Dr Alex Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Zasto nema ove teme???? (ili je ja nisam nasao ) Ne treba ih posebno predstavljati... Napisite nesto... Najbolji dro))ne!!!!!!!!!! EARTH!!!!!!! Quote
swing 2002 gtl Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 što ja volim onaj pentastar... ma ne valjaju ništa Quote
quiet Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 chisto da se spomene da je izashao Earth - Hibernaculum [2007], i da zvuchi jebeno motjno upravo ga slusham Quote
Dr Alex Posted May 21, 2007 Author Report Posted May 21, 2007 chisto da se spomene da je izashao Earth - Hibernaculum [2007], i da zvuchi jebeno motjno upravo ga slusham Nabavio!!! Slazem se, odlican je, mada nije toliko mocan kao prvi. Quote
Inuria Malkava Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Sve se kida i ponire... :drzisezasrceiglavu: Fantasticni su!!! Quote
darthmoog Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 ladno sam tek sada izvalio da postoji novi album...idem odmah da ga skinem...ionako mi treba neki drone Quote
Sig Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 "Hibernaculum" is the compilation.... Successful work. Clever and beautiful music. Quote
Dr Alex Posted December 18, 2007 Author Report Posted December 18, 2007 AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Novi EARTH!!! Evo vam link, pa uzhivajte!! Album je VRH!!! Dro)))ne on!! http://rapidshare.com/files/76149074/The_B...om.ueuo.com.rar Quote
Uruk Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 svi vec znate da je novi album uveliko izasao. elem, ovo je blog devojke koja je uradila (odlican) cover, tako da na sledecem linku mozete videti ostale slicice iz bukleta http://mysterymeats.blogspot.com/2010/12/southern-lord-releases-earths-newest.html a naravni i njene druge radove Quote
AstralliS Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 Recka na PS: http://www.prog-sphere.com/2011/03/17/earth-angels-of-darkness-demons-of-light-i/ Quote
Novaliis Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Konacno nasao vremena da preslusam ''Angels of Darkness, Demons Of Light 1''. ''Descent to the Zenith'' i ''Angels of Darkness, Demons of Light 1'' omiljene nakon sto sam album preslusao dva - tri puta. Odlican album. Jedva cekam part II. Quote
Lunar Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Da li bi neko bio voljan da mi uplouduje sa prvog albuma Seven Angels ako ima 320 kbps. Mrzi me da trazim i da skidam ceo album, pa ako je neko voljan bio bi mu zahvalan. Quote
Лука Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 (edited) Da li bi neko bio voljan da mi uplouduje sa prvog albuma Seven Angels ako ima 320 kbps. Mrzi me da trazim i da skidam ceo album, pa ako je neko voljan bio bi mu zahvalan. haha, ti si lud, tebe mrzi da potražiš ali zato nije loše da neko uploaduje na net ako ima, evo ti ovde sve od Earth u 320, nemoj da si cava : http://stonerobixxx....&max-results=20 Edited April 15, 2011 by Лука Quote
Lunar Posted April 16, 2011 Report Posted April 16, 2011 E nikakav si drug. Skinoh, i sada je sve na mestu. Nije los Angles of Darkness... , mada sam ja ocekivao nastavak Bees made Honey... koji me je kada je izasao odusevio samo tako, neki drone prog rock. Ali nije losh ovaj novi treba samo jos da ga slusam da donesem neki konacni sud. Quote
Uruk Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Earth is pleased to announce the arrival of a new album. Coming in February 2012 from Southern Lord Records, we welcome Angels of Darkness, Demons of Light: II. Produced and recorded at Avast Studios in Seattle,Washington by Stuart Hallerman (notable engineer behind Earth 2), this new album features the following line-up. Adrienne Davies – trap kit and percussives Dylan Carlson – electric guitar and devices Lori Goldston – cello and devices Karl Blau – electric bass guitar 2 Quote
Stolet Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Idemo sineeeee Wow, samo dve stranice, meni je Angels... I među najboljim izdanjima ove godine Quote
Lunar Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 `Će biti neke razlike u zvuku, ili će zvučati slično ko kec? Quote
Uruk Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Evo sad cu da ga pitam pa ti javim. Dude... Al' ako bih nagadjao, posto imaju celo kao i na proslom, verujem da ce biti slicno, a sa druge strane Dylan mi deluje kao lik koji ne voli da tapka u mestu, tako da ce verovatno pogurati pricu u nekom smeru, da bude logican nastavak keca, ali da ce biti na njegovom tragu. Naravno samo nagadjam. Ja se samo nadam da ce leakovati prvog januara, kao i prosli Quote
Recommended Posts