Sinstrel Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Khm... dobro i kad se vidimo da i ja cujem taj album, khm... Quote
Sinstrel Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 (edited) Samo ako je i Ball prosao to, onda oke. U suprotnom pomislicu da se lozis na mene. edit: Da, maznut je DSO. :\ Edited November 26, 2008 by Sinstrel Quote
azal Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 jel semplovan DSO ili je presvirano? Quote
Simadin Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Svirano. DSO je posluzio kao influence, i to jako ocigledan No to je pocetak pesme, mislim da stvari kasnije odlaze u nekom drugom smeru. Dr Protic svira trubu na toj pesmi Quote
azal Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 da se zna da nisam hejter, evo radicu mali clanak/interview sa njim za sledeci broj Belgrade Insight, novine na engleskom jeziku sto se mogu naci po kaficima, hotelima, ambasadama, itd. radio sam ove nedelje sa Tea Breakom. http://balkaninsight.com/en/main/life_and_style/15150/ Quote
Simadin Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Super, taman sam zavrsio nove promo fotke koje moz' da metis Quote
angel84 Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 svidja mi s eono sto radi plus mi je kolega sa faksa pa moram da ga podrzim :) Quote
Simadin Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 (edited) Nova pesma na majspejsu: Ponos, verzija sa bonus diska. http://www.myspace.com/marcheloofficial Edited December 1, 2008 by Simm A))) Quote
Baal Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 (edited) Da, ipak je Ponos ona EKV/Block Out atmosfera u pozadini i sa refrenčinom, samo što je bolji ženski vokal na albumu nego na bonusu, al' je gitara bolja sa ovog bonusa. Edited December 1, 2008 by BaalBehrit Quote
Leona Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Odushevljena sam coverom a i novim pesmama... Evo ne znam po koji put slusham ''Mrak''. Divno. Quote
Sinstrel Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Nova pesma na majspejsu: Ponos, verzija sa bonus diska. http://www.myspace.com/marcheloofficial Chelo svira solo?! Dobra stvar. Kad ce bese album?! Quote
Lunar Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Oce li ovo da procuri u skorije vreme? XD Quote
Sinstrel Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 (edited) Ref. u Ponos... totalno zarazan, ne izlazi iz glave danas ceo dan. Jedno malo zapazanje, Wikluh ima "Pobednik" a Chelo ima "Ponos". Tematika je dosta slicna za obe stvari. Edited December 3, 2008 by Sinstrel Quote
Simadin Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Hahah brzi su rapidshare ortaci, mislim da je jedan link vec blokiran No da, to ce sad bas mnogo da vas zajebe da ga skinete Quote
Sinstrel Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Trebali bi vam i sendspace ortaci. Quote
Baal Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Mimohod mi je favorit, pored Ponosa i Bluza. Quote
BodyRemover Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 pesma sa viklerom je uzasna, puko je i taj covek leba mi :\ inache ima dve tri dobre pesme, ostale ne mogu da slusam. sta mene boli kurac sta marcelo sanja picke materine i storitelinzi od 6 minuta sto od rimovanja rechi od 15 slova ne znas de im je glava de rep. pozdrav za to sto radi ako pokusava da zavrsi negde gde je buck 65 recimo ali posto uopste ne mislim da to pokusava uzasan je album. Quote
Sinstrel Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 ^ Auuu... not cool. ________________ Album je lican i to je kul samo nisam siguran koliko ce publika biti zainteresovana da slusa sve to. Necu reci da mi je Puzzle Shock bolji od Trece Sise jer ga nisam slusao koliko sam slusao PZ. Ukratko... Testament... ok, odjebao je domacu "hop" scenu, poruka shvacena. Tri zelje... prvo sam se odusevio kada sam cuo stvar a onda se smorio kad sam skontao da je to obrada od DSO. Sve u svemu i dalje je kul, bice hit. Ponos... opet licna stvar ali jebe kevu... refren je pevljiv... bash! Dajem prednost onoj drugoj verziji sa bonusa. Dodusa zajebato je, u prvoj verziji refren se ponavlja vise puta dok u alternativnoj verziji ima solo pa sad biraj sta ti se vise dopada. Prvi singl/spot?! Trece oko... ova mi bas nije nesto zanimljiva. Krasnokalipsa... za ovu stvar moras da gotivis Kal da bi ti se dopala. Mene Kal smara pa samim tim i ova pesma. Doduse, Marchelov deo je super. U prevodu, samo da nema narodnjacke violine i djipsi refrena bila bi kul pesma ali onda to ne bi bio feat. Kal. Mimohod... trip, totalni. Trip-hop, dopada mi se stvar skroz. Bas sam se iznenadio kada sam je prvi put cuo. Neko treci... koncertna stvar. Ne lose. (Kata)strofe bola... delimicno se slazem sa Bodyem. Pesma je kul dok Wikluh ne pocne da peva. Slova... Bluz o duhu iz boce... dobra, dobra. Tri prsta... ja shvatih ovu stvar kao Senke 2. Jeziva pesma. Vrrrrrlo dobro. Mrak... ne znam zasto ali me ova stvar malo smara. Dole... super refren. Svetla gore... Srecna strana medalje... pesma za kraj. Bonus disk... bonus. Quote
Recommended Posts