furija Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Ma iskreno, bend me uopšte i nije zanimao a niti me sad zanima, čula sam u klubu obradu s eurovizije, onako, baš me nasmija slatko pjesma ( ), pitala ko je i šta, saznala, dobila link za cijeli album, nisam našla samo za tu pjesmu, i eto, preslušala jednom album i stvarno ga se ne sjećam, a onu obradu sam puštala maloj rodici da vidi šta joj uradiše od one Grkinje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 stvarno bre, kolko ne postovanja ovog bend na ovo stranici. da sam moderator, ne bi zensko ni bilo na mojoj temi. Dream Evil je najveci bend svih vremena. !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Ccc, jesi lik, k'o ti je šta rekao protiv benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Dream Evil je, za vecinu nas, jedan medju najboljim bendovima a za neke nije... Odlicni su muzicari, bez komentarisanja ali nije bas sustina da se slusa godinama da bi znali ko su i sta Dream Evil... Neka oni samo sviraju i postoje, a ko ce ih prihvatiti ne odlucujemo mi... Najnoviji album je odlican, mada mozda malo drugaciji od predhodnih ali nista ne menja! Pozdrav and cheers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 (edited) ma burazeru niko ih ovde ne pljuje, jer se zna. ko se kaci sa pravim metalcima uvek dobije preko picke nego stvarno, imali neki njihov snimak uzivo, kao neko izdanje. zajebite youtube sranja. :) A ti si, kao, pravi metalac ako slusas DE... Edited April 19, 2007 by StarbreakeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 da znas da jesam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Kad pre odgovori jebo te bog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 ja sam lord of metal i mnogo sam brz. ovo je ipak moja tema. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 stvarno united nije nista specijalno,prve 4 pesme super,ostalo smor...blah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 "United" je los album. Vidi se da u bendu nema Snowy Snow-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 snowy kako? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Snowy Shaw. Permutovao sam slova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Jeste United loš album. Takav album mogu da naprave kad požele, nema one inventivnosti sa ranijih albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 22, 2007 Author Report Share Posted April 22, 2007 "losh" nije prava rec. zapravo to se nesme reci za nijedan Dream Evil album. samo je malo drugaciji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 U sustini mislis sto i mi, ali posto mnogo gotivis Dream Evil, onda zelis da jezickom ekvilibristikom malo sve to ublazis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 nista ja neublazavam. ja gotivim i onu budjavu obradu i ceo taj album. jednostavno, sve od dream evila je do jaja. a to koji je album bolji, nema veze. svako ima nesto sto ga pali. ali jedno je istina---> dream evil jebeno prze za sve pare, a nije im bas jeftina produkcija. ziveli!!! nista ja neublazavam. ja gotivim i onu budjavu obradu i ceo taj album. jednostavno, sve od dream evila je do jaja. a to koji je album bolji, nema veze. svako ima nesto sto ga pali. ali jedno je istina---> dream evil jebeno prze za sve pare, a nije im bas jeftina produkcija. ziveli!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Kad mi daš da ih preslušam,javiću ti... Mislim,verujem svima vama,al dok to ne uđe na desno a ne izađe na levo,ništa nismo uradili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 na koje god ti udje, na drugo nema da izadje. dream evil ostaje zauvek. postajes njihov rob. imaces nocne more. metal krece da ti tece venama. srce je pred infarktmo. sve dok ne promenis krv kao mika dzigerica iz stonsa. p.s. dream evil je najgori oblik droge. ostavicu kompilaciju u zbunu ispred kuce, a ti to pokupi tajno u sred noci. (na svoju odgovornost) ne zelim da mi posle kukas kako sam te ja navukao na to. jogomunda ponovo jashe pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Važi se... Al ono kao da me cimneš tipa na mob kad budeš ostavljao... E stvarno bi mogao da mi srežeš te legende(iako ne znam zapravo o čemu se radi,al metalurgija jbg...) Aj pa :vops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonizer Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 ako vas interesuje ponesto, novi blog je tu:) http://dzemijosponesto.blogspot.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 E leSto,skinuo sam preko torenta book of heavy metal i dragonslayera i sad preslušavam ovog slayera... odlični su Jesu li iz Skandinavije??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Jesu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Švedska,finska??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Švedska. Zar je teško proveriti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Pa kad ste vec ovde... Hvala(predpostavio sam da su Svedjani). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts