Dowla Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Hvala, evo nadjoh ga na youtube. http://www.youtube.com/watch?v=xX1n9GbVvD0 Quote
Baal Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Najjači su komentari na jutjub. Odličan spot, Simo, mnogo si cakan. Quote
Buddha Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 simo bolje mesh majicu da si obukao Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Dobar spot ljudi ali stvarno pomislih da ce mozda neko od onih koji su prozivani u spotu da pokusa nesto da uradi marcelu,a kada bolje razmislim...Svi su oni jaki na recima a na delima jos vise:) Quote
Simadin Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 simo bolje mesh majicu da si obukao Bolje ovu Quote
Simadin Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Oke, aj' jos malo novosti.. Korekcije na romanu se privode kraju, ostalo jos 3 glave, pa se salje izdavacu da radi s tim sta vec treba. Naslov ce biti izmenjen, def. se zove "Zajedno sami" i trebalo bi da izadje januara, ako sve bude bilo po planu. I tako, ovoono. Quote
Lakšmi Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 samo jednu reč imam i za muziku i za tekstove: KATASTROFA! Quote
Ghost of Perdition Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 (edited) samo jednu reč imam i za muziku i za tekstove: KATASTROFA! Jbt, nikad mi nisu jasni likovi koji dodju na temu samo da bi pljuvali ( teme tipa th i sl se ne racunaju:D)... Ako ti se ne svidja Marcelo, zaobidji temu! Naravno, nije fora ni da ga svi vole ne znam ti ni ja kako, al mozes da das konstruktivnu kritiku, a ne da vredjas. P.S Svidja mi se spot... Edited December 30, 2007 by purplehaze Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Jbt, nikad mi nisu jasni likovi koji dodju na temu samo da bi pljuvali ( teme tipa th i sl se ne racunaju:D)... Ako ti se ne svidja Marcelo, zaobidji temu! Naravno, nije fora ni da ga svi vole ne znam ti ni ja kako, al mozes da das konstruktivnu kritiku, a ne da vredjas. P.S Svidja mi se spot... Quote
Sugar Overdose Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 (edited) meni je on bash simpatichan ^^ i pametno pishe ono u huperu mica mawa Edited December 30, 2007 by Thank God I'm Pretty ^^ Quote
Guest histerika Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 He he. Evo i mene. Komsija. Quote
Dead Man Walking Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Pesma je dobra al spot je mogao biti mnogo bolji. I koji je od ovih sad iza taj Sima, pretpostavljam kososh? Quote
Baal Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Yes, onaj što se najgore ponaša na spotu. Quote
Dead Man Walking Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Aha, posle kadra sa njim se Marchelo drzhi za glavu na pochetku spota... Quote
Sinstrel Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Ovaj cool spot ima bolje pokrete od Sime u spotu. Sledeci put koreografa da unajmish. Quote
Simadin Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Sledeci put da krnem par eksera i da prdim u kameru. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 eL ISTINA DA je Marčelo gay? Čuh da fura sa nekim sa scene, neki kog zovu mista lingvista...el istina? Taj mista ima mindzaru na desnom uvu, a gejevi tako nose mindze... Meni je oduvek bio sumnjiv sonim njegovim femme naglaskom...taj marsel. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Lažu te care, biseksualac je. svejedno,nafato bi ga negde u banatu, pa bi ga propito rektalnu geografiju. Quote
Recommended Posts