Killing Floor Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 dajete ljudi link ako neko ima :-) Quote
VoivodBG Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 04.04. Dom Omladine Promocija albuma Treca stana medalje Quote
Sinstrel Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Back off bitch, Sima is all mine! Quote
Simadin Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Polako ljudi, ima dovoljno Sime za svakoga Quote
Killing Floor Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Tu sam sa svojim novim Canonom Koji si uzeo Canon? Quote
Simadin Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 EOS 400D. Sta, hoces i ti u gomilu? Quote
Killing Floor Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Da znas da bih mogao ;-) kako ti se cini za sada aparat? Quote
Simadin Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Ja sam prezadovoljan dilom koji sam napravio, aparat je odlican entry level dslr, ali ima tu jos dosta ucenja [i objektiva ] da bih izvukao maksimum iz njega. No, da ne trollujemo ovde, mozemo da se preselimo na temu o fotografiji poz Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 izvrteo sam juce kod druga album dva puta i svidele su mi se jedino ponos i mimohod. i to ne nesto mnogo. izvini simo :/ Quote
Simadin Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 haha pa sta se meni pravdas, barem nisi bacio nadmeni hejt, a da si pritom preleteo 3 pesme Quote
Lunar Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Simo budi chovek i uplouduj Marchela. Quote
Simadin Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Brate guglaj, skoro 2 nedelje nismo brisali linkove, valjda radi neki Quote
AstralliS Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Izvrteo sam i ja album u par navrata, i dopada mi se. "Testament" još na prvo slušanje pokidala. Quote
medjutim Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 (edited) uzeo, preslusao, zadovoljan. vise pesama koje valjaju, nekoliko smarackih, al dobro, sta vise da covek ocekuje od uglavnom rep albuma, nema veze kojoj sceni (ne) pripada.. podvlacim tri zelje, mimohod i tri prsta. Cisto da budu tri pesme dobri bluz, trece oko (sa sve suptilnim potpisom producenta, nuklearnom jarmom ), slova (Rambov gaudeamus je bolji, ali dobro, nije sramota biti losiji od Ramba), srecna strana medalje, ostalo je ok.. sem sto mrak i mene smara, mnogo je pretenciozan za moj ukus, kao i neko treci, kaze covek u testamentu da nece da se obracunava ni sa kim, pa se opet vraca na tudje tekstove, testament je objasnio i ne treba mu dopuna.. naravno, posto pamtim odakle sam narocito podvlacim ponos, u bonus verziji.. a sve i da sam odnekud drugde, iz bilo kog manjeg mesta, to bi bilo to, falio bi Sokak, al nasla bi se vec neka lokalna birtija.. btw, posto sam poslusao i bonus, vise mi ic nije jasno ko i sta je ministar lingvista, i dal je taj covek ista uradio sto nije objasnjavanje kako je najbolji i kako su drugi reperi nista za njega.. taj deo rep tripa mi nikad nije bio jasan. Nadam se da zbog ovog komentara nece da me ubaci u pesmu, mada sto da ne, svaka reklama je dobra sve u svemu, umetnik_koji_je_nekad_bio_poznat_kao_reper je uradio dobar posao, nisam siguran da li je ovaj bolji od proslog albuma, zasad nije, ali dacu mu vremena.. EDIT: E, da, ne smeta mi sto je obradio Diablo Swing Orchestra, ali mi smeta sto je potpisan autor muzike Dj.Miljenovic, a DSO se ne pominje. To vec nije lepo. Edited January 15, 2009 by medjutim Quote
Simadin Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Ama nije obradio, maznuo par klise swing standarda sa pocetka i to je to Posle uvoda pesma bas i nema toliko veze sa DSO. Quote
:matija Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 (edited) Preslusao album par puta, dobar dobar. Definitivno cu ga uzeti na originalu za koji dan, vredi imati. Tri zelje, ponos, mrak, svetla gore, testament, verovatno hitovi koji ce se slusati vise od ostalih pesama. Naravno ostale ne zaostaju. E dobra fora sa "Jaganjcem" u nekoliko pesama, ima u dole na kraju i u jos jednoj cini mi se. Kako je dobro. Jebes mene. :) Sto se tice tri zelje, ne bih rekao da je ovo obrada, cuo sam tu pesmu od DSO, i kao sto rece Simma, samo pocetak je uzet. :) Sve u svemu, prijatno sam iznenadjen ovim albumom. Svaka cast! To je bogatsvo, jednog dana shvatices zasto! Hehe @Simm a))) da ne znas mozda za koju pesmu ce biti objavljen spot prvo? I koje ce sve biti na spotu? Edited January 15, 2009 by Ash Quote
Simadin Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Snimalo se nesto za Ponos, to ce da bude prvi singl. Nemam pojma na sta ce da lici, jedino znam da je snimanje bilo u Paracinu Quote
:matija Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Do jaja. Mislim da ce ovaj album biti odlicno prihvacen od strane medija. Quote
medjutim Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Ama nije obradio, maznuo par klise swing standarda sa pocetka i to je to Posle uvoda pesma bas i nema toliko veze sa DSO. ja kolko sam brojao, ima mnogo vise od 8 taktova kolko je valjda dozvoljeno bez trazenja dozvole autora. Nije cela pesma pokupljena, ali sasvim dovoljno da bi trebalo potpisati i DSO kao autore. btw, izasla recenzija na popboksu, smuti pa prospi, covek isprica neke opste stvari a da jednu jedinu pesmu ne pomene.. http://www.popboks.com/tekst.php?ID=7043 Quote
azal Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 takva mu je svaka recenzija, sta te cudi Quote
Recommended Posts