Apeiron Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 (edited) A sta su? Gle sta kaze Wiki "Within Temptation is a Symphonic Metal band from the Netherlands." A gle ovo na metal archives Genre:Melodic/Symphonic/Gothic Metal Cisto da proverim da nisam ja poludeo Ma da, opste je poznato da na Wikipediji clanke o metal i rock muzici pisu doktori nauka i profesori muzike specijalizovani za zanr. Ako imas usi, jasno ti je sta je to, ne treba ti nikakva enciklopedija da ti govori sta je sta. Edited September 4, 2007 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 (edited) Posto sam pretpostavio koji ce biti tvoj odgovor za wiki zato sam i postovao ovo drugo sa metal archives http://www.metalstorm.ee/bands/band.php?ba...in%2BTemptation Da vidimo sta kazu na metalstorm Within Temptation Styles: 1996-1998 Gothic metal 1999-2003 Symphonic Gothic metal 2004- Symphonic metal Moracu da te razocaram-ovaj put je Wiki u pravu Edited September 4, 2007 by Full_Metal_Yakuza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Posto sam pretpostavio koji ce biti tvoj odgovor za wiki zato sam i postovao ovo drugo sa metal archives http://www.metalstorm.ee/bands/band.php?ba...in%2BTemptation Da vidimo sta kazu na metalstorm Within Temptation Styles: 1996-1998 Gothic metal 1999-2003 Symphonic Gothic metal 2004- Symphonic metal Moracu da te razocaram-ovaj put je Wiki u pravu Ne, nego svi prepisuju jedni od drugih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Zasto bi verovali Arhivama ili Wikipedii, to pisu fanovi, mogu i ja da odem na Wikipediu i da napisem da sviraju black..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 I ja to velim, ali ljudi veruju vise drugima, nego sebi. Pustis fucking disk, i cujes sta svira bend, nije valjda toliko tesko to prepoznati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 sad ste najebali, iem kod Wiki da joj shapnem da je WT hardcoreprogemopowracckaindustrial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Bilo bi lepo kada bi sve sto neko dozivljava licno bilo i opsteprihvaceno Ali nazalost-svet tako ne funkcionise Jes' preprepisivali su jedni od drugih ko da su djaci prvaci Ali nema veze-lupio si i ostao ziv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 (edited) Ma opusteno. Ako je to tebi symphonic metal, nek ti je sa srecom onda. Proveri jos jedan symphonic metal bend u tom slucaju, sa nesto black metal elemenata (kazu ljudi da se cuje i melodeath), koji se zove Evanescence. Cujem da su metal kvlt u USA trenutno Ionako je ovo sve off topic, tema je o italijanskim vampirima. Edited September 5, 2007 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Alex Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Ovo je najbolji gothic metal bend na svetu. Ti definitivno nisi normalan kada dajes ovakve debilne izjave!! Ovakav bend moze da bude najbolji samo napaljenoj devjcici koja mrzi roditelje i tebi! Bend je dno dna! Jedan od najdebinijih bendova koji sam za zivota cuo! Jednom recju: SRANJE!!! POINT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Ti definitivno nisi normalan kada dajes ovakve debilne izjave!! Ovakav bend moze da bude najbolji samo napaljenoj devjcici koja mrzi roditelje i tebi! Bend je dno dna! Jedan od najdebinijih bendova koji sam za zivota cuo! Jednom recju: SRANJE!!! POINT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 13, 2007 Author Report Share Posted September 13, 2007 Ti definitivno nisi normalan kada dajes ovakve debilne izjave!! Ovakav bend moze da bude najbolji samo napaljenoj devjcici koja mrzi roditelje i tebi! Bend je dno dna! Jedan od najdebinijih bendova koji sam za zivota cuo! Jednom recju: SRANJE!!! POINT! A što tebe boli kurac da li sam ja normalan? Ne sviđa ti se bend? Tvoje mišljenje, jebe mi se za njega. I kad sam rekao da mislim da je najbolji bend? Rekao sam da je najbolji gothic metal bend, a druškane moj, gothic metal je meni daleko ispod heavy i power metala, tako da imam mnogo omiljenijih bendova od TDV. A ti, đetiću, ako nemaš šta da kažeš, ne razmeći se smajlijima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 A ti, đetiću, ako nemaš šta da kažeš, ne razmeći se smajlijima. Vise kaze moj smajli, no sve sto ti napises Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Bend je super, ok ja sam cuo samo jedan album ''Suicide Vampire'', i album je odlican....i opet, sve je stvar ukusa, za nijedan bend ne valja reci da je sranje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Vala valja kad to zasluzuje, a ovaj je takav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Ok, pola bendova koje ti slusas su sranje, a zasto, pa eto zato sto ja tako kazem....dodje mu na isto zar ne.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Ok, pola bendova koje ti slusas su sranje, a zasto, pa eto zato sto ja tako kazem....dodje mu na isto zar ne.... Ne, za pola bendova koje ja slusam ti nikad nisi ni cuo i u tome je razlika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Ok, al su ipak sranje zato sto ih ti slusas.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Sranje su zato sto su sranje - to je aksioma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Sranje su zato sto imam predrasude....ako mi se ne svidja znaci da je sranje....to je bzvz....niko od nas ne moze da sudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 U redu je da neko kaze da mu je Theatres Des Vampires licno naj bend Ali da opet kaze da je to objektivno,generalno i opsteprihvaceno-samo je dovoljan je ovaj smajli - Posto i ja imam pravo na licno misljenje-moj komentar da je Theatres Des Vampires "najbolji gothic band" je opet ovaj smajli - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 (edited) @ BD: Onda, recimo, po toj logici, ne bi trebali da postoje recenzenti. Svi mi iznosimo svoja misljenja, bez obzira da li ce se to nekome dopasti. Edited September 14, 2007 by DragonHeart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Ok, kakogod, najlakse je sedeti pored kompa i kritikovati..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts