Grobodan Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Akercocke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Dolly Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 bend nista posebno....ali iskreno nisu dno dna....ja imama neke njihove albume i ok su za slusanje, samo ne mogu nikako da se slozim da su najbolji gothic bend, ali ni da su najgori...... svi koliko vidim idete u krajnosti, ili valja ili ne...... a komentar da ga slusaju napaljene devojcice xaxaxa.....triperi nisu ni culi za njih, samo za avril, i to.....xaxaxa..... u sustini bend ok, imaju neki fazon.....ali daleko od toga da su najbolji.......e pa sad...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 Fora je u tome što neki ovde ne biraju vreme, sredstva i temu da se obračunaju sa mnom. Šta god ja kažem, koriste kao priliku. Ja mislim da sam već objasnio zašto TDV više volim od drugih gothic metal bendova. Ja generalno ne volim nešto mnogo da slušam ovaj pravac, ali ovaj bend ima i black elemente i to ih izdvaja. Nisu fenseri kao Sirenia, Xandria ili Leave's Eyes. Niti naginju electro zvuku (uz male izuzetke), kao The Gathering. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 (edited) Fora je u tome što neki ovde ne biraju vreme, sredstva i temu da se obračunaju sa mnom. Šta god ja kažem, koriste kao priliku. Ja mislim da sam već objasnio zašto TDV više volim od drugih gothic metal bendova. Ja generalno ne volim nešto mnogo da slušam ovaj pravac, ali ovaj bend ima i black elemente i to ih izdvaja. Nisu fenseri kao Sirenia, Xandria ili Leave's Eyes. Niti naginju electro zvuku (uz male izuzetke), kao The Gathering. powutzi rech. Edited September 14, 2007 by luciDream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 skinuo, slushao, zadovoljan! ps. jes malo gay kad pochne da upire po 20 puta zaredom "Satana, Satana..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 28, 2007 Author Report Share Posted September 28, 2007 Zavisi koju si pesmu slušao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odelo Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Nosferatu, eine simphonie des grauens - Demo (1994) Vampyrìsme, nècrophilie, nècrosadisme, nècrophagie (1996) The Vampire Chronicles (1999) Jubilaeum Anno Dracula 2001 - EP (2001) Suicide Vampire (2002) Nightbreed of Macabria (2004) :) Dođavolae, šta li se ovo dèšaeva sa daenaešnjom mètael omlaedinom?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 4, 2007 Author Report Share Posted October 4, 2007 Ne znam. Mlađi si od mene, pa mi reci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odelo Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Onda nazad u osnovnu školu za metalce. Theatres des Vampires su težak prekršaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Dođavolae, šta li se ovo dèšaeva sa daenaešnjom mètael omlaedinom?! be vampire, be cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Zavisi koju si pesmu slušao. Slushao zadnjih par albuma, ima dosta dobrih stvari samo svako malo pa promashaj zeshci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Anima Noir (2008) www.mediaportal.ru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 Bojim se ovog albuma, pravo da vam kažem, otkako sam čuo one electro bonus pesme. No, ipak sam stavio da se skida. Hvala puno za link! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 Preslušao sam ga. Ono što je utisak na prvo slušanje je da se radi o ubedljivo najgorem albumu TdT do sada, ali ne bih mnogo da ga pljujem, jer nije tako loš kao što sam očekivao. Ima na njemu zanimljivih pesama. Blood Adiction me odmah naložila, nisu tako loše ni Kain, Dust i Butterfly, obrada The Cult-a Rain takođe vredi da se posluša još koji put, a balade From the Deep i Anima Noir bi mogle da budu favoriti iz drugog plana. Preslušaću ove pesme još koji put, pa možda i promenim mišljenje, tj. možda na kraju album i ne bude baš ubedljivo najgori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 theatres des vampires ima 3-4 dobre pesme (My Lullaby, Solitude i josh jedna ne mogu da se setim naziva). ostale nisu ni za k. @Prince: Bend se, na kraju krajeva zove Leaves' Eyes. I ne mozhesh za Gathering, Sireniu i ostale koje si naveo da kazesh da su FENSERSKI bendovi dok TDV koji je suvi prosek nazivash NAJBOLJIM gothic bendom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 16, 2008 Author Report Share Posted April 16, 2008 Pa kakvi su sada, daleko su od najboljeg benda. Mislim to i za period kad su nastale ove pesme koje si pomenula. Zato, kad su snimili The Vampire Chronicles i Bloody Lunatic Asylum, stvarno su pržili. Retko kad naiđem na tako zanimljiv gothic/black metal bend. Cadaveria mi se, recimo, dopala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Cadaveria !!! Carica - bar dok je bila u Opera IX, cuo sam solo par pesama i...onako...simpaticno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 (edited) Izašao novi album, Moonlight Waltz: http://www.downtr.net/362755-theatres-des-vampires-moonlight-waltz-2011.html Fin albumčić za slušanje, imaju i obradu Hijo de la Luna (prepevanu na italijanski - Figlio Della Luna). Obrnuh malopre celu temu i pročitah ranije postove. Prosto ne mogu da verujem šta sam sve bio u stanju napisati na ovoj temi. Kao da to nisam ja, a prošlo je svega tri i po godine. Edited January 13, 2011 by Палач Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Tek ovih dana preslusah detaljnije ovo, da se nije pomenulo na Sirenia temi verovatno ovom albumu i ne bih posvetila vecu paznju Samo da kazem da je skroz ok zaista, sasvim solidno izdanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Ko sto rekoh na Sirenia temi, meni je fenomenalan album, jedan od vrhova godine za sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Polako, tek je pocela godina, da ne preterujemo sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 (edited) Ok, za sad je tako Ja cekam sta ce Amorphis i Flames da kazu Edited February 10, 2011 by Black desire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Meni je zasad Ava Inferi album godine a čekaju se Amorphis, Septic, Pain... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Moonsprrow, Vintersorg, Amon Amarth... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 ... Primordial, Ghost Brigade... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts