RaVeN Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 da brate, My Number One. hahaha , ne znas kako je bespotrebno. ali je u trendu haha....ne verujem! Koji ce im qrac to!?! Moram negde skinuti pesmu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Oduševljen sam pesmom Children of the Night. Za koji dan treba da nabavim sve njihove albume. Još jedan primer da je Švedska zemlja metala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 3, 2007 Author Report Share Posted March 3, 2007 haha....ne verujem! Koji ce im qrac to!?! Moram negde skinuti pesmu.... ja neznam kako da ti stavim tu pesmu na neku stranu da je skines. mogu ti poslati preko maila, nije mi problem. a ako nista drugo, imas torente pa udri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 da brate, My Number One. hahaha , ne znas kako je bespotrebno. ali je u trendu O, znam koliko je to bespotrebno, ima ih sijaset takvih. U pocetku me je nervirala..ali se posle ispostavilo da je to najjaca pesma albuma icon_smile.gif icon_smile.gif To uopste nije smesno. Ako je tacno, onda je vrlo zalosno i tragicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 3, 2007 Author Report Share Posted March 3, 2007 http://rapidshare.com/files/19229904/1-12_My_Number_One.mp3 evo pesme pa udri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Ne svidja mi se pevaceva boja glasa ... ali dobar pevac ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 http://rapidshare.com/files/19229904/1-12_My_Number_One.mp3 evo pesme pa udri thanks dude !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 brate nema frke. ako ti treba jos nesto samo reci, dok me jos nije navatala murija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 'aj podigni po tebi najbolju njihovu pesmu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 malo je nezahvalna moja pozicija. sve pesme su mnogi do jaja, bas su do jaja. ceo book of heavy metal je do jaja. ali dicicu jednu pesmu za tebe, zbog teksta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 'aj ... Pazi ne bih te maltretirao ... ali brate sam si se ponudio ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 http://rapidshare.com/files/19292876/Dream..._Metal.mp3.html evo brate uzivaj. deo glde upada zenski vokal je .... DRAMA ..... sta da to kazem, preslusaj mozda nije savrsena, ali objasnava mnogo stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Pesme koje su me navukle na ovaj bend su sigurno Break The Chains i The Prophecy....preporucujem ove dve pesme za one koji zele da cuju Dream Evil!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 ok. ukusi se razlikuju. naravno da su to odlicne pesme, i ja ih do jaja gotivim. ali definitivno the book of heavy metal kupuje fanove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 http://rapidshare.com/files/19292876/Dream..._Metal.mp3.html evo brate uzivaj. deo glde upada zenski vokal je .... DRAMA ..... sta da to kazem, preslusaj mozda nije savrsena, ali objasnava mnogo stvari Zenski vokal ... brate postajes nezan ... :):) Sada cu da je skinem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 kad cujes pesmu, presudi o neznosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Vazi ... "Your my lover" ... i sada se smejem dok slusam my number one ... ima dobrih riff-ova ... steta sto su ih bacili na ovo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 "Shut up" ..... :):) fantasticno ... savrseno ... mislim ne svidja mi se pesma kao muzika .. nego je nekako komicna ... Ja licno ne volim te himne tipa :ja volim metal i slicno ... naravno i ja sam ih pisao nekada ... ali davno ... kada sam bio klinac ... opet riff-ovi ok ... super produkcija ... ali nekako mi je blago ... Ali "I am his wife" "Shut up!!!!" :):). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 pa to ti kazem, a ti sumnjao u mene kao zastitnika zena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Jebiga ... pogresi covek :) Evo sada po ne znam koji put premotavam na taj deo ... :) najbolji deo pesme koji je neki zenski vokal ikada odpevao :) . ( dobro mozda neka jazz-erka bolje ... sada ne mogu da se setim ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 O, znam koliko je to bespotrebno, ima ih sijaset takvih. To uopste nije smesno. Ako je tacno, onda je vrlo zalosno i tragicno. Ne znam..al meni se album stvarno ne svide..totalno nezanimljiv i predvidljiv heavy..tak da ta bonus numera mi ispade najzanimljivija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 E, kad sam pomenuo kako ne volim heavy metal bendove sa velikih izdavackih kuca, to je trebalo da znaci da su uglavnom predvidljivi, samo nisam to umeo da artikulisem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Aha ... to definitivno stoji ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 fora i jeste da budu predvidivi, da posle drugog slusanja znas pesmu napamet i zato sluzi komercijala, i naravno pare. oni su do jaja ovakvi kakvi su, i tu nema pogovora, nije bitno dal su predvidivi ili ne. postoje drugi bendovi koji ne mogu ni da se odbroje posteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Hehe sada cu da ispadnem pokvarenjak ali daj jos koju pesmu ... treba mi da radim vezbe uz nju ... sinoc sam dizao tegove uz made of metal ... i uvek bi se zasmejao na "I am his Wife" :) ... pustio sam je opet za dobro jutro . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts