K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 poslacu ti najlepsu metal baladu. ustvari, nije bas ni balada, ali je malo sporija pesma. bas mi je drago sto si zgotivio dream evil. ako imas do jaja net mozes sa torrenta da sines celu diskografiju. u svakom slucaju kacim sledecu pesmu jel mislim da je najbolja od njih. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Daj ... nemam torent ... nakupio sam neke viruse ... pa tek treba da ga instaliram ... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 http://rapidshare.com/files/19608223/05_-_...Anthem.mp3.html evo brate i ziv bio, pa da zaspis sa ovom i da se probudis sa made of metal :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 :) nema spavanja veceras ... insomnia ... e keve ti hajde izbaci taj gothic iz potpisa ... bode oci ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Nabavio sam sve albume. Čini mi se da je poslednji nešto slabiji u odnosu na prethodna tri i da su prva dva više power, a druga dva više heavy. Omiljena pesma mi ostaje Children of the Night, nisu je slučajno stavili za download na sajtu, a posle nje slede: Evilized, Living in a Lie, Chasing the Dragon, Kingdom of the Damned, The Chosen Ones, Losing You, The Book of Heavy Metal, The Mirror, United i Back from the Dead - eto, te bih izdvojio na prvo slušanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 (edited) bas me cudi da medju tim pesmam nema Crusaders Anthem. to je do jaja pesma! Edited March 7, 2007 by K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Meni se i nije nesto svidela ... produkcija je bas ubila pesmu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 znam, ali melodija pevalja kroz celu pesmu je do jaja. ima cak i onaj malo cudan prelaz prei kraju pesme, da ne kazem ulaz u poslednjih 10 refrena , ali ta pesma je za opustanje. mislim da je genijalna. od nje sam se lecio brate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Propustio sam da je ubacim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Evilized mi se svidja ... sinoc sam je skinuo sa njihovog sajta ... children me je smorila ... mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 ma ceo album Evilized je mozda i najbolji, moras dehinitivno da skines i ostale pesme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Evilized ima najbolju pesmu, Children of the Night, ali je zato Dragonslayer u celini najbolji album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 ma ceo album Evilized je mozda i najbolji, moras dehinitivno da skines i ostale pesme Pa mogao bi ti da ih upload-ujes i ja cu ih skinuti ... A children mi zvuci kao da je Dokken radio refren, a neki glam band strofe ( muzicki, ne tekstualno ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dugic_Bora Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 @K1nG5L0rdDemonSatanHeavy : brate trebace mi bar 3 sata to da stavim, lakse tebi da ocestis komp pa da skidas preko torrenta :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
celavi Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Fini su momci ovi iz dreama. "Burn down Jerusalem",najbolji refren sa celog albuma knjige hevi metala hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 vraski jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djommy Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Skroz sam zaboravio da ste otvorili ovu temu!!!!!! Ali sad sam tu DREAM EVIL je zauvek!!! The only thing I wan't to be is in the book of HEAVY METAL!!! :rockdevil: :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 nije im losh ovaj album United, samo ga treba dovoljno puta preslisati ozbiljno, posle 7,8 puta mi se svideo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Još kad bih bio spreman da posvetim ovom bendu toliko vremena, i ja bih toliko puta preslušao taj album. Ovako sam ga jedva na preskok slušao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 ti si nepostovaoc metala. ako ne mozes za dream evil da izdvojis pola zivota, onda nisi dostojan metala. :) ma nista nisi propustio, veruj mi, mozes da posvetis vreme nekom power metal bendu, nemoj da se smaras sa heavy-em, mislim da je mnogo jak za tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Ima li ko kakav koncert od DE ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonizer Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Ne znam cemu tema gde nema bas nekog postovanja prema bendu Inace, Dream je super, i novi album i Book, koji je mozda i najbolji, ko nije slusao dosta je propustio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 ma burazeru niko ih ovde ne pljuje, jer se zna. ko se kaci sa pravim metalcima uvek dobije preko picke nego stvarno, imali neki njihov snimak uzivo, kao neko izdanje. zajebite youtube sranja. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 (edited) Haha, al' obrada od onih eurovizijskih luđakinja je zakon. Inače, prelušala sam jednom ovaj album, United nešto, nisam baš stigla više puta, ne sjećam se ni jedne pjesme, samo sam skinula zbog ove obrade. Edited April 19, 2007 by furija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 mnogo si ti olako shvatila jedan bend za koji se prica da je sustina metala. nije bitno dal si slusala 1,2,3,... ili 100 puta. bitan je kontinuitet. ono, mesec, dva,.... godinu dve.... onda tek covek shvati sta je Dream Evil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts