se... Dobar rad. Ko je crtao? Quote
Simadin Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Nemanja Moravic Balkanski car Crta storibordove u Kanadi i autor je knjige "Telex", zajedno sa Dr Proticem, koja tako jebe keve.. Inace, i Dr Protic gostuje na albumu Quote
Simadin Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 2 nove pesme "Mrak" i "Tri zelje" na myspace-u + tekstovi u poslednjem blogu. Album izlazi pocetkom decembra. www.myspace.com/marcheloofficial Quote
Sinstrel Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Mrak: auuuu Marchelo gotichar... not. Dobra je. Tri zelje: Ovo mi se vise dopada... kul je skroz. Podsecja me na "Bad Devil' od Townsend. Novi album se zeljno iscekuje!!! Quote
azal Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 nisam nikad bio neki fan, ali sve vise i vise mi se cini da je njegov cilj da izbaci svu zabavu iz hip hop-a jes talentovan i sve ali nekako mi sve kruto, preozbiljno nema nikakvog gotivnog slenga, nista zabavno, ili pametovanje ili neke price iz nekog hallmark filma za zene o silovanju, maltretiranju, itd. ne moze sve vreme Chuck D, mora malo i Flava Flav-a da postoji. Quote
Simadin Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Idi bre, ovo kao da citam nekog hardkor repera sa radivizije Valjda je do 2008. hiphop dobio tu sirinu, da moze da se repuje i tako, a ne da se od svakog ocekuje isto. Stvar ukusa, u svakom slucaju, ovo ima svoju publiku. Quote
azal Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 naravno da ima, vidis i sam onih million komentara na blogu. ali mene gusi. kao neki srpski immortal technique samo bez gotivnih brkova i sa previse multija Quote
Simadin Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Pa tako reci Znaci da pusta brkove i menja nick u Brkčelo Quote
Sinstrel Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Laza voli fun-hop. Meni je Chelo vise roker/panker no reper. Quote
darthmoog Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 ne moze sve vreme Chuck D, mora malo i Flava Flav-a da postoji. HAHAHAHHAAHHA Quote
azal Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 morate priznati da je ovo mnogo dobar diss, however. http://www.youtube.com/watch?v=dG9fP6JWIDw Quote
Simadin Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Haha kakva je to nula, posle mu se izvinio jer je kao to droga govorila iz njega uz komentar "nista licno" Quote
azal Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 nemam pojma ko je lik, ali jbg, moras da priznas da ga dobro izkarikirao, narocito nacin na koji repuje sa tim preforsiranim multijima. jbg, meni smesno bilo Quote
BodyRemover Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 realno, ubio ga je na mesto, samo je posle smorio sa sranjima oko shtale i njive :\ cekam album. cuo sam samo jednu pesmu sa njega kad je bio u indjiji, nesto o liku koji nadje kul ribu al su joj keva i chale lopine i nakaze :S nelosha je al ne dovoljno dobra da slusas vise od jednom. Quote
Poison Ivy Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 nisam nikad bio neki fan, ali sve vise i vise mi se cini da je njegov cilj da izbaci svu zabavu iz hip hop-a jes talentovan i sve ali nekako mi sve kruto, preozbiljno nema nikakvog gotivnog slenga, nista zabavno, ili pametovanje ili neke price iz nekog hallmark filma za zene o silovanju, maltretiranju, itd. ne moze sve vreme Chuck D, mora malo i Flava Flav-a da postoji. E jbt kontala sam da se bacim sad u neko dublje filozofiranje...ali onda skapiram da stvari koje bih pisala ovde ne bi doprle do tebe...jbg,steta... Quote
Sinstrel Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Sta ti reklaaaa... nelosha je al ne dovoljno dobra da slusas vise od jednom. Eh sad, meni se bas dopada. Ono slusao sam je vise od jednom. Quote
azal Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 E jbt kontala sam da se bacim sad u neko dublje filozofiranje...ali onda skapiram da stvari koje bih pisala ovde ne bi doprle do tebe...jbg,steta... moraces 10 omiljenih hip hop albuma da mi izlistas pre nego sto ti dozvolim da mi se obratis. Quote
Dushan S Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Cenim ono što radi, i super je što gotivi metal, ali kad sam pustio ovu "Tri želje" bi mi malo aprijatno, malo je preblizu Diablo Swing Orchestra, malo više preblizu, ono baš "E vidi što su super, uzećemo ovo i odsvirati malo drugačije, ko je čuo kod nas za DSO, a i promenili smo malo, nije baš isto". Quote
Baal Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Čuo sam ceo album, definitivno zreliji nego prethodni albumi, cenim da će Ponos biti najveći hit sa 'buma, jer ima refrenčinu, a meni se najviše svidela jedna sa EKV/Block Out atmosferom (kako se beše zove Simo?). Quote
RaBel Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Haha kakva je to nula, posle mu se izvinio jer je kao to droga govorila iz njega uz komentar "nista licno" haha nisam znao da je manch tol'ko zajeban igrach Quote
Simadin Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Ma, nije to u pitanju, nego sta realno u lice mozes da kazes coveku koji protiv tebe nema nista, a koga si uzeo da pljujes eto tako, zato sto je to sad in, zato sto si uspeo kao tru reper kad to uradis. @Ball - pazi kad ni ja ne mogu sad da se setim Mimohod ili Bluz o duhu iz boce mora da bude. Quote
Recommended Posts