Dr Alex Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Mozda sam slijep, pa nisam nasao ovu temu!! Ako nisam slijep onda ispravljem gresku Hm... Sta reci? Drone/Noise/Stoner/Doom/Avantgarde/Psych-Rock,... Saradjivali sa Merzbow-om vise puta, sa Sunn O))),... Jednom recju FENOMENALNO!!! Sta vi, drugari, mislite o njima! Quote
swing 2002 gtl Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 (edited) aaa. sad onaj standardni svrš svrš komentar, režem se na njih i to ne stvarno, genijalci. FLOOD, akuma no uta, mabuta no ura, pa sve ostalo. jo e. haha. ovaj zadnji Rainbow isto je mhmmmm veri lajkabl i tako to. Edited February 27, 2007 by swing 2002 gtl Quote
Dr Alex Posted February 27, 2007 Author Report Posted February 27, 2007 Kopiraju Metaliku. Vidi se da si rumun!!! Samo ti je metalika u glavi Nemo' da okacim onu tvoju sliku sa majicom metaike! BORIS ZAKO)))N!!!! Quote
Sugar Overdose Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 jawo imam to na nekom cedeju ^^ zajedno sa doomsquirrel xD Quote
Dr Alex Posted September 9, 2007 Author Report Posted September 9, 2007 jawo imam to na nekom cedeju ^^ zajedno sa doomsquirrel xD Imam i ja Doomsquirrel to je projekat Matt Zuchowskog, lika koji stoji iz jos brdo projekata. Nego, da li bi bila ljubazna da mi kazes koliko ti traju pesme od Doomsqurrel. Ima 2 pesme In The Open Trees i The Ancient Oak, meni nisu cele... Thanx in advace... Quote
darthmoog Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Boris, Japanese Anal Worshipers! Quote
Sugar Overdose Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Imam i ja Doomsquirrel to je projekat Matt Zuchowskog, lika koji stoji iz jos brdo projekata. Nego, da li bi bila ljubazna da mi kazes koliko ti traju pesme od Doomsqurrel. Ima 2 pesme In The Open Trees i The Ancient Oak, meni nisu cele... Thanx in advace... jao,ne radi mi sad chitach glupi,ali chim proradi pogledatju ^^ mislim da i ja imam samo 2 pesme,ali ne znam koje i prilichno su dugachke Oo Quote
Abramelin Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 BORIS su svakako jedan od najoriginalnijih i najbitnijih alternativnih rokenrol bendova koji su se pojavili u poslednjih 15 godina. Svaka im se pozlatila. Quote
Sugar Overdose Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 e vish,sad sam se setila da pogledam shta imam od dumskvrla imam demo "NOcturne,Under the Stars" iz '93. tj. isto to shto i ti imash :S nisam bash od pomotji.pu Quote
Dr Alex Posted November 11, 2007 Author Report Posted November 11, 2007 e vish,sad sam se setila da pogledam shta imam od dumskvrla imam demo "NOcturne,Under the Stars" iz '93. tj. isto to shto i ti imash :S nisam bash od pomotji.pu Bedak... Ne mogu nigde da nabavim ceo album... Da li mozhesh da postujesh trajanje pesama? Ali... Thanx!! p.s. Nocturne, Under the Stars je izashao 2003. Da ne bude zabune... Quote
Salvation Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Dobri su, podsecaju me iskreno najvise na Kyuss. A to je uvek dobro. Quote
VoivodBG Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 (edited) Mene samo zanima jedna stvar, a to je da li neko ima sva njihova izdanja i da li bi bio voljan da mi ih sreze, kompenzovacu pivom ili sokom. Edited June 25, 2008 by Ultimate Bastich Quote
Buddha Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 mnogo dobar ovaj Smile album. mnogo zanimljiva ploca, u svakom pogledu. produkcija, aranzmani, pevanja... ludilo. bas veliko osvezenje. Quote
Dr Alex Posted July 23, 2008 Author Report Posted July 23, 2008 mnogo dobar ovaj Smile album. mnogo zanimljiva ploca, u svakom pogledu. produkcija, aranzmani, pevanja... ludilo. bas veliko osvezenje. Slazhem se! Narochito americhka verzija. :pivopije: Quote
Geralt of Rivia Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 dosta slusam Smile u poslednje vreme...ono bas je predobar album. verovatno ulazi u top 3 ove godine... Quote
VoivodBG Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Boris: Roadburn Festival, Tilburg, Holland, 4/19/08 http://lix.in/-280e73 http://lix.in/-35ca12 Quote
Dr Alex Posted September 10, 2008 Author Report Posted September 10, 2008 Boris: Roadburn Festival, Tilburg, Holland, 4/19/08 http://lix.in/-280e73 http://lix.in/-35ca12 'fala puno! Quote
AstralliS Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Iconoclast Japanese trio Boris have released the first single from Attention Please — one of TWO all-new full length Boris albums to be released on the same day via Sargent House this spring. The song, Hope premiered today via Pitchfork and is available HERE. The track showcases new aspects of the distinctly different sides to the legendary band’s personality that can be heard between the pair of albums, Attention Please and the all new Heavy Rocks (not to be confused with the 2002 album of the same name). A track from Heavy Rocks is expected to debut soon. Quote
Lou Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Koliko vidim na arhivama, oni ove godine u rasponu od samo dva meseca izdaju četiri albuma, od toga je jedan već izašao 23.02. - saradnja sa Merzbow-om ponovo. Quote
Lunar Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Ajde javljajte kada se pojavi nešto od ovog tri, ostalo me krajnje ne interesuje: # New Album (2011) # Heavy Rocks (2011) # Attention Please (2011) Quote
Recommended Posts